Celeb

Andrew Garfield trening i plan prehrane za Spider-Mana 2014. - Zdrava proslava

Andrew Garfield rutina vježbanja i plan prehrane za Spider-Mana

Raskošnog izgleda, vitkog tijela, Andrew Garfield je glumac koji ima američko i britansko državljanstvo. Nakon što je započeo glumačku karijeru s filmom, Lavovi za janjad 2007., Andrew je postao popularan sa svojom ulogom u filmu, Društvena mreža 2010. Njegov divni nastup u filmu također mu je donio nagradu Zlatni globus i nominacije za BAFTA.

Poslije mu se približila najizazovnija ponuda kada je trebao nastupiti u Spider-Manu Nevjerojatni Spider-Man u 2012. Budući da je ime čovjek-pauk nekada bio pseudonim slavnog ikonskog glumca Tobeya Maguirea, Andrew je morao zadiviti publiku svojim spektakularnim nastupom. I da ne spominjem, Andrew je cvjetao čineći pravdu za ulogu čovjeka-pauka i njegova popularnost mu je reprizirala u nadolazećim, Nevjerojatni Spider-Man 2 u 2014. godini.

Budući da je bio genetski vitak, naočit glumac nije bio previše zabrinut zbog skidanja kilograma s tijela. Međutim, budući da je lišen mišićne mase, njegov je fitnes cilj bio njegovati tijelo i povećati broj vitkih mišića u tijelu. Karakter čovjeka-pauka koji je izravno povezan sa snagom i okretnošću zahtijevao je od Andrewa da posjeduje ove osobine kroz prehranu i treninge. Doznajmo kakav je plan prehrane i rutinu vježbanja slijedio srcohlepni glumac kako bi izbušio svoje tijelo.

Andrew Garfield Plan prehrane

Andrew nije previše oprezan u vezi s prehranom i u svojoj svakodnevnoj prehrani jede smeću i nezdravu hranu poput kruha, tjestenine, čokolade, pljeskavice, čipsa od krumpira itd. Međutim, nakon što je finaliziran da igra ulogu nadčovjeka, mladi glumac pridržavao se vrlo zdravog režima prehrane. U svoju je prehranu ugradio sushi, losos, tunu, govedinu, pileća prsa, maslac od kikirikija, mlijeko, tofu, povrće itd. Uz pomoć prehrane, u roku od dva tjedna, opekao je sedam kilograma. Nadalje je rastopio brojne kalorije držeći se takve dijete; međutim tjelesnu težinu trebao je podići vitkim mišićima.

Spider-man, koji bi trebao nositi izuzetno mršavu odjeću, nije si mogao priuštiti ni najmanji flab, pa mu je potrošnja kalorija nekada bila ispod radara. Unosio je samo toliko kalorija koje su mu bile dovoljne za energiju da izvrši svoje treninge. Da bi ubrzao izgradnju mišića i proces sagorijevanja masnoća, glumac je također konzumirao različite proteinske dodatke poput proteina sirutke, kazeina, glutamina itd. Prije svojih treninga. Kako bi svoj fitnes program učinio besprijekornim, zapanjujući glumac oprostio se i od pušenja za koje je znao da je nesklono zdravlju i kondiciji.

Andrew Garfield Rutina treninga

Glumac ubojitog izgleda nikada nije imao vrlo sportsku pozadinu. Iako ga je otac kao trener plivanja uvijek nagovarao da se pridržava treninga u ranom djetinjstvu, ali Andrew ih je uglavnom previdio. Međutim, karijera ga je natjerala da učini sve od čega je pokušavao pobjeći u mlađim danima.

Andrew Garfield u The Amazing Spider-Man 2

Pod vodstvom osobnog trenera, Armando Alarcon, glumac je slijedio disciplinirani režim vježbanja i vježbao treninge pet puta u tjednu. Da bi razvio svoju osnovnu snagu i poboljšao tjelesnost, njegov osobni trener dao mu je da izvodi pilates, pliometriju u najvišim stupnjevima. Njegove pliometrijske vježbe uključivale su skokove u boksu, skokove u čučanj, guranje pljeskanjem, uspone, trening sprinta, vježbe odskoka itd. Usmjerene na izgradnju njegove brzine i izdržljivosti. Osim toga, pliometrija kao vježba visokog intenziteta obrađuje sve velike i male mišićne skupine vašeg tijela.

Da bi stekao sjajnu atletsku tjelesnu građu, njegov osobni trener rasporedio je svoje treninge u dva dijela. Dok se jedan dio brinuo za njegova prsa, ramena, ruke, drugi je dio oblikovao donji dio tijela poput trbuha, nogu, bedara, kundaka itd. Vježbao je intenzivne treninge snage s bučicama, težine četrdeset kilograma, dok je napravio osam do šesnaest ponavljanja i tri serije svaka vježba. Podbradak, čišćenje i tisak, čučnjevi itd. Bili su sastavni dijelovi njegovih vježbi za snagu. Za toniziranje donjeg dijela tijela prihvatio je trening snage kao što su strojni presing nogu, iskoraci, podizanje teleta itd.

Zdrava preporuka za navijače Andrewa Garfielda

Evo preporuka za obožavatelje Andrewa Garfielda koji žele steći isklesanu i mišićavu tjelesnu građu, a da ih ne zaintrigiraju trikovi sudara s dijetama i snažni treninzi. Prije svega, napravite neke promjene u prehrani i hranu bogatu trans masnoćama, škrobom, šećerom, soli itd. Zamijenite hranom koja ima bogat sadržaj omega-3 masnih kiselina, bjelančevina itd. Vaš će metabolizam pojačati konzumacijom hranjivom hranom, što će dodatno pokrenuti proces sagorijevanja masti u vašem tijelu. A što se tiče treninga, nemojte paničariti, bez da vježbate i teške i komplicirane treninge, možete si priuštiti da ste iščupali tijelo.

Samo pripazite da se vaše tijelo dovoljno kreće u jednom danu i koje god vježbe radili, sposobno je izliti znoj iz tijela, osim ako ne prigrlite jogu ili pilates. Da biste imali laskave i brže rezultate, radije napravite dobar skup kardio vježbi i treninga snage. Možete izvesti neke jednostavne, ali utjecajne treninge kao što su krckanje bicikla, sjekač drva, nabijanje koljena na klupi, trbušnjaci na lopti za stabilnost itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found