Statistika

Jonathan Scott Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Jonathan Scott Kratke informacije
Visina6 ft 5 in
Težina92 kg
Datum rođenja28. travnja 1978
Horoskopski znakBik
DjevojkaZooey Deschanel

Jonathan Scott je nadarena kanadska TV zvijezda, licencirani dobavljač, iluzionist, filmski producent, pjevač i poduzetnik. Napominje se da je brat blizanac popularno poznatog Drewa Scotta. Jonathan je pridonio izdavanju nekoliko publikacija, pjesama, TV emisija, a također je mađioničar. Također vodi vlastitu liniju namještaja pod nazivomScott Living. Kao producent stvorio je mnoge emisije poput Vlasništvo Braća, Brat protiv brata, Uradi sam iznutra (2015) i HGTV Insider (2015). Također ima velikog obožavatelja koji prati više od 3 milijuna sljedbenika na Instagramu i više od 1,5 milijuna sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

John Ian Scott

Nadimak

Jonathan Silver

Jonathan Scott na Instagram selfiju viđenom u svibnju 2018

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Vancouver, Britanska Kolumbija, Kanada

Rezidencija

Las Vegas, Nevada, Sjedinjene Države

Nacionalnost

kanadski

Obrazovanje

Jonathan je studirao na Srednja škola Thomas Haney. Također je pohađao nastavu uOdjel za parkove i rekreaciju. Kasnije je počeo studirati naSveučilište u Calgaryju, Calgary, Alberta, gdje je započeo studij poslovnog menadžmenta.

Kasnije je dobio transfer u Tehnološki institut Južne Alberte gdje je studirao konstrukciju i dizajn, a zatim je pohađao Institut za graditelje domova iz Alberte postati licencirani dobavljač.

Također je prisustvovaoCompany of Rogues Actors ’Studio u Calgaryju, Alberta. Jonathan se također trenirao sTarbelov tečaj magije i pažljivo naučio djela iluzionista, Davida Wilsona i Shawna Farquhara.

Okupacija

TV zvijezda, izvođač, iluzionist, filmski producent, pjevač i poduzetnik

Obitelj

 • Otac -James Scott (glumac, kaskader, pomoćnik redatelja)
 • Majko - Joanne Scott (Paralegal)
 • Braća i sestre - Drew Scott (Identical Twin Younger Brother) (TV glumac, producent, trgovac nekretninama, poduzetnik, pjevač, autor i voditelj), JD Scott (stariji brat) (voditelj, poduzetnik)

Menadžer

Jonathana zastupa Scott Brothers Entertainment.

Žanr

Country, pop

Instrumenti

Vokal, gajde

Oznake

Neovisno

Jonathan je svoju glazbu objavio putem vlastite izdavačke kuće Sb Publikacije.

Neto vrijednost

Njegova neto vrijednost procijenjena je na ukupno 20 milijuna dolara u 2018. godini.

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 5 in ili 195,5 cm

Težina

92 kg ili 203 lbs

Djevojka / supružnik

Jonathan je hodao -

 1. Kad je bio u 8. razredu, on i njegov brat Drew bili su u vezi s parom sestara. Međutim, braća su se iznervirala i razišla.
 2. Kelsy Ully (2007-2013) - 7. srpnja 2007, Jonathan se vjenčao s WestJet Kelsy iz posade koja je počela raditi u dnevnom klubu, a također je modelirana nakon što su se preselili u Las Vegas 2008. Međutim, nedugo zatim počele su rasti napetosti između njih dvoje, nakon čega ga je uklonila iz statusa veze na Facebooku. Kasnije, 2013. godine, par se razišao i incident je Jonathanu uzeo danak.
 3. Jacinta Kuznetsov (2015.-2018.) - Producentica razvoja Jacinta Kuznetsov i Jonathan počeli su izlaziti nakon što su se upoznali u jesen 2015. Par je živio zajedno s njegovim bratom Drewom i suprugom Lindom Phan u Las Vegasu. Međutim, nakon što su se Drew i Linda preselili u Los Angeles, Jonathan i Jacinta nisu dugo potrajali i prekinuli su vezu 2018. Prema Jonathanovoj obitelji, njih dvoje bili su dobri ljudi, ali jednostavno nisu bili u redu jedno za drugo.
 4. Zooey Deschanel (2019.-danas) - Jonathan je navodno počeo hodati s pjevačem i poduzetnikom, Zooey Deschanel u rujnu 2019. Jonathan, koga je Zooey napao, ostavljao je slatke komentare na svojoj objavi na Instagramu koji su pokazivali njegovu naklonost prema lijepoj dami. Dvojac se počeo viđati 13. rujna kada su se upoznali tijekom slikanja epizode filma Carpool Karaoke. Kasnije su viđeni u restoranu Little Doma u Kaliforniji, a također tijekom snimanja Ples sa zvijezdama. U studenom 2020. bilo je glasina o zarukama koje su obojica odbacili.
Jonathan Scott u objavi na Instagramu kakva je viđena u studenom 2018

