Statistika

Calum Von Moger Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Calum Von Moger Kratke informacije
Visina6 ft 2 in
Težina108 kg
Datum rođenja9. lipnja 1990
Horoskopski znakBlizanci
Boja očijuSvijetlo smeđa

Calum Von Moger je australski glumac i bodybuilder koji se proslavio nakon višestruke pobjede Svjetska fitnes federacija Gospodin Universe naslovi kao što su WFF Pro Mr Universe 2015. Stekao je daljnje priznanje glumeći u brojnim filmovima, uključujući komediju-dramuVeće (2018.) u kojem je glumio živuću legendu Arnolda Schwarzeneggera. Predstavljen je kao sam u nekoliko dokumentarnih filmova poput Calum Von Moger: Neprekinuti (2019.) i pojavljivao se u raznim TV emisijama poput Projekt (2015). Calum je svojim Instagramom stvorio snažnu bazu obožavatelja, prikupivši više od 3,5 milijuna sljedbenika.

Rođeno ime

Calum Jose Von Moger

Nadimak

Arnold 2.0

Calum Von Moger pokazujući svoje vilice u studenom 2020

Znak sunca

Blizanci

Rođeno mjesto

Victoria, Australija

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

Australska nacionalnost

Okupacija

Glumac, bodybuilder

Obitelj

 • Braća i sestre - Ima 5 braće i sestara.

Izgraditi

Bodibilder

Calum Von Moger viđen u listopadu 2020

Visina

6 ft 2 in ili 188 cm

Težina

108 kg ili 238 lbs

Djevojka / supružnik

Izlazio je s -

 1. Karina Elle - Glasina

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Austrije i Nizozemske.

Boja kose

Tamno smeđa

Često nastoji bojiti kosu u različite nijanse.

Boja očiju

Svijetlo smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Veliki i rastrgani fizički izgled
 • Udubljeni osmijeh
 • Tetovaže na ruci

Calum Von Moger Najdraže stvari

 • Izgled - Ono u starom školskom body buildingu koji je idolizirao Arnolda Schwarzeneggera zajedno s bodybuilderima iz 1970-ih i bio je prisiljen vratiti stil dok je istodobno slijedio svoj konačni cilj stvoriti vlastiti klasični izgled

Izvor - IMDb

Calum Von Moger dijeli svoj selfie u siječnju 2021

Činjenice Calum Von Mogera

 1. Odgojen je u malom gradu u središnjoj Viktoriji u Australiji, zajedno sa svojom braćom i sestrama na maloj farmi gdje su njegovi roditelji držali mnoge male domaće životinje i uzgajali većinu voća i povrća koje je obitelj konzumirala. Calum je nastavio naglašavati kako mu je okruženje u kojem je odrastao definitivno pomoglo oblikovati način razmišljanja o disciplini i uvidio je važnost davanja velike vrijednosti hrani i prehrani.
 2. Calum se prisjetio da je bio mršavo dijete koje je odrastalo.
 3. Njegov je stariji brat na Calluma jako utjecao da počne raditi u teretani kada je imao samo 14 godina. Oboje bi trenirali u starom skladištu s zahrđalim željeznim bučicama i mrenama kad bi Calum naučio o tijelu i načinima za izgradnju mišića. Priznao je da mu je tada krajnji cilj bio sustići brata.
 4. Calum je pobijedio Međunarodno prvenstvo NABBA za juniore u Melbourneu u Australiji u svibnju 2011. godine kada je imao 21 godinu. Iste je godine došao na 1. mjestoJunior Mr.Svemirnatjecanje u Badenu u Austriji. Dvije godine kasnije, izašao je kao pobjednik naMeđunarodno prvenstvo klase NABBA u Melbourneu. Nastavio je zauzimati 3. mjesto naNABBA prvenstvo klase 1 na južnoj hemisferi u Gold Coastu u Australiji.
 5. Calumova težina oscilirala je s godišnjim dobima kao rezultat toga što je znao kako održavati željenu težinu u skladu s onim što mu se u tom trenutku događa u životu. Kad je bio zauzet natjecanjima, njegova težina je savršenih 235 kilograma, dok kada nije bio zauzet, oscilirala je između 255 i 260 kilograma.
 6. Njegova ogromna veličina, kao i crte lica, dovele su do usporedbe s Arnoldom Schwarzeneggerom.
 7. Stvorio je planove vježbanja i prehrane koji su se temeljili na njegovim rutinama.

Istaknuta slika Calum Von Moger / Instagram