Celeb

Rachel Frederickson, dijeta i redoviti trening - zdrava proslava

Rachel Frederickson prije i poslije gubitka kilograma

Najveća pobjednica 15. sezone gubitnice, Rachel Frederickson zapanjila nas je svojim dramatičnim preobražajem kada se, nakon što je skinula masovne kilograme, pojavila u mršavom tijelu u finalu reality showa, Najveći gubitnik2014. Rachel koja je bila popularna sportašica u plivanju izrasla je u prekomjernu tjelesnu težinu kad je s njom prekinuo njezin dečko kojem je bila glavni prioritet. Zahvaljujući emocionalnom jedenju što je spakirala ogromne kilograme. Međutim, 5-metarska 4-inčna Rachel nije željela izaći iz showa kao glomazna pobjednica. Odlučila je baciti neželjene kilograme i pretvoriti se u urednu i vitku djevojku. I svojom željeznom voljom otopila je 155 kilograma i ispala je prva ikad podhranjena (njezin BMI je otprilike 18, što je pokazatelj prekomjerne tjelesne težine) natjecateljica showa. Njezina transformacija sa 260 kilograma na 105 kilograma doista je nevjerojatna i teško probavljiva (iako je kasnije dobila 20 kilograma i dosegla 125 kilograma). Evo nekoliko tajni prehrane i treninga Rachel Frederickson koje su zaslužne za njezino potpuno preobražavanje.

Rachel Frederickson mršavljenje

Dijeta s niskim kalorijama

Pod vodstvom stručnjakinje za najveće gubitnike, Cheryl Forberg, Rachel se pridržavala niskokalorične prehrane. Od kuhara kluba Biggest Loser također je naučila raznolike recepte za pripremu ukusnih kuhinja dodajući im bezbroj povrća. Iako se oslanjala na pet malih obroka dnevno, konzumirala je 1600 kalorija dnevno. Iako se šuška o tome da i ona pati od poremećaja prehrane, ali djevojka ih potpuno odbacuje i kaže da je skinula kilograme na potpuno zdrav način. Uključila je hranu hranjenu hranjivim sastojcima i pobrinula se da u obrocima ima i male količine proteina. Rachel dijeli, budući da je atletska djevojčica od djetinjstva shvaća značaj zdrave i hranjive guste hrane.

Četiri do šest sati treninga

Rachel Frederickson vježba

Rachel svjesna činjenice da je malo vjerojatno da će gubitak kilograma lako pribjeći ekstremnim treninzima. Bez da je bila lijena, vježbala je raznolike treninge po četiri do šest sati dnevno. Neizmjerno se pouzdala u kardio treninge visokog intenziteta kao što su zumba i spinning (zvani biciklizam). Pohađala je satove plesa tri do četiri sata dnevno. Dok ju je nadzirao njezin osobni trener, Dolvett Quince, izvodila je iscrpljujuće treninge. Dakle, ako se i vi osjećate nadahnuto njezinim dramatičnim gubitkom kilograma, pobrinite se da imate fitnes instruktora koji će pratiti i usmjeravati vaše korake.

Osim toga, unatoč tome što nije bila zaljubljena u trčanje, učinila je da joj je najbolji prijatelj ukloniti svoje tvrdoglave kalorije. Ni kod kuće, Rachel nije prekinula svoj diskretan trening i dijetalnu rutinu. Trčala je nekoliko minuta u danu i hranila se zdravo. Osim toga, bivša natjecateljska plivačica koristila je svoju bivšu profesiju kako bi pobijedila neželjene kilograme. Sada, beba nula / dvije veličine nastoji zadržati izgubljenu težinu vježbanjem joge i predenja. Kako bi ojačala svoje tijelo, spremna je uključiti trening s utezima u svoju rutinu vježbanja.

Samomotivirani za prolijevanje težine

Iako je bilo širokih kritika zbog njezinog brzog gubitka kilograma, ali Rachel ih uopće ne zanima. Izuzetno polaskana novom težinom, osjeća se samopouzdanije i blaženije nego što je ikad bila. Većina nas se okreće slatkoj ili slanoj hrani kako bi se nosila sa stresom. Međutim, ako započnete s izvođenjem treninga za rješavanje stresa, ne samo da ćete osjetiti pojačani protok adrenalina, već ćete i iskoristiti bezbroj kalorija.

Lijepa djevojka dijeli da je svo svoje slobodno vrijeme provodila u izvođenju treninga koje je ranije trošila na gutljaj slatkiša i nezdravu hranu. Kad god je imala vremena, stala je na pokretnu traku kako bi joj puls bio visok. Budući da vježbe pojačavaju protok dobrih hormona, osjećate se ushićeno. No, za razliku od konzumacije prerađene i nezdrave hrane, vaše tijelo ne mora platiti cestarinu da bi vam pozitivno promijenilo raspoloženje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found