Odgovori

Koja mi je aplikacija potrebna za gledanje filmova na Delta letu?

Koja mi je aplikacija potrebna za gledanje filmova na Delta letu? Korisnici koji putuju bilo kojim domaćim zrakoplovom Delta ili Delta Connection s dvije kabine opremljenim Wi-Fi-jem moći će streamati besplatne filmove i TV opcije izravno na svoje mobilne uređaje dok su u letu pomoću Gogoove aplikacije za video player. Aplikacija Fly Delta uključivat će integrirani player za iOS uređaje.

Koja mi je aplikacija potrebna za gledanje filmova na Delta Airlinesu? Za strujanje na prijenosnom računalu (kompatibilno sa sustavom Windows 10), iPhone®, iPad® ili Android™ tablet uređaju, trebat će vam aplikacija Gogo Entertainment, dostupna u trgovini aplikacija ili putem Delta Wi-Fi portala jednom u letu.

Možete li gledati filmove na letovima Delte? Filmovi o zrakoplovu iz Delta studija | Delta Air Lines. Delta Studio® nudi do 300 filmova, uključujući odabrani izbor novih izdanja, hvaljenih dokumentarnih filmova, stranih naslova i omiljenih obiteljskih filmova.

Trebam li preuzeti aplikaciju za Delta zabavu? Za streamanje sadržaja Delta Studio na osobnom uređaju, putnicima je potrebna aplikacija GoGo Entertainment, koja je dostupna za preuzimanje s Apple App Storea, Google Play Storea i Delta Wi-Fi portala — od kojih je potonji dostupan samo jednom u letu .

Koja mi je aplikacija potrebna za gledanje filmova na Delta letu? – Povezana pitanja

Mogu li gledati Netflix na Delta letu?

Uskoro ćete moći prenositi Netflix na Delta, American, United i više. S tim novim bržim internetom, GoGo ukida svoja ograničenja za streaming usluge kao što je Netflix. To znači da više nećete morati brinuti o preuzimanju svojih emisija. Sada ih možete streamati dok letite oko svijeta.

Kako mogu gledati besplatne filmove na letovima Delta?

Korisnici koji putuju bilo kojim domaćim zrakoplovom Delta ili Delta Connection s dvije kabine opremljenim Wi-Fi-jem moći će streamati besplatne filmove i TV opcije izravno na svoje mobilne uređaje dok su u letu pomoću Gogoove aplikacije za video player. Aplikacija Fly Delta uključivat će integrirani player za iOS uređaje.

Ima li Delta besplatan Wi-Fi 2020?

Delta je javno iznijela svoju predanost ponudi besplatnog WiFi-a od 2018. Barem u doglednoj budućnosti, čini se da će JetBlue zadržati svoju poziciju jedine američke zrakoplovne kompanije koja nudi potpuni besplatni WiFi u svim svojim zrakoplovima.

Ima li Delta zaslone za naslon sjedala?

Ako u konačnici imate besplatan, učinkovit Wi-Fi, možete – kao što to čini Delta – pružiti tablete kao zaslone naslona sjedala i prenositi im personalizirani video. Putnici su na kraju neobično zadovoljni.

Koliko košta WiFi na Delti?

49,95 dolara. Mjesečni pristup svim domaćim* letovima opremljenim Delta Wi-Fi. Bez muke, automatska obnova svaki mjesec s mogućnošću otkazivanja u bilo kojem trenutku.

Nudi li Delta zabavu u letu?

Delta Studio®

Uživajte u više od 1000 sati besplatne zabave na zaslonu vašeg naslona sjedala, uključujući 12 kanala satelitske televizije uživo zajedno s najnovijim filmovima, vrhunskim TV serijama HBO®, Hulu® i Showtime®, podcastovima, popisima za reprodukciju i igrama.

Imaju li svi avioni Delta TV?

U Delti smo zadnjih nekoliko godina udvostručili zabavu tijekom leta – dodali smo više zaslona za naslon sjedala nego bilo koja druga zrakoplovna kompanija. Gotovo sva naša glavna flota sada ima zabavu za naslon sjedala.

Ima li Delta besplatne filmove?

Delta Studio®

Uživajte u više od 1000 sati besplatne zabave na zaslonu naslona sjedala, uključujući 12 kanala satelitske televizije uživo (na odabranim zrakoplovima) zajedno s najnovijim filmovima, vrhunskim TV serijama s HBO®, Hulu® i Showtime®, podcastovima, popisima za reprodukciju i igrama.

Mogu li donijeti grickalice na Delta let?

I nejestive i jestive kvarljive stvari dopuštene su na brodu, kao dio vaše ručne prtljage - pod uvjetom da nema kršenja poljoprivrednih ograničenja za zemlju odredišta. Pokvarljive stvari uključuju: Svježu ili smrznutu hranu, uključujući voće i povrće. Meso, riba, perad ili proizvodi za pečenje.

Daje li Delta besplatne slušalice?

Besplatne slušalice na međunarodnim letovima; dostupno za kupnju na odabranim domaćim letovima. Besplatni zalogaji (besplatni obroci na međunarodnim letovima) Besplatna bezalkoholna pića uključujući Starbucks kavu (pivo i vino na međunarodnim letovima)

Možete li streamati video na Delta WIFI?

Gogo Vision je brzo postao najpopularnije bežično rješenje za zabavu tijekom leta na svijetu, pokrećući zabavu zračnih prijevoznika kao što su Alaska, American, Delta i JAL. Tehnologija Gogo Vision prenosi filmove izravno s poslužitelja u zrakoplovu.

Ima li Delta TV Bluetooth?

Deltini novi bežični sustavi tijekom leta dodaju Bluetooth negdje u budućnosti. Novi "gumb za bivanje" preskače dosadni izbornik za TV serije i nastavlja strimovanje epizoda tijekom cijelog leta.

Je li WiFi besplatan na Delta Comfort Plus?

Pristup ukrcaju Sky Priority i namjenskom prostoru za pretince iznad glave znači da će kupci Delta Comfort+ biti među prvima u avionu koji će spremiti svoj ručni prtljag. Wi-Fi, gdje je dostupan. Besplatna vrhunska zabava kroz Delta Studio gdje je dostupna.

Kako mogu dobiti Gogo?

Bilo kako bilo, da biste pronašli Gogoa, morat ćete se uputiti do malog sjeveroistočnog otoka blizu ugla karte. Sletite tamo i hodajte okolo, tražeći Zone Eatera. U borbi, umjesto da ga ubijete, dopustite mu da koristi Inhale na cijeloj vašoj družini. Tada ćete biti unutar čudovišta.

Koje grickalice nudi Delta?

Osvježeni asortiman zalogaja sada sadrži poslastice usmjerene na wellness kao što su bademi i Clif Barovi kako bi kupcima pružili poticaj tijekom putovanja. Ostale opcije uključuju krekere od zlatne ribice i Biscoff kolačiće s potpisom Delta koji će zadovoljiti svaku želju za slatkim ili slanim.

Dobivate li besplatnu hranu i piće na Delta Airlinesu?

JELO I PIĆE

Uživajte u besplatnim zalogajima na svakom letu preko 250 milja. Odaberite svoj izbor, zavalite se, grickajte i osjećajte se osvježeno.

Što se događa ako telefon ne stavite u način rada u zrakoplovu?

Što se događa ako zaboravite uključiti način rada u zrakoplovu? Ne samo da će signali uzrokovati smetnje u navigaciji zrakoplova, već će i trud koji je potrebno vašem mobitelu da nastavi skeniranje i skakanje tornja brzinom proletanja također će vam isprazniti bateriju i još uvijek neće održavati konstantan signal.

Je li Delta Gogo opremljen?

S više od 1100 zrakoplova opremljenih Wi-Fi-jem, Delta Air Lines jedan je od najvećih svjetskih pružatelja interneta u zrakoplovu. Wi-Fi flote pokreće Gogo i nudi se na gotovo svim letovima Delta. Oba dopuštaju neograničen Wi-Fi pristup Gogo Wi-Fi-ju kada putujete domaćim letovima.

Je li Delta dobra zrakoplovna kompanija?

Delta Air Lines je certificiran kao avioprijevoznik s 3 zvjezdice za kvalitetu svojih zračnih luka i proizvoda na brodu i usluga osoblja. Ocjena proizvoda uključuje sjedala, sadržaje, hranu i piće, IFE, čistoću itd., a ocjena usluge odnosi se i na kabinsko osoblje i na zemaljsko osoblje.

Da li Delta poslužuje alkohol?

Korisnici Delta Comfort+ i First Class dobit će besplatnu uslugu piva i vina. Kupci u glavnoj kabini mogu kupiti alkohol korištenjem "tap-to-pay" plaćanja. Kava, čaj, Coca-Cola mini limenke i sok bit će dostupni u svim kabinama.

Jesu li sjedala Delta udobna?

Ova sjedala su sa strane prozora koja pružaju dobar pogled u ekonomskoj kabini. Međutim, potrebno je malo poteškoća kada želimo izaći tijekom ovih dugih letova. Prostor za noge i širina sjedala u ekonomskoj kabini su prilično udobni.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found