Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za vježbanje Haydena Panettierea - zdrava proslava

Glumi u TV emisiji, Nashville, Hayden Panettiere je nevjerojatna glumica sa savršeno isklesanim tijelom. Počevši glumiti već od pete godine, zelenooka ljepotica oduvijek je svojim talentom očarala svoje obožavatelje.

Međutim, baš kao i svi, i Hayden je imala privremeno nezadovoljstvo dijelovima tijela. No, ono što je kod nje zahvalno jest činjenica da je rijetko njegovala nelagodu i iscrpljujućim treninzima osvajala vijugavo i zategnuto tijelo.

Bomba priznaje, napokon je zadovoljna svojim tijelom, jer je prvi put u životu stekla svoju traženu figuru. Dok dijeli jedno od svojih zastrašujućih iskustava, glumica dijeli, ne može zaboraviti incident kad je slikana u vrućim hlačama, dok je čitav fokus stavljen na celulit bedara.

Rutina vježbanja i plan prehrane Hayden Panettiere

Plan prehrane Hayden Panettiere

Hayden je sasvim realna i praktična u svom stavu prema hrani. Umjesto da hranu smatra svojim neprijateljem, ona ima prijateljske odnose s njima. Zna razlikovati zdravu i nezdravu hranu, pa svoje tijelo nikad ne uspijeva nahraniti hranjivom hranom.

Zbog toga što nije naklonjena dijetama s gladovanjem, izvrsna ih ljepotica naziva hrpom jezivih i usranih prehrambenih planova koji vašem tijelu ne donose dobro. Hayden ističe apsolutnu kondiciju s optimalnim zdravljem, i to je razlog zbog kojeg je rijetko razmišljala da krene putem gladi dijeta kako bi skinula težinu.

Plavokosa ljepotica također je krenula u cjelovit plan veganske prehrane, a bilo je to u vrijeme kad je razvila suosjećanje prema životinjama koje se kolju zbog posluživanja na tanjurima. Neko je vrijeme slijedila vegansku prehranu, ali ubrzo je shvatila da se njezino tijelo ne slaže tako dobro s veganskom prehranom kao što je bila s neveganskom prehranom. I nastavila je sa svojim starim prehrambenim navikama.

Za doručak jede tofu, zobene pahuljice, tvrdo kuhana jaja itd., A za ručak jede obilno voće poput malina, borovnica, breskvi, krušaka, grejpa i sl. Hayden je ne sputava i umjereno uživa u svim vrstama hrane. Osim jogurta s niskim udjelom masti, omamljujući se odriče svih ostalih mliječnih proizvoda. Iako obično odabire zdravu hranu, ali sve zajedno nije protiv jednog varalice u tjednu. Jednostavno zaljubljen u prženi čips, omamljujući žudi za njima i ponekad ih ima.

Rutina vježbanja Haydena Panettierea

Hayden vježbama u velikoj mjeri pripisuje njezino vruće i zavidno tijelo. Budući da je više od konvencionalnih treninga zaljubljena u sport i vodeni aerobik, glumica voli roniti duboko u vodu i baviti se raznim vodenim sportovima. Plivanje različitim pokretima ne samo da joj tijelo čini lakšim, već i pomlađuje um.

Uz to, Hayden se bavi raznim sportovima kao što su odbojka, softball, bejzbol, košarka itd. Bez obzira na to koje sportove odaberete, svi oni imaju korisne pogodnosti koje vam daju. Osim osvježavajućih aktivnosti i sporta, zvijezda također tri puta u tjednu ide u teretanu kako bi vježbala kardio treninge i trening snage.

5 ft 2 u Haydenu se kune laganim utezima u usporedbi s teškim. Njezino sitno tijelo osjetljivije je na rotunde, pa sagorijeva neželjene kalorije naglašavajući broj ponavljanja. Osim njih, ona vježba bikram jogu, pilates, planinarenje i bezbroj drugih treninga. Bikram joga kao najtopliji oblik joge vježba se u zatvorenoj sobi. Neizmjerni znoj koji se izlijevalo iz vašeg tijela tijekom izvođenja iscrpljujuće joge detoksicira i vaše tijelo i um.

Zdrava preporuka za obožavatelje Haydena Panettierea

Jeste li jedan od obožavatelja Haydena Panettierea i tražite tajnu formulu kako biste stekli zavidnu figuru poput nje?

Pa, možete voziti tijelom prema naredbama, ako napravite neke promjene u režimu prehrane. Među izborom zdrave hrane, klice su često po strani. Međutim, klice se može prikladno nazvati čarobnom hranom, jer pomažu vašem tijelu u užarenim kilogramima i postizanju optimalnog zdravlja.

Klice s hranjivim sastojcima mnogo su hranjivije i zdravije od sirovog voća, povrća, sjemenki, žitarica itd. Klice imaju brojne enzime koji u vašem tijelu pokreću vitalne funkcije. Osim toga, dok prolaze kroz proces namakanja i nicanja, sjeme i žitarice poboljšavaju kvalitetu aminokiselina i esencijalnih masnih kiselina.

Kada konzumirate klice s hranjivim tvarima s dodanom vrijednosti, osim što ubrzavaju metabolizam, one također jačaju vaš imunološki sustav. Budući da nema dovoljno esencijalnih masnih kiselina u hrani koju obično konzumirate, njihova konzumacija čini vaše tijelo daleko boljom hranom.

Sirova hrana poput brokule, soje, rotkve, lucerne itd. Također se može jesti u proklijalom obliku. Niskokaloričnoj hrani pripisuju nevjerojatnu moć punjenja. Bez da budete u neredu s dugotrajnim kuhanjem, možete izbaciti nekoliko kilograma iz tijela dodavanjem prirodnog predjela u salatu, juhu, meso, tjesteninu itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found