Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za vježbanje Olge Kurylenko - zdrava proslava

Djevojka iz Bonda, trening Olge Kurylenko

Bivša djevojka iz veza, Olga Kurylenko, francuska je manekenka i glumica. Započevši karijeru s modelingom u dobi od četrnaest godina, glumica zelenih očiju prvi je put u glumi dobila 2005. godine. Međutim, narastala je jabuka naših očiju svojim izvanrednim nastupom u filmu o Jamesu Bondu, Kvantum utjehe u 2008. godini.

Zahvaljujući svojim ranim danima, vruća vruća glumica pripada vrlo skromnoj pozadini. Provevši dane djetinjstva u krajnjem siromaštvu i gladi, fenomenalna ljepotica prošla je puno toga u svom životu. Čak i sada, iako njezin nebeski raketni uspjeh donosi njezino veliko ime i slavu, ali dvaput razvedena Olga nije si mogla priuštiti da joj osigura blažen ljubavni život.

Genetski blagoslovljena vitkim tijelom, francuska ljepotica ne treba se puno truditi oko prehrane i vježbi. Međutim, kada su joj uloge u filmovima zahtjevne i traže je da tonizira svoje tijelo, ne odstupa od stavljanja srca i duše u energične treninge kako bi izbrusila svoje tijelo.

Plan prehrane Olge Kurylenko

Vitka figura Olge Kurylenko

Brineta je velika gurmanka i jede što god poželi. Zapravo, velike porcije hrane koju omamljujuće tijelo konzumira često je natjeraju da je zvijezde sjajno iznenade. Jedan od razloga njezine vrckave navike je prisjećanje na dane iz djetinjstva kada su se ona i majka morale suočiti s nedostatkom hrane.

Ona računa, kad vam život omogućava da njegujete lijepe trenutke života, zašto si prestati dopuštati da ih živite. Iako je poznata kao jedna od najpoznatijih zvijezda Hollywooda, Olga se i dalje nalazi vezana uz svoju zakladu. Jako je prizemljena i život vidi s vrlo pozitivnim izgledima.

Rutina treninga Olge Kurylenko

Imajući vitku i zaobljenu figuru u blagu, živahna ljepotica nije puno u treningu. U teretanu hoda samo kad joj je cilj oblikovati svoje vruće tijelo. Biti veza djevojka rijetko je lako, ali bomba koja nije navikla na treninge to je previše učinila svojim marljivim radom i predanošću svojoj profesiji.

Vježbala je razne teške treninge poput padobranstva, kickboxinga, treninga snage, borilačkih treninga itd. Kako bi poboljšala svoju izdržljivost i izdržljivost. Osim toga, budući da scene borbe također zahtijevaju nevjerojatnu brzinu, radila je danju i noću kako bi povećala broj vitkih mišića u tijelu. Da ne spominjem, morala se previše nagurati da bi je izvela iz zone komfora i odradila sve te treninge. U nastojanju da iščupa svoju zaobljenu figuru, često je na kraju imala bolne ruke i noge.

Iako vrckava vruća glumica nije baš sklona treninzima koji se izvode u teretani, ona ne bježi od fizički aktivnog rasporeda i aktivnosti na otvorenom. Svako malo angažira je na raznim kardio vježbama poput trčanja, planinarenja, plivanja itd. I osjeća se neizmjerno mirno i zadovoljno nakon odsjeka napornih treninga. Impresionirana holističkim pristupom i blagodatima joge, povremeno se bavi i jogom. Očaravajuća ljepotica formalno je trenirala baletni ples u djetinjstvu, ali nakon susreta sa fatalnom nesrećom koja je teško ozlijedila nogu, morala se zauvijek oprostiti od nje.

Zdrava preporuka za obožavatelje Olge Kurylenko

Dečki, vi ste obožavatelji Olge Kurylenko, možda ćete doći u iskušenje da slijedite tragove svoje omiljene zvijezde. Ali poput Olge, nisu svi naklonjeni prijateljskim genima da bi uživali u bikini figurama bez zalaganja. Čak i ako jeste, vaša prehrana i treninzi temeljni su kamen otporne i graciozne vitke figure.

Vaše tijelo koje vam omogućuje da uživate u svim veličinama života ne zahtijeva puno od vas. Sve što vaše tijelo želi od vas je samo dvadeset i pet do četrdeset minuta utrošenih na vježbe i naglasak na cjelovitu prehranu s pažljivom mješavinom ugljikohidrata, proteina i zdravih masti.

Ovi alati ne samo da će vas izklesati, već će ga i osloboditi raznih vrsta tegoba koje su dovoljne da vam naprave život u paklu. Možete si priuštiti novac da kupite sav luksuz svijeta, ali zdravlje je jedna od stvari koju vam novac ne može kupiti. Dakle, pokažite svoje poštovanje prema njemu prihvaćajući zdrav režim vježbanja i prehrane.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found