Celeb

Sunfare dijetalni plan - umanjite prehranu s malo ugljikohidrata - zdravi celeb

Sunfare plan prehrane

Imate li nekoliko kilograma viška? Stavlja li vas prekomjerna težina često u neugodne situacije? Pa, ne morate se više osjećati poniženo jer će vam plan prehrane Sunfare pružiti konkretno rješenje za sve probleme povezane s kilogramima. Iako održava potrošnju kalorija ograničenu na 1200 kalorija dnevno, program prehrane naglašava konzumaciju proteina, ugljikohidrata s niskim GI i zdravih masti u omjeru 30/40/30.

Slijedi obožavatelj slavnih

Plan prehrane istaknuto koristi tona ljudi u Phoenixu i Los Angelesu zbog svojih nevjerojatnih blagodati. Među poznatim poznatima, Kim Kardashian, Eva Longoria, Audrina Patridge, Garcelle Beauvais i Britney Spears neki su od poznatih ljubitelja celeba dijetalnog programa.

Što je Sunfare dijetalni plan?

Sunfare dijetni plan je niskokalorični dijetni plan koji će vam dostaviti svježe i hranjive sastojke na kućnom pragu u 7 sati ujutro. Umjesto da se zadržava na tri velika obroka, plan se fokusira na isporuku šest obroka koji se sastoje od tri obroka i tri međuobroka. Plan prehrane nije samo namijenjen uklanjanju dodatnih kalorija iz vašeg tijela; pružit će vam i optimalne zdravstvene beneficije.

Šest planova Sunfare dijete

Kako bi odgovarao potrebama dijeta, Sunfare dijetni program podijeljen je u šest planova. Uz prilagođavanje obroka, možete dati i uputstva po mjeri kako koristiti vaše osobno odabrane sastojke u obrocima. Šest planova programa prehrane je kako slijedi.

Dijeta potpisa sunfare

Ovaj je plan prikladan za dijete na dijeti koje žele skinuti veliku težinu. U planu je oko devedeset obroka i međuobroka; možete odabrati one koji vam zvuče najprivlačnije. U kratkom vremenskom rasponu od tri mjeseca, izgubit ćete dvadeset do dvadeset pet kilograma. A budući da program sadrži malo ugljikohidrata, svjedočit ćete i poboljšanju zdravlja svog srca.

Sunfare vegetarijanska prehrana

Sunfare vegetarijanska prehrana savršena je za dijete koje se raduju postizanju optimalnog zdravlja. Plan će u vašu prehranu uključiti obilje zelenog povrća, cjelovitih žitarica i druge hrane s niskim udjelom ugljikohidrata. Kao što naziv plana sugerira, u njemu je zabranjena konzumacija masne životinjske hrane poput crvenog mesa itd.

Sunfare obiteljske večere

Dijete koji odaberu ovaj plan dobit će dobro pripremljene i lijepo upakirane obiteljske večere za svoju obitelj na kućnim pragovima. Prema njihovoj želji, korisnici mogu birati jela od etničkih do slanih kuhinja. Uz glavno jelo, u svoju večeru možete uključiti i povrće, voće, predjela, ugljikohidrate, deserte itd. Ovisno o broju članova vaše obitelji, možete tražiti povećanje ili smanjenje količine tanjura.

Dijeta bez glutena

Plan bez glutena namijenjen je osobama koje ne podnose hranu koja sadrži gluten. Ovim će se planom osigurati da svih šest obroka korisnici jedu paru iz kategorije bezglutenskih obroka. Plan će pomoći osobama s osjetljivošću na gluten u smanjenju težine i postizanju optimalne dobrobiti.

Optimalno čišćenje

Optimalni plan čišćenja namijenjen je korisnicima koji teže detoksikaciji tijela. Plan ističe tekuću prehranu i konzumaciju brojne antioksidativne hrane koja će podstaći proces detoksikacije u vašem tijelu.

Odaberite Plan

Odaberite plan pruža vam mogućnost prilagodbe programa prehrane prema vašim zahtjevima.

Prednosti i nedostaci sunfare prehrane

Pros

  • Okus ukusnih namirnica ponuđenih planom natjerat će vas u iskušenje da se toga pridržavate jako dugo.
  • Budući da je malo vjerojatno da će jedan univerzalni program prehrane imati koristi za sve ljude na istoj razini, pružanje prilagodbi u planu povećat će vaše šanse za ostvarivanje željenih koristi od plana.
  • Plan će u vama njegovati zdrave prehrambene navike. Hraniti se zdravo s programom postat će lako poput pojesti komad torte za vas.
  • Program će vas spasiti nereda u kuhanju jela i dizajniranju dnevnih tablica hrane, što je zapravo puno posla.

Protiv

  • Plan ima ograničen pristup. Na primjer, sustav dostave obroka mogu koristiti samo korisnici s prebivalištem u LA-u i Phoenixu.
  • Skupog programa dugo se nije moguće pridržavati.
  • Iako su obroci dostavljeni prema planu ukusni, ali plan se nije potrudio da predloži recepte koji se mogu kuhati kod kuće.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found