Celeb

Jessica Chastain veganska dijeta Plan treninga Rutina - zdrava proslava

Glumci se jako trude uklopiti u svoje likove, dodavanje ili gubljenje kilograma još je jedan način za uvođenje likova u stvarnost. Jessica Chastain jedna je od najfinijih i najvrijednijih glumica u Hollywoodu. U posljednje vrijeme vratila se sjajnim hitovima i dokazala svoj nevjerojatan glumački talent. Nedavno je njezina gluma u filmu 'The Help' bila dobro hvaljena, ali nije bila tako lagana i lagana kako izgleda na ekranu. Također je morala staviti 15 kilograma kako bi se uklopila u lik Celije. Njezin lik zahtijevao je da izgleda sladostrasno dok je portretirala Monroe. Međutim, sada se nevjerojatno vratila svom zaobljenom i nježnom izgledu. Nastavite čitati kako je to uspjela.

Strogi režim prehrane Jessice

Jessica je veganka ... ..Zašto?

Glumica nominirana za Oscara bila je veganka u posljednjih 10 godina [otprilike od 2008.], a također je čista vegetarijanka od gotovo posljednjih 20 godina [od oko 1998.]. Međutim, u filmu "Pomoć" postojala je scena u kojoj je morala jesti prženu piletinu; osigurala je da se radi o veganskoj piletini (veganska piletina je imitacija prave piletine koja je dizajnirana po ukusu poput prave piletine).

Također je otkrila da ju je nadahnula majka koja je također veganica i koja također vodi veganske restorane. Jessica vjeruje da biti vegan nudi velike pogodnosti u pogledu zdravlja. Višak kilograma uspjela je izgubiti nakon što je slijedila strogu vegansku prehranu.

Slika Jessice Chastain Svelte

Jessica ne želi biti okrutna

Iako je Jessica pojela prženu piletinu u filmu 'Pomoć', ali već 15 godina slijedi vegetarijansku prehranu. Ljubiteljica je životinja i više voli vegetarijansku prehranu kako bi održala mršav okvir. Točnije, vegetarijanac je netko tko ne jede plodove mora, meso ili čak mliječne proizvode. Međutim, Jessica otkriva da se ne može spriječiti da jede sladoled i više voli veganski sladoled kako bi održala vitku figuru.

Nije jedini glumac koji tvrdi da su velike prednosti vegetarijanstva. Postoje mnoge poznate osobe koje se uvelike oslanjaju na vegetarijansku prehranu kako bi ostale u formi; jedna od njih je Olivia Wilde.

Znanstveno, brojne su blagodati pridržavanja dobro proračunate vegetarijanske prehrane. To je također čudo iza njezinog brzog mršavljenja tih dodatnih 15 kilograma. Te suvišne kilograme uspjela je oljuštiti u roku od nekoliko mjeseci svojom strogom vegetarijanskom prehranom.

Upoznajte njezin rad

Jessica vjeruje u moć joge

Jessica čvrsto vjeruje da je joga izuzetno moćan alat za brzo mršavljenje. Prema njezinim riječima, joga je za nju više od fizičke vježbe jer smatra da je opuštajuća i smiruje svoja osjetila. Čak i ako malo svog života posvetite jogi, to će vas ne samo održavati u formi i zdravim fizički već i mentalno i emocionalno. Glumica je uspjela izgubiti sve te suvišne kilograme sagorijevajući više kalorija jogom. Power Yoga uključuje duboko disanje i istezanje vašeg tijela što je potpuni aerobni, a samim time i jedan od najučinkovitijih načina mršavljenja. Jessica se jogom bavi barem pet do čak šest dana u tjednu i vjerojatno je to razlog njene krivudave figure.

Više o Jessici

Jessica Chastain nastavlja dobivati ​​i smanjivati ​​svoju težinu kako bi udovoljila zahtjevima filma. Osim što je glumica, Jessica Chastain je školovana plesačica, pop ikona i pobožna učenica joge.

Za film "Pomoć", Jessica je dobila 15 kilograma i promijenila boju kose kako bi glumila lik Celije Foote. Fanatiku će trebati dodatni kilometar da bi izgledao poput ove pop ikone. Krivulje pinup gal-a postale su velika revnost među obožavateljima Jessice. Jessica Chastain ne vjeruje da bi skinula kilogram viška i započela sa sojinim sladoledom pri ruci. Međutim, glumica se pridržava strogog plana prehrane kako bi ostala u formi i održavala svoje obline.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found