Hrvači

Nikki Cross Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Nikki Cross Brze informacije
Visina5 stopa 0 in
Težina54 kg
Datum rođenja21. travnja 1989
Horoskopski znakBik
SuprugKillian Dain

Nikki Cross škotski je profesionalni hrvač koji je potpisao ugovor za World Wrestling Entertainment (WWE) i nastupa za brend SmackDown pod imenom "Nikki Cross". Prije nego što se pridružila WWE-u, hrvala se na nezavisnom krugu pod prstenom imena 'Nikki Storm'.

Rođeno ime

Nicola Glencross

Nadimak

Nikki Cross

Nikki Cross kako je viđen u travnju 2018

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Glasgow, Škotska

Rezidencija

Orlando, Florida, Sjedinjene Države

Nacionalnost

Škotske nacionalnosti

Obrazovanje

Diplomirala je na Sveučilište u Glasgowu gdje je diplomirala umjetnost iz povijesti.

Okupacija

Profesionalni hrvač

Menadžer

Potpisana je s WWE-om.

Izgraditi

Prosječno

Visina

152 ft (0 ft) ili 152,5 cm (naplaćena visina)

Težina

54 kg ili 119 lbs (zaračunata težina)

Dečko / supružnik

Nikki Cross je izlazila -

 1. Killian Dain (2019.-danas) - Nikki Cross i njezina dugogodišnja draga i bivša supruga iz Sanityja, Damian Mackle, vjenčali su se 17. siječnja 2019. Mackle je poznatiji pod imenom Killian Dain.
Nikki Cross sa suprugom kako je viđeno 2020. godine

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Škotske.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Zelena

Nikki Cross kako je viđena u travnju 2014

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Male usne
 • Guste obrve
Nikki Cross kako je viđen u travnju 2019

Nikki križne činjenice

 1. Za promociju je debitirala pod imenom Nikki Storm nakon treninga u Scottish Wrestling Allianceu u rujnu 2008.
 2. Počela je raditi u britanskom neovisnom krugu u veljači 2010. godine, tijekom kojeg se također pretvorila u glavni oslonac za promocije. Cross je potom debitirao za promocije na Insane Championship (ICW) i Pro-Wrestling: EVE.
 3. 2013. godine započela je turneju po Japanu zajedno s JWP Joshi Puroresuom i nastupala za World Wonder Ring Stardom do 2015. godine.
 4. Počevši od listopada 2013. godine, borila se za američke promocije samo za žene Shimmer Athlete Women, Shine Wrestling, Women Superstars Uncensored, Global Force Wrestling (GFW), Absolute Intense Wrestling (AIW), World Wide Wrestling League (W3L), Queen of Combat , i World Xtreme hrvanje.
 5. U travnju 2016. bila je među 10 potpisnika WWE-a koji su započeli trening u WWE Performance Center-u u Orlandu na Floridi, nakon isprobavanja koje je dobila u jesen 2015. 22. travnja za NXT je debitirala na događaju uživo . U kolovozu je službeno predstavljena kao Nikki Cross putem Facebook videa uživo. Cross je svoj prvi nastup na televiziji i debi u prstenu doživjela u epizodi NXT-a 17. kolovoza tijekom koje je koristila ime "Nikki Glencross".
 6. U epizodi NXT-a od 9. siječnja 2019. borila se za svoj posljednji meč za NXT tijekom kojeg je izgubila od Biance Belair. Nakon meča, svađi između njih dvojice također je došao kraj.
 7. U epizodi od SmackDown od 6. studenog 2018. godine, debitirala je na glavnom popisu, odgovorivši na otvoreni izazov koji je postavila WWE SmackDown ženska prvakinja, Becky Lynch, koja ju je dominantno pobijedila u meču bez naslova.
 8. Cross je stigla do svog prvog Royal Rumble meča na 8. mjestu, ali je trajala samo 9 minuta prije nego što su je eliminirali IIconics (Billie Kay i Peyton Royce).
 9. Dana 8. svibnja 2018. snimanje Glavnog događaja koji je emitiran 11. svibnja, potvrđeno je da je već napisana za RAW marku nakon što njezino ime nije spomenuto tijekom WWE Superstar Shake-Up-a 2019. Vratila se 13. svibnja u sceni iza scene s Alexa Bliss, što je također označilo naglu promjenu u njezinu karakteru nakon kratke stanke.
 10. U video igrama debitirala je kao lik koji se može igrati u WWE 2K18. Iako se nije pojavila u WWE 2K19, vratila se seriji u WWE 2K20.
 11. Pored profesionalne karijere u hrvanju, Cross je i kvalificirani fitnes instruktor i osobni trener.

Istaknuta slika Tabercil / Wikimedia / CC-BY-SA-3.0