Statistika

TomSka Visina, težina, dob, činjenice, obrazovanje, biografija

TomSka Brze informacije
Visina5 ft 10 in
Težina75 kg
Datum rođenja27. lipnja 1990
Horoskopski znakRak
Boja očijuPlava

TomSka britanski je YouTuber, redatelj, scenarist, producent, glumac, glasovni glumac i glazbenik koji je najpoznatiji po stvaranju animirane humoristične web serije asdfmovie, Eddsworld, i Zumiranje pri padu. Vodi istoimeni YouTube kanal na kojem objavljuje vloge, skečeve, skicira komedije i animirane isječke i na kojima je prikupio više od 6,5 milijuna pretplatnika. Također je popularan na drugim platformama društvenih mreža s više od 500 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 200 tisuća sljedbenika na Instagramu. TomSka je proizvela kratke filmove za globalne TV mreže poput BBC i Komedija Central i 2012. godine osnovali tvrtku za medijsku produkciju tzv Turbopunch Ltd. Također je autor knjiga Umjetnost je mrtva: asdf knjiga (2015) i Sam ubija Božić (2018).

Rođeno ime

Thomas James Ridgewell

Nadimak

TomSka

TomSka kako se vidi u Instagram postu u siječnju 2019

Znak sunca

Rak

Rođeno mjesto

Essex, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Rezidencija

Lewisham, London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Nacionalnost

britanski

Obrazovanje

TomSka, nakon mature, pridružio se Long Road College of Sixth Form u Cambridgeu. Zatim je prisustvovao Sveučilište u Lincolnu odakle je diplomirao medijsku produkciju.

Okupacija

YouTuber, redatelj, scenarist, producent, glumac, glasovni glumac, glazbenik

TomSka kako se vidi u Instagram postu u studenom 2016. godine

Obitelj

 • Braća i sestre - Imao je sestru blizanku, koja se zvala Amelia, koja je umrla prenatalno nakon što je njegova majka zadobila teške ozljede u prometnoj nesreći.

Izgraditi

Prosječno

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

75 kg ili 165,5 lbs

Djevojka / supružnik

TomSka je hodala -

 1. Jenny Bingham (2011-2013)

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

On je engleskog, škotskog i njemačkog podrijetla s očeve strane, a Aškenazi židovski (ruski i ukrajinski), irski i engleskog porijekla s majčine strane.

TomSka u Instagram selfiju iz siječnja 2017. godine

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Taper Quiff frizura
 • Blago zdepast okvir
 • U naočalama
 • Ljubazan osmijeh
 • Sportska hrapava brada
TomSka kako se vidi u Instagram postu u listopadu 2018

TomSka činjenice

 1. Kao dijete zanimali su ga kamere i montaža, a snimio je nekoliko kratkih filmova koristeći video kameru svojih roditelja. Također je stvorio web stranicu pod nazivom Torta bomba gdje je znao prenositi animirane videozapise iz web serije pod nazivom asdfmovie, od kojih je nekoliko postalo virusno.
 2. Dok je studirao na Sveučilištu Lincoln, stvorio je nekoliko neslužbenih reklama za sveučilište koje su dobivale milijune pregleda. Sa sveučilišta je bio gotovo proklet, jer je jedan od tih videozapisa bio parodija s neprimjerenim sadržajem. Međutim, oprošteno mu je kad je gledanost tog videa počela rasti u nebo.
 3. Uz svoj primarni istoimeni YouTube kanal, vodi i drugi kanal pod nazivom DarkSquidge gdje objavljuje vloge i snimke iza kulisa sa svog prvog kanala. Također se uključuje u društvene komentare na kanalu gdje raspravlja o temama poput mentalnog zdravlja, s * xualnog zdravlja i tjelesne pozitivnosti. Kanal je prikupio više od 1,5 milijuna pretplatnika.
 4. 2014. godine stvorio je, u suradnji s programerom video igara Pixel Spill Studios, pucačka video igrica pod nazivom KatataK. 5 godina kasnije, 2019., putem a. Prikupio je više od milijun funti Kickstarter kampanja za razvoj kartaške igre tzv Muffin Time: Igra slučajnih karata koja se temeljila na njegovoj web seriji asdfmovie.
 5. Iako nije profesionalni glazbenik, zna svirati bas gitaru i trubu. Toliko je vješt u bivšem instrumentu da ga može svirati i ljevoruko.

Istaknuta slika TomSka / Instagram