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Škotske.

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

Boja očiju

Ljeska

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Iskrivljeni osmijeh
 • Visoka visina

Potvrde robne marke

Pojavio se u reklami za nekoliko marki kao što su -

 • Molson Kanađanin koja je bila predstavljena tijekom Siva čaša
 • Plima i oseka (2014)
 • Potjera (2017.)
 • PSA za "World Vision" naslovljen Dječji rad
 • QVC
 • Viggle
 • Mreža posuđa
 • HGTV reklama za "Insider Secrets"
 • XFinity X1
Jonathan Scott tijekom događaja u ožujku 2017

Najpoznatiji po

 • Zajedničko pisanje 2 knjigePotrebno je dvoje: naša priča (2017.) i njihova New York Times bestselerKuća iz snova: Vrhunski vodič braće Property za pronalaženje i popravljanje vaše savršene kuće (2016)
 • Koprodukcija i suvoditeljica emisije Vlasništvo Braća i Brat protiv brata
 • Glumi kao suvoditelj u emisiji vijesti Danas

Kao pjevačica

Jonathan je svojim glasom pridonio objavljivanju dviju country pjesamaDrži se (2016) i Neka noć zasja (2015).

On i njegov brat također su objavili nekoliko drugih singlova, uključujućiVi ste odabrali mene (2018) i Moja kuća (2017).

Prva TV emisija

U TV emisiji debitirao je kao Plava beretka u Dosjei X 1994. godine.

Osobni trener

Ne slijedi strogu prehranu bilo koje vrste, već radije jede hranu poput jaja, zobi, svinjetine, puretine, sushija, lososa, pa čak i pljeskavice kod Gordona Ramsaya, ali umjereno.

Jonathan Scott Najdraže stvari

 • Dio o obnovi domova - Onog trenutka kada padne čeljust kada je kupac oduševljen kad vidi kako njihov dom izgleda lijepo i zagrli ih od srca.
 • Odmor - Božić, Noć vještica
 • Obiteljska tradicija - Noći obiteljskih igara
 • Jelo - Haggis
 • Snack - Hawkins Cheezies

Izvor - Parade.com, HomeToWin.ca, EOnline.com, Delight

Jonathan Scott kakav je viđen u prosincu 2017. godine

Jonathan Scott činjenice

 1. Rođen je samo 4 minute prije svog mlađeg brata Drewa.
 2. 2001. godine, on i njegov brat Drew počeli su prevrtati domove.
 3. Jonathan se preselio u Albertu kada je imao 14 godina, ali zbog pada ocjena roditelji su ga vratili u Maple Ridge kako bi završio školovanje. Kasnije se preselio u Calgary kako bi pohađao koledž.
 4. U prošlosti je dobio mjesto člana izvršnog odbora za Savez kanadskih kino, televizijskih i radijskih umjetnika.
 5. 2002. godine suosnivač je nezavisne tvrtke za filmsku produkcijuDividian Production Group. Međutim, 2010. godine promijenili su ime uZabava braće Scott.
 6. Jonathan i Drew obojica su jednojajčani blizanci, a ne bratski blizanci.
 7. Jonathan je centimetar viši od svog brata Drewa.
 8. Prije nego što su se on i njegov brat Drew rodili, njihova majka nije ni slutila da će dobiti blizance, a otkucaji srca kucali su sinkronizirano.
 9. Imao je 7 godina kada je zajedno započeo svoj prvi posao JAM poduzeća. Kasnije su njihove vješalice presvučene najlonom prodane u američkoj trgovini u Japanu. JAM je značio "Jon, Andrew i mama".
 10. Jonathan nije rođen u bogatoj obitelji. Međutim, njegov se naporan rad isplatio.
 11. Voli držati pse male veličine i ima dvoje vlastitih imena Gracie i Stewie.
 12. 2015. godine suosnivačScott Living i počeo prodavati svoje proizvode za uređenje doma QVC. 2016. njihova je marka procijenjena na oko 100 milijuna dolara.
 13. Kao tinejdžer, njegov otac James želio je biti kauboj i praćen tom strašću, prebacio se u Kanadu kako bi se skrasio kao jedan.
 14. U prošlosti je postao dioAkademija za magične umjetnosti,Vancouverski čarobni krug, iMeđunarodno bratstvo mađioničara. U dobi od 16 godina držao je titulu "3. najboljeg scenskog izvođača" tijekom Udruženje čarobnjaka na Tihoj obali konkurencija.
 15. Jonathan i njegov brat kupili su prvu kuću u dobi od 18 godina uz polog od 250 dolara. Godinu dana kasnije kuću su prodali za dobit od 50.000 dolara.
 16. U prošlosti je od njega traženo da glumi daljeNeženja, ali je odbio ponudu.
 17. Jonathan je postigao crni pojas 2. stupnja Šotokan karateu i pobijedio je 13 puta na Kanadsko prvenstvo u karateu i 9 puta na Prije Krista borilačke vještine prvenstvo.
 18. Odrastajući, Jonathan se natjecao kao gajdaš i za to je osvojio brojne medalje.
 19. Jonathan je također nadareni komičar za skečeve.
 20. Imao je 3 godine kada je počeo jahati konje.
 21. Jonathanova slava s glumicama je glumica Christina Applegate i Tyra Banks. Također je imao plakate 2 glumice skrivene iza vrata svog ormara.
 22. 2011. godine, on i njegov brat blizanac Drew Scott našli su se na popisu "Hottest Bachelor" ETKanada.
 23. 2013. godine on je sa svojom braćom osnovao radio emisiju tzvOff Topic s braćom Scott koji je prikazan na Kanadska Corus Entertainment.
 24. Strastveni je srednjovjekovni sakupljač oružja.
 25. 2014. godine uključen je u narodS liste "Muškarci godine".
 26. Jonathan je 2015. godine bio domaćin karnevalskog krstarenja tzv Jedrenje sa Škotima. Putovali su u Miami, Cozumel i Key West.
 27. U dobi od 12 godina Jonathan je prisustvovao nastupu američkog mađioničara Davida Copperfielda u Vancouveru i od tada je nadahnut svojim nevjerojatnim vještinama.
 28. U školi je Jonathan bio u košarkaškoj i odbojkaškoj momčadi. Također je vodio studentsku upravu, kao i maturalno povjerenstvo.
 29. Jonathan također pomaže prikupljanju novca za dobrotvorne svrhe i pomaže siromašnima i siromašnima izvodeći magične trikove.
 30. U prošlosti su se on i Drew pridružili bivšoj prvoj dami Michelle ObamaČitajmo Pomaknimo se‘S 5. godišnja kampanja.
 31. 2016. godine viđen je kako ulazi u prepirku u baru u mjestu Fargo u sjevernoj Dakoti tijekom njihovog zatvaranja, a izbacivači su ga držali za šankom dok nije došla policija.
 32. Također je učitavao videozapise s vinovom lozom zajedno s bratom Drewom i surađivao s nekoliko drugih vinogradara kao što su BrittleStar, NeatDude i Gregor Reynolds.

Istaknuta slika američkog Ministarstva obrazovanja / Flickr / CC BY-2.0