Statistika

Natalia Taylor Visina, težina, dob, činjenice, obrazovanje, biografija

Natalia Taylor Kratke informacije
Visina5 ft 7 in
Težina55 kg
Datum rođenja26. lipnja 1996
Horoskopski znakRak
Boja očijuZelena

Natalia Taylor američka je YouTuberica, manekenka i influencerica na društvenim mrežama, koja je najpoznatija po svojim videozapisima o pričanju priča na temelju svojih osobnih životnih iskustava, na svom istoimenom YouTube kanalu gdje je prikupila više od 2,5 milijuna pretplatnika. Također objavljuje DIY video i druge sadržaje koji se odnose na modu, šminku, stil života, ljepotu i wellness. Popularna je i na drugim platformama društvenih mreža s više od 75 tisuća milijuna sljedbenika na Twitteru i više od 400 tisuća sljedbenika na Instagramu.

Rođeno ime

Natalia Taylor

Nadimak

NT

Natalia Taylor kako je viđena u Instagram postu u svibnju 2020

Znak sunca

Rak

Rođeno mjesto

Cincinnati, okrug Hamilton, Ohio, Sjedinjene Države

Rezidencija

Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Natalia je, nakon mature, pohađala Sveučilište u Cincinnatiju i studirala nuklearnu medicinu kao glavni predmet. Ona se pridružila Gamma Phi Beta sestrinstvo na sveučilištu.

Okupacija

YouTuber, Model, Utjecatelj društvenih medija

Natalia Taylor kako je viđena u Instagram postu u lipnju 2020

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

55 kg ili 121 lbs

Dečko / Djevojka / Supružnik

Natalia je hodala -

  1. Anna Campbell(2016.-2017.) - Natalia je 2016. godine izašla kao biseksualna, a kasnije te godine otkrila je da je započela vezu s kolegicom YouTuberom Annom Campbell. Dvojac je često surađivao za video zapise na svojim kanalima, a također je zajedno nastupao u više videozapisa za zajednički kanal pod nazivom Otpad. Par je čak stvorio zajednički kanal nazvan Natanna u svibnju 2017., ali su se razišli nekoliko mjeseci kasnije.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Američkog je porijekla.

Natalia Taylor na Instagram selfiju iz travnja 2020

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Zelena

Seksualna orijentacija

Biseksualan

Prepoznatljive značajke

  • Sitni okvir
  • Duga, ravna kosa
  • Šarmantan osmijeh
Natalia Taylor kako je viđena u Instagram postu u ožujku 2020

Činjenice o Nataliji Taylor

  1. Na svoje prvo modeling natjecanje prijavila se sa samo 12 godina i uspjela je završiti na 2. mjestu. Baka ju je potaknula da se prijavi na natjecanje i njezino pozitivno iskustvo pobudilo je njezin interes za modelingom kao opcijom karijere.
  2. 2016. godine sudjelovala je u godišnjem Gospođice Coed natjecanje ljepote koje je natjecanje za djevojke s koledža u studentima širom Sjedinