Odgovori

U kojoj je trgovini pristati na haljinu u kojoj je snimljena UK?

U kojoj je trgovini pristati na haljinu u kojoj je snimljena UK? “Say Yes to the Dress UK će otkriti unutarnje djelovanje jednog od najboljih engleskih butika za mladence, snimljeno u Confetti & Lace u Lakeside Shopping Centeru u Essexu, jednom od najvećih trgovačkih područja u Europi s 500.000 posjetitelja tjedno,” TLC UK je rekao.

U kojoj se trgovini haljini pristaje? Reci da haljini je američka reality televizijska serija na TLC-u koja prati događaje na Kleinfeld Bridal na Manhattanu. Serija prikazuje napredak pojedinih prodajnih suradnika, menadžera i montera u trgovini, uz profiliranje mladenki dok traže savršenu vjenčanicu.

Koji je konzultant umro na Reci da haljini? 'Reci da haljini' Margo Ambler umrla je u borbi protiv raka "Svakom učom svog bića"

Tko je Tracy Kentucky iz društva? Tracy je društvena osoba iz Kentuckyja koja je oduvijek živjela u centru pažnje. Potječući iz bogatog porijekla, Tracy je ljubav svog života pronašla u Benu kada su se povezali preko zajedničkih prijatelja.

U kojoj je trgovini pristati na haljinu u kojoj je snimljena UK? – Povezana pitanja

Zašto je Randy napustio Kleinfelds?

Njezina se emisija pojavljuje povremeno. Iako je Randy još uvijek povezan s Say Yes to the Dress, napustio je Kleinfeld's 2012. kako bi nastavio s drugim pothvatima, uključujući spin-off show, Randy to the Rescue. Govornički angažmani i nastupi vode ga diljem svijeta.

Je li Claudia dobila otkaz iz Kleinfeldsa?

Claudia više nije u dućanu – prekinut joj je radni odnos, ali ne u eteru, zbog privatnosti. Žalosno je što njezin nastup nije bio na visini zadatka.

Posjeduje li Randy Kleinfelds?

Randy Fenoli bio je modni direktor trgovine vjenčanica Kleinfeld Bridal od 2007. do 2012. Nakon toga, njegovo dizajnersko iskustvo se isplatilo kada mu je ponuđen posao u Kleinfeldu. Sada je neovisni konzultant. Modni je dizajner od 1992. godine.

Dobivate li plaću na Say Yes to the Dress?

Nisu plaćeni za svoj izgled. Iako se mladenke i njihove obitelji pojavljuju u reality showu, ne primaju nikakav oblik naknade u TLC showu.

Ima li Randy iz Say Yes to the Dress partnera?

Fenoli nije oženjen iako su internetom kružile glasine da se vjenčao s pjevačicom i glumicom Lizom Minnelli. Izvanredna mladenka kasnije se osvrnula na te glasine šaleći se da je, budući da su njih dvoje bili u braku na internetu sedam godina, mislio da bi joj trebao poslati cvijeće za godišnjicu.

Koja je bila najskuplja haljina na Say Yes to the Dress?

Najskuplja haljina koja je ikad prodana u emisiji bila je mladenki po imenu Tabitha u 7. sezoni 'Say Yes To The Dress' za ogromnih 70.000 dolara.

Tko je mladenka iz Tennesseeja za Say Yes to the Dress America?

Reci da haljini | Nevjesta Kristina Stanton.

Što se dogodilo Shayli na Say Yes to the Dress?

Upoznajte TLC-ovu slijepu nevjestu na Instagramu. Say Yes To The Dress predstavila je drugu epizodu svoje potpuno nove sezone u subotu, 24. srpnja. Razgovarajući s kamerom, 26-godišnja mladenka otkrila je da je oslijepila neposredno prije svog 16. rođendana zbog prometne nesreće koju je izazvala od strane vozača koji je bio “pod utjecajem”.

Je li Randy fenoli napustio Kleinfelds?

Randy Fenoli rekao je za Insider da je jednom napustio sastanak u Kleinfeldu. Zvijezda "Reci da haljini" rekla je da se majka "rugala" svojoj kćeri tijekom sastanka. "Bio sam tako zgrožen", rekao je Fenoli o ponašanju majke. Posjetite Insiderovu početnu stranicu za više priča.

Je li Say Yes to the Dress inscenirano?

Dakle, sve u svemu, ljudi koji se pojavljuju u 'Say Yes to The Dress' nisu glumci, a trgovina je stvarna, ali postoji nekoliko aspekata serije TLC koji nisu baš u skladu s onim što se događa na Kleinfeld Bridal , otmjeni butik za mladenke, a također i zvijezda revije.

Radi li Shay još uvijek na Say Yes to the Dress?

Konzultant Shay za 'Reci da haljini Americi'. Također ćete vidjeti relativnog pridošlicu Shaya Yarbrougha na spinoffu, koji je trenutno naveden kao viši profesionalac za prodaju i direktor VIP iskustva u butiku.

Tko je dobio otkaz iz Kleinfeldsa?

Voditeljica Fox Businessa Maria Bartiromo kaže da je otpuštena s prvog posla u Kleinfeld Bridal zbog isprobavanja haljina. “Kad sam bila dioničarka, nosila bih sve te velike vjenčanice koje su bile jako teške”, rekla je za Fox Business Network.

Radi li Antonella još uvijek u Kleinfeldsu?

Antonella je sa mnom podijelila svoju osobnu priču, koja je bila prilično cool. Dobila je intervju za mjesto konzultanta i radi u Kleinfeldu već 13 godina. Ali ona ima povijest u stylingu i očito je talentirana za svoj posao.

Što izrađuju Kleinfeld konzultanti?

Koliko zarađuje svadbeni savjetnik u Kleinfeldu? Tipična plaća Kleinfeld Bridal Consultanta je 16 USD po satu. Plaće svadbenog savjetnika u Kleinfeldu mogu se kretati od 13 do 17 dolara po satu.

Vraća li se Say Yes haljini 2021.?

Premijera 'Reci da haljini' 2021.: Kako gledati, streamati besplatno, vrijeme, kanal, trailer. Kleinfeld će ponovno vrvjetiti mladenkama, jer se nova sezona popularne svadbene emisije vraća na TLC. "Reci da haljini" 19. sezona premijerno se prikazuje u subotu, 17. srpnja, u 20 sati. ET (17 sati po pacifičkom vremenu) na TLC-u.

Koliko haljina možete isprobati u Kleinfeldu?

Nakon sastanka sa svojim konzultantom, dobit ćete Kleinfeld torbu za pohranu vaših osobnih stvari (vaše je zadržati!). Tijekom kupovine možete vidjeti onoliko haljina koliko želite, no molimo vas da ograničite haljine koje isprobavate na 8.

Plaćaju li se Kleinfeld konzultanti na proviziju?

Kleinfeld konzultant, ili bilo koji savjetnik za vjenčanje u tom slučaju, plaća se po satu. Prosječna plaća za savjetnika za vjenčanje kreće se između 9,76 i 16,36 dolara po satu. Provizija se dodaje na njihove plaće, a oni moraju platiti porez na tu proviziju, kao što bi učinili za svoju redovitu satnicu.

Jesu li Lori i Monte povezani?

Monte i Lori su jako bliski u stvarnom životu.

Ona je sjajna. Znamo se 19 godina i najbolji smo prijatelji, a njene unuke su moje kumice. Mi smo obitelj.”

Je li Monte Durham oženjen?

Vjenčani: par Monte Durham i Jakob Evans iz Aleksandrije, u petak na stepenicama suda u D.C. Durham, 57, modni je direktor popularnog spin-offa TLC-a "Say Yes to the Dress: Atlanta"; Evans, 59, je umirovljeni državni radnik. Nakon građanske svečanosti uslijedio je blagoslov crkve u crkvi sv.

Koju je haljinu odabrala Alexis na Say Yes to the Dress?

Alexis isprobava vjenčanicu Pnina Tornai od 15.900 dolara.

Tko su Tracy i Ben iz filma Reci da haljini?

Tracy je društvenjak iz Kentuckyja koji je oduvijek živio u centru pažnje. Potječući iz bogatog porijekla, Tracy je ljubav svog života pronašla u Benu kada su se povezali preko zajedničkih prijatelja. Ben je također bio iz bogate obitelji, a Tracy je brzo dodala da će njihovo vjenčanje biti poput vjenčanja u kraljevskom Kentuckyju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found