Filmske zvijezde

Latrice Royale Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Latrice Royale Kratke informacije
Visina6 ft 5 in
Težina130 kg
Datum rođenja12. veljače 1972
Horoskopski znakVodenjak
SuprugChristopher Hamblin

Latrice Royale američka je izvođačica drag-a, umjetnica snimanja, glumica i reality televizijska osoba koja je najpoznatija po natjecanju u sezoni 4RuPaul’s Drag Race kao i za sudjelovanje u sezoni 1 i sezoni 4 odRuPaul's Drag Race All Stars. Također je proglašena za jednu od top "100 najsnažnijih drag kraljica u Americi" New York magazin u lipnju 2019.

Rođeno ime

Timothy Wilcots

Nadimak

Latrice Royale

Latrice Royale viđena dok je pjevala na krstarenju u studenom 2014

Znak sunca

Vodenjak

Rođeno mjesto

Torrance, okrug Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Rezidencija

Hollywood, okruga Broward, Florida, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Povuci izvođač, umjetnik snimanja, Reality televizijska ličnost, glumica

Menadžer

Latrice Royale zastupa LRI Talent & Management.

Žanr

Ples

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Latrice Royale izvodeći glazbu Gladys Knight 'End of the Road' u kafiću u San Franciscu, Kalifornija, Sjedinjene Države u veljači 2015.

Izgraditi

Veliki

Visina

6 ft 5 in ili 195,5 cm

Težina

130 kg ili 286,5 lbs

Dečko / supružnik

Latrice Royale je izlazila -

 1. Christopher Hamblin - zaprosila je Christophera Hamblina u lipnju 2016., a dvojac se vjenčao 29. rujna 2018. u Atlanti u državi Georgia.

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Gay

Prepoznatljive značajke

 • Impozantne tjelesne građe
 • Drski osmijeh

Religija

kršćanstvo

Latrice Royale viđena dok je izvodila 'What's Up' 4 Non Blondes u kafiću u San Franciscu, Kalifornija, Sjedinjene Države u veljači 2015.

Činjenice o Latrice Royaleu

 1. Odrasla je u Comptonu u okrugu Los Angeles.
 2. Tiffany Arieagus njezina je vuk majka.
 3. Na četvrtom dijelu natjecateljske serije reality televizije RuPaul's Drag Race, Latrice Royale natjecala se zajedno s Sharon Needles, Chadom Michaelsom, Phi Phi O’Harom i Jiggly Calienteom i završila svoje putovanje na 4. mjestu.
 4. U 2012. godini, njezini kolege natjecatelji u 1. sezoni RuPaul's Drag Race All Stars, zvijezde svih zvijezda i izdvojene televizijske serije stvarnog natjecanja, uključivali su Chada Michaelsa, Alexisa Matea, Manilu Luzon i Ninu Flowers.
 5. Također je obnašala dužnost ministrice.
 6. 2018. godine ponovno je sudjelovala u 4. sezoniRuPaul's Drag Race All Stars i natjecali su se zajedno s Trinity The Tuck, Monét X Change, Monique Heart, Naomi Smalls, Farrah Moan i Gia Gunn. Latrice Royale okrunjena je za Miss Congeniality.
 7. Nastupala je u brojnim emisijama i filmovima poputJužna plaža na petamaCherry PopKraljica za narodRuPaulov Drag UAJ i kraljicaRaja DrawjaPardon moja francuska hranaPovucite Tots, iWerq Svijet.
 8. Latrice Royale podržava ravnopravnost brakova, ali je protiv izraza "homoseksualni brak" i izjavio je: "To su muškarac i muškarac, i žena i žena koji se vjenčavaju, i mislim da je to posebno i jedinstveno. Pa zašto to ne prepoznati i proslaviti kao nešto posebno i jedinstveno i ne spojiti ga s istim onim što se događa već godinama? "

Istaknuta slika Ivana Bandure / Wikimedia / Public Domain