Celeb

Rutinski plan i način prehrane za Missy Elliott - zdravi celeb

Missy Elliott izbliza

Prije nekoliko dana Missy Elliott očarala je obožavatelje dotjeranom figurom kada je promovirala svoj novi singl u reklami za Super Bowl za Amazonov zvučnik Echo. U ovom je oglasu bio i Alec Baldwin, ali većini nas se jednostavno svidio način na koji Missy izgleda. Ako ste impresionirani i njezinim novim izgledom i oblikovanim tijelom koje je zapanjujuće otkrilo u toj reklami, možda ćete htjeti pogledati njezinu trenutnu rutinu vježbanja i plan prehrane. Plan kondicije i prehrane pomogao joj je i da je izgubila nekoliko kilograma u prošlosti i vrlo ga je lako slijediti. Ne vjerujete nam? Uvjerite se i sami.

Missy Elliott u reklami na Amazonu

Rutina vježbanja

Raspored vježbanja slavnog repera trebao bi slijediti Beachbodyjeve FOCUS T25 treninge koje je dizajnirao Shaun T., poznati trener slavnih. Treninzi su posebno stvoreni za one ljude koji nemaju previše vremena i žele u kratkom roku izvući više iz svojih treninga. (Ovaj trening prate i slavni poput Skylar Astin)

Kao što i samo ime govori, treninzi se mogu odraditi za samo 25 minuta i većina se poteza ne ponavlja. Trening se fokusira na različite vježbe u različite dane. Jednog dana fokus će biti na kardio, a sljedeći dan donjem dijelu tijela. Neke dane to može biti cijelo tijelo, a drugi dan trbušnjaci. Treninzi su također usmjereni na brzinu. Ova varijacija pomaže vašem tijelu da se tonira na svim pravim mjestima. Trening je također vrlo sveobuhvatan i pokriva sve osnovne oblike vježbi poput stabilnosti jezgre, kardio i toniziranje.

Trening za sve

Trening koji slijedi pjevač "WTF (Odakle oni)" odgovarat će svima bez obzira na razinu kondicije. U ovom ćete treningu morati naporno raditi, ali fokus bi bio usmjeren na pojedine dijelove tijela kako se na kraju ne biste osjećali premoreno ili previše iscrpljeno.

Beachbody Shaun T. Fokus T25 Trening

Tri razine

Treninzi Focus T25 imaju tri glavne razine nazvane Alfa, Beta i Gama. Morate proći svaku razinu posebno da biste postigli optimalnu kondiciju. Alpha je prva, Beta je druga, a Gama je na vrhu. Missy je upravo sada dostigla razinu Gama uz pomoć svog marljivog rada i odlučnosti.

Ako želite znati kako izgleda trening T25, ovaj vam korisni video može pomoći.

Zašto Elliott voli T25 treninge?

Ako želite znati zašto hip-hop pjevačica voli T25 trening i prati ga godinama, odgovor je jednostavan. Ovaj joj trening štedi vrijeme. Ona je i njome upravljiva i izvediva pa se voli toga držati.

Plan prehrane

Tekstopisac se u prošlosti odlučio za prehranu s malo ugljikohidrata kako bi smršavio. Mislimo da se toga drži i sada, jer to dobro ide uz Shaun T. rutinu vježbanja.

Missy Elliott, gubitak kilograma od 30 kilograma, bio je posljedica programa vježbanja Shaun T.

Ograničenja prehrane

Proizvođač ploča u prošlosti je volio jesti prženu hranu, proizvode od šećera i kruh. No, pustila je sve te dijetalne oproste jer je željela da joj zdravlje bude na prvom mjestu.

Ako ste impresionirani T25 treningom koji je dizajnirao Shaun T., možda ćete htjeti isprobati neke druge izvrsne rutine vježbanja koje je on dizajnirao. Sve se to može naći na njegovoj službenoj web stranici. S druge strane, ako vas zanima samo ono što pomaže Missy Elliott da izgleda tako sjajno i što se svakodnevno događa u njezinom životu, možete je pratiti klikom na ovaj link.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found