Statistika

Mohamed Hadid Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Mohamed Hadid Kratke informacije
Visina5 ft 10 in
Težina70 kg
Datum rođenja 6. studenog 1948
Horoskopski znakŠkorpion
DjevojkaShiva Safai

Mohamed Hadid jordansko-američki je programer nekretnina palestinskog podrijetla, koji je uglavnom poznat po razvoju i izgradnji luksuznih hotela i vila, posebno u četvrti Bel Air grada Los Angelesa i Beverly Hillsu u okrugu Los Angeles u Kaliforniji. Vrhunski programer nekretnina, otac Gigi, Belle i Anwara Hadida, također se pojavio naPrave domaćice s Beverly HillsaPopis milijuna dolara u Los Angelesu, iŠahovi zalaska sunca. Ima velikog obožavatelja društvenih mreža koji prati s više od milijun sljedbenika na Instagramu i preko 200 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Mohamed Anwar Hadid

Nadimak

Mohamed

Mohamed Hadid pozirajući za kameru dok je slikao u avgustu 2018. godine

Znak sunca

Škorpion

Rođeno mjesto

Nazaret, sjeverni okrug, Izrael

Rezidencija

Bel-Air, Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

Izraelski

Obrazovanje

Otišao je u Državno sveučilište Sjeverne Karoline i također prisustvovali Tehnološki institut Massachusetts.

Okupacija

Programer za nekretnine

Obitelj

 • Otac -Anwar Mohamed Hadid (profesor)
 • Majko -Khairiah (Daher)
 • Braća i sestre -Ima 2 brata i 5 sestara.

Menadžer

Nije primjenjivo

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

70 kg ili 154 lbs

Djevojka / supružnik

Mohamed je hodao -

 1. Mary Butler(1991.-1992.) - Mohamed je svoju prvu suprugu Mary Butler upoznao 1991. godine i oženio se njom nakon što je neko vrijeme hodao. Imali su zajedno dvije kćeri, Alana Hadid i Marielle Hadid. Međutim, svoj su brak službeno okončali 1992. godine.
 2. Yolanda (rođena Van den Herik) Hadid(1994.-2000.) - Hadid je 1994. počeo hodati s nizozemskom manekenkom i društvenicom Yolandom Hadid. Ubrzo nakon toga, par se vjenčao i dobio troje djece zajedno - Gigi Hadid (rođena 1995.), Bella Hadid (rođena 1996.), i Anwar Hadid (r. 1999.). Međutim, službeno su se razveli 2000. godine.
 3. Joanna Krupa(2001.) - Nakon razvoda od supruge Yolande, Mohamed se šuškalo da se zabavlja s poljskom manekenkom Joannom Krupa 2001. godine.
 4. Shiva Safai (Od 2014. do danas) - Hadid je prvi put upoznala manekenku i poslovnu ženu rođenu u Iranu, Shivu Safai, na Beverly Hillsu u otmjenom restoranuIl Pastaio, koji je luksuzni restoran u kojemu dolazi gradska elita i može se vidjeti kako gušta u najboljim talijanskim jelima. Nakon prvog sastanka povezali su se na Facebooku, a na iznenađenje svih, Hadid ju je pozvao na spoj. Stvarno su se zbližili u kratkom roku i odlučili su se napokon zaručiti 2015. Mogu se vidjeti zajedno na mnogim javnim događanjima.
Mohamed Hadid viđen sa Shivom Safaijem u septembru 2018. godine

Rasa / etnička pripadnost

Arapski

Podrijetlom je Palestinac.

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

Kosa mu je posijedila.

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Zapanjujuće plave oči
 • Duga kosa
 • Često nosi naočale

Potvrde robne marke

Potvrdio je Messika Paris iMaybelline New York putem svog Instagram računa.

Mohamed Hadid (u sredini) kako je viđen u zalivu Zaitunay u julu 2018. godine

Religija

Iako je rođen u muslimanskoj obitelji, ne smatra se pobožnim muslimanom.

Najpoznatiji po

 • Izgradnja luksuznih hotela i vila, posebno u četvrti Bel Air grada Los Angelesa i Beverly Hillsa u okrugu Los Angeles u Kaliforniji
 • Pojavljuju se danaPrave domaćice s Beverly Hillsa kao bivši suprug zvijezde Domaćica, Yolanda Foster, a također i zbog pojavljivanja naŠahovi zalaska sunca

Prvi film

U kazališnom je filmu debitirao kao poslovni čovjek u glazbeno-dramskom filmuUčinak mreškanjau 2008. godini.

Prva TV emisija

Hadid se prvi put pojavio u TV emisiji kao i on u reality showuPrave domaćice s Beverly Hillsau 2010.

Mohamed Hadid (lijevo) u selfiju s Hasanom Moršedijem u julu 2018. godine

Mohamed Hadid Činjenice

 1. Karijeru je započeo baveći se klasičnim automobilima u susjedstvu Georgetown u Washingtonu, DC, Sjedinjene Države.
 2. Zatim se preselio u Grčku i tamo otvorio noćni klub na grčkom otoku Rodos. Koristeći novac koji je zaradio u noćnom klubu, počeo je širiti posao s nekretninama još u Sjedinjenim Državama.
 3. U 80-ima njegova velika svota novca došla je iz zaklade SAAR, koja je zaklada sa sjedištem u Herndonu sa saudijskim korijenima, a zaklada je također bila 50-50 partner u nekoliko Hadidinih pothvata.
 4. Krajem 1980-ih, Hadid se suočio s više od 30 tužbi vjerovnika i banaka zbog neispunjavanja nekoliko financijskih obveza.
 5. Ima dvojno državljanstvo Jordana i Sjedinjenih Država.
 6. Često je bio umiješan u financijska previranja. Mohamed je 1992. godine morao zatvoriti svoj lokalni ured, predao je svoj dom McLeana ovrhama i napustio Washington tijekom nagodbe tužbe Riggs banke protiv predsjednika Kolumbije prve banke Melvina Lenkina, hadidskog partnera u Washingtonu, DC.
 7. 2010. osnovao je Le Belvedere, vilu u Bel Airu u Los Angelesu, koja je prodana za 50 milijuna dolara, a 2012. napravio je i palaču Crescent, kuću od 48.000 četvornih metara, koja je prodana za 58 milijuna dolara.
 8. U jednom je trenutku Hadid nadmudrio Donalda Trumpa jer je američki predsjednik bio jedan od Hadidovih konkurenata u poslu s nekretninama.
 9. U srpnju 2017. donesena je presuda prema kojoj je morao odraditi 200 sati društveno korisnog rada, presuđeno je da gradu Los Angelesu vrati odštetu od 14.191 USD, a izrečena mu je i novčana kazna od 3.000 USD. Mohamed je također dobio obvezno probacijsko razdoblje od 3 godine, inače bi se suočio sa 180-dnevnom zatvorskom kaznom.
 10. Također je pilot.
 11. Ne konzumira alkohol.
 12. U dobi od 43 godine Hadid je zastupao Jordan u Zimske olimpijske igre 1992. godine u Albertvilleu u Francuskoj, gdje je sudjelovao u pokaznom sportu brzom skijanju. Za sudjelovanje ga je nadahnuo njegov prijatelj, austrijski olimpijski skijaš, Franz Weber.
 13. Hadid je nastavila postojati kao jedini član jordanske delegacije i postala jedina osoba koja je ikad predstavljala Jordan na Zimskim olimpijskim igrama.
 14. Mohamed je također umjetnik koji ponekad radi autoportrete i slike definirajući apstraktni ekspresionizam. 2012. godine osnovao je i galeriju Hadid na Beverly Hillsu kako bi izložio svoja umjetnička djela.
 15. Dobri je prijatelj s mnogim poznatim ljudima, uključujući Jima Carreyja, Dalai Lamau i Erica Beneta.
 16. 6. studenog 2020., na njegov 72. rođendan, pridružile su mu se kćeri Bella Hadid i Alana Hadid na ručku u Il Pastaio na Beverly Hillsu u Kaliforniji.
 17. Posjetite njegovu službenu web stranicu @ mohamedhadid.com.

Istaknuta slika Mohameda Hadida / Instagram