Model

Kate Wasley Visina, težina, dob, dečko, činjenice, biografija

Kate Wasley Kratke informacije
Visina5 stopa 11 inča
Težina88 kg
Datum rođenja16. travnja 1994
Horoskopski znakOvan
Boja očijuPlava

Kate Wasley je australski plus-size model, poduzetnik i aktivist u tjelesnoj pozitivi koji se proslavio 2018. godine kada je izabrana za nastup u Sports Illustrated časopisa ‘Swimsuit Issue’. Probila je barijere i drugdje, postavši prvi model krivulja za popularni australski brand aktivne odjeće ravnih veličina Lorna Jane koji su prvi put proširili svoj raspon veličina na XL. Na ‘Međunarodni dan žena’ 2017. godine, s kolegom iz Australije i najboljom prijateljicom Georgia Gibbs, pokrenula je Bilo koji BODY Inc., inicijativa i platforma za društvene mreže koja nadahnjuje pozitivnost tijela kod žena svih tjelesnih veličina. Također vodi istoimeni YouTube kanal s istim ciljem.

Rođeno ime

Kate Wasley

Nadimak

Kat, Katie

Kate Wasley viđena u Instagram postu u rujnu 2020

Znak sunca

Ovan

Rođeno mjesto

Perth, zapadna Australija, Australija

Rezidencija

Perth, zapadna Australija, Australija

Nacionalnost

Australska nacionalnost

Okupacija

Model veće veličine, poduzetnik, aktivist za pozitivnost tijela

Kate Wasley kako je viđena u Instagram postu u svibnju 2020

Menadžer

Nju zastupa -

 • Vivien’s Models, Agencija za modeliranje i upravljanje modelima, Perth, zapadna Australija, Australija
 • Modelwerk, Modeling Agency, Hamburg, Njemačka
 • Modeli 1, Agencija za modeliranje, London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Wilhelmina Models, Agencija za modeliranje i upravljanje talentima, New York City, New York, Sjedinjene Države

Izgraditi

Veliki

Visina

5 ft 11 in ili 180,5 cm

Težina

88 kg ili 194 lbs

Kate Wasley viđena u Instagram postu u travnju 2020

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Australije.

Boja kose

Plavuša

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Curvaceous figure
 • Glomazan okvir
 • Duga do ramena, ravna kosa
 • Šarmantan osmijeh
 • Blistavo lice
Kate Wasley viđena u Instagram postu u kolovozu 2020

Činjenice Kate Wasley

 1. Kad je Kate prvi put dobila vijest da je izabrana za nastup Sports Illustrated magazina ‘Swimsuit Issue’ u 2018., poželjela je odmah podijeliti dobru vijest sa svojom obitelji. Međutim, na to je morala pričekati nekoliko sati jer je u to vrijeme bila na dugom letu od Dubaija do Londona.
 2. 2014. posjetila je Fidži i nekoliko dana volontirala s VESA (Volunteer Eco Students Abroad), filantropska organizacija koja pruža izravnu akcijsku podršku zajednicama putem studentskih volontera u dijelovima svijeta koje tradicionalne dobrotvorne organizacije i organizacije za pomoć često zanemaruju.
 3. Jednom ju je učitelj u svojoj školi posramio pred cijelim svojim razredom. Tada je odlučila da nikada neće dopustiti da joj kilogrami budu izgovor da bude ismijavan. Na kraju se počela baviti modelingom 2016. godine kako bi dokazala da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.
 4. Nekoliko je godina patila od poremećaja prehrane i kako bi provjerila svoju težinu, znala je toliko ograničavati unos hrane da bi često pojela samo 800 kalorija dnevno. Ova neuravnotežena prehrana dodatno je pritisnula njezino tijelo i učinila da se osjeća još napuhnutije. Na kraju je shvatila potrebu uravnotežene prehrane i odlučila promovirati zdrav životni stil žena postajući certificirani osobni instruktor.
 5. Voli trčanje iz hobija, a održava se u formi i aktivnom vježbanjem sudjelujući u surfanju, netball-u i boksu. U 2016. godini čak se natjecala u triatlonu (multisportna utrka s 3 kontinuirane i uzastopne utrke izdržljivosti) u Perthu i prošla je rigorozan trening kako bi bila u dobroj formi za natjecanje u natjecanju.

Istaknuta slika Kate Wasley / Instagram