Celeb

Plan prehrane Julia Louis-Dreyfus i rutina vježbanja - zdrava proslava

Urnebesna Julia Louis-Dreyfus ne samo da ima živopisan i naelektriziran osmijeh, već ima i izvrsnu figuru koja privlači poglede. Beskonačna ljepotica ima ubojite trbušnjake i obline, što svakoj mladoj djevojci može zavidjeti od zavisti. Višestruka dobitnica nagrade Emmy jela iz svoje prehrane i tajni vježbanja, saznajmo koje su to.

Kontrola porcija

Rutina treninga i plan prehrane Julia Louis-Dreyfus.

Zapanjujuće računa, ako ne budete umjereni u prehrani, ne možete očekivati ​​da nema tijela bez celulita. Ne smanjujući konzumaciju brojnih prehrambenih proizvoda iz svoje prehrane, Julia se kune u mali udio hrane. U obroke nužno uključuje zelenu i lisnatu vegansku salatu barem jednom dnevno. Julia inzistira na budnoj konzumaciji hrane. Zbog žudnje za slatkom hranom, povremeno se prepusti i čokoladi. Ona dijeli, jer ste neosjetljivi na vaše želje, vi ih samo potičete i dajete im zemlju da ojačaju.

Zdravi prehrambeni proizvodi za doručak

Julia nije bila baš ugodna niti zadovoljna odabirom doručka, ali sada je mirna sa svojim prehrambenim proizvodima za doručak.

U doručku jede hranjivu hranu poput dva pržena jaja i integralnog kruha s medom.

Julia se bori, nakon što shvatite svoja problematična područja, postupak mršavljenja za sebe možete učiniti bez stresa i besprijekornim. Njezino glavno problematično područje bila je navika grickanja između doručka i ručka. Međutim, nakon što nađe zasitne predmete za doručak, osjeća se sito do ručka, što kontrolira njezinu konzumaciju bezvrijedne hrane.

Višestruki treninzi

Julia zaslužuje vježbanje zbog prehrane kako bi održala svoju figuru u vitkoj formi. Umjesto da udara u teretanu kako bi izvodila treninge, ona više voli izvoditi raznolike vježbe kod kuće. Dok slijedi samodiscipliniranu rutinu vježbanja, vježbe vježba četiri do pet puta tjedno. Trenirajući kao savršen spoj treninga snage i kardio treninga, neizmjerno se oslanja na planinarenje, trčanje i trening s utezima s Bosu loptom. Obožava planinarenje koje predstavlja izazov za njezine mišiće i uvjetuje ih.

Unatoč tome što je zaljubljena u kardio vježbe visokog intenziteta, brineta ima averziju prema biciklizmu. Brineta-bomba vježbu je učinila toliko sastavnim dijelom svog života da je čak i da bi proslavila svoju dvadeset i petu godišnjicu s muževom, Bradom Hallom, više voljela pješačenje od osam kilometara od proslave cuge ili hip-hopa.

Žudnja za vježbanjem

Iako većina nas žudi za obožavanom hranom, kultna ljepotica ovisna o vježbama žudi za njima. Kada dođe do praznine od dva do tri dana u njezinim treninzima, ona se počinje osjećati nemirno. Da bi se kretala, radije ispunjava indolentne sate treninzima.

Primjerice, trči i skače na eliptičnoj dok gleda televiziju. A kao strastvena trkačica, ne odmiče se od udaranja o pločnik i pretrčavanja pet kilometara u danu. Znojni treninzi najviše je privlače jer joj destresiraju i tijelo i um i okrijepljuju je svježom energijom.

Julia pokazuje na treninge za cijelo tijelo. Ne favorizira sjedeće treninge zbog kojih pola tijela ostaje nerađeno. Iako je fitnes entuzijast apsolutno pragmatičan u svom pristupu treninzima, ali za ljude koji u radne svrhe moraju dugo sjediti na svojim stolovima, sjedeći treningi izvrsno su sredstvo za zadržavanje pokreta tijela i sprječavanje da postane žrtvom sjedilački način života.

Čista i organska hrana

Julia, koja je veliki zagovornik čiste i organske hrane, naglašava potrošnju organskog povrća. Međutim, unatoč utjecaju veganskih prehrambenih proizvoda, ljubav prema mesu i piletini ne dopušta joj da postane potpuna veganica, zbog čega se često osjeća krivom. Tvrdi da ne samo da organska i biljna hrana održava kondiciju i zdravu, već je i izvrsna za zdravlje planeta.

Otresite se stresa

Julia dijeli jednu od najvažnijih tajni svoje besprijekorne kože, a isklesana figura njezin je zavjet da će živjeti bez stresa. Stres potiče oslobađanje opakih hormona zbog kojih izgledate starije. Trening i meditacija neka su od najutjecajnijih sredstava za uklanjanje stresa. Štoviše, adekvatno spavanje noću osigurava pravilno oslobađanje pravednih hormona koji vas drže imuni na stres.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found