Celeb

Plan prehrane Keira Knightley i rutina vježbanja - zdrava proslava

Dijeta Keire Knightley

Nominirana za Oscara i istaknuta za njegujuće uloge u Piratima s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, Pirati s Kariba: Mrtvačka škrinja, Ponos i predrasude, Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, Keira Knightley je kultna britanska glumica. Genetski blagoslovljen vitkim tijelom, Knightley ima zavidno ravan trbuh i napete ruke.

Brineta je navodno optužena za anoreksiju; međutim, ona korijenje zujanja i bori se, od oca je dobila dugo i vitko tijelo. Već od sedme godine, blistava glumica počela je glumiti. Tvrdi da, ako ste i dalje sumnjičavi prema svetosti njezinih riječi, u njezinim filmovima možete provjeriti koliko je bila vitka u djetinjstvu.

Viteške dionice; ona radije namjerava skupiti težinu kako bi izgledala vruće i seksi. A bila je i liječnica nekoliko puta iz istog razloga. No liječnik joj je preporučio da prestane vježbati i jede puno hrane kako bi stekla veličinu 12.

Plan prehrane Keire Knightley

Iako je teško povjerovati, ali Knightleyjeva mama naziva je velikom gurmanicom i tvrdi da obožava hranu i jede je, a da o njima ne razmišlja puno. Međutim, pothranjeno viteško tijelo prikazuje posve drugačiju priču.

Pa, očaravajuća ljepotica priznaje da joj je draže imati šest manjih obroka dnevno i vježba kontrolu porcija. Hranu jede kad god osjeća glad, a tijelo njeguje uravnoteženom i hranjivom hranom. Umjesto da bude otporna na hranu, ona jede sve svoje omiljene namirnice, a zadržava malu količinu porcije.

Keira Knightley Iskustvo s teretanama i jogom

Knightley jednostavno prezire teretane. Zapravo je nekoliko puta probala teretanu, ali nije mogla dugo ostati tamo. Monotone vježbe u teretanama neizmjerno su joj dosadile. Dok je dijelila svoje iskustvo o teretani, kaže, bila je u teretani i vidjela je kako svi rade vježbe na raznovrsnoj teretani.

Nastavila je sjediti dok je uživala u pogledu. A onda joj je ponuđena voda dodajući kriške krastavca. Popila je piće, vratila se kući i odlučila ostati zaista daleko od teretana i njihovog ambijenta.

Engleska ljepotica više voli treninge pod vodstvom osobnog trenera nego teretanu, a u treningu provodi oko jedan i pol sata. Također se gadi joge, zbog koje se čudno držite držeći se smiješnim i teškim imenima za izgovaranje.

Trening Keire Knightley

Rutina vježbanja Keire Knightley

Trening otpora, istezanje i plivanje dijelovi su njezinih treninga. Tri dana u tjednu posvećuje treninzima. Sve njezine vježbe međusobno se radikalno razlikuju. Trening otpora koji vježba ona oblikova dijelove tijela i gradi joj izdržljivost.

Vježbe istezanja poboljšavaju gipkost njenog tijela i dodaju eleganciju ljepoti očaravajuće ljepote. Plivanje koje trenira osigurava da ne izgubi mišiće i sagorijeva dovoljan broj kalorija.

Osim toga, kardio treninzi osiguravaju dobro zdravlje srca i poboljšavaju način spavanja uklanjanjem stresa. Osim redovitih vježbi, Knightley je priprema za uloge u filmovima trenirajući streličarstvo, borbu sjekirama, boks, dizanje utega itd.

Zdrava preporuka za obožavatelje Keire Knightley

Boginja isklesane i vitke figure, Knightley neizbježno ima brojne obožavatelje koji se ugledaju na nju kako bi znali njezine tajne formule. Ako se i vi radujete tome da postanete slični njoj, u svakodnevnom načinu života ugradite zdrave prehrambene navike vježbanjem.

Hrana je prirodno gorivo potrebno za pružanje odgovarajuće hrane vašem tijelu. Gladovanje se rijetko može zagovarati kao zdrav način da se bace kilogrami. Dakle, nikad joj ne pribjegavajte. Štoviše, vaše je tijelo prirodno dizajnirano da funkcionira na određeni način.

Izgladnjivanje šalje poruku gladi vašem tijelu, uslijed čega vaše tijelo počinje nakupljati masti. I umjesto da se topite, počinjete se debljati. Osim toga, zbog nedostatka hranjivih sastojaka, vaše tijelo postaje vrlo osjetljivo na žrtve teških bolesti.

Samozvana izjava Knightleyja da njezine noge nemaju dovoljno snage za uspon nekoliko stepenica mora vam otvoriti oči. Iz ove njezine izjave možete izmjeriti razinu izdržljivosti i izdržljivosti krhke dame.

Zdravlje bi vam trebalo biti najvažniji prioritet svih vremena i nastojat ćete ga steći samo zato što se težina može stabilizirati na nekoliko načina, ali gubitak zdravlja može biti vrlo zastrašujući za oporavak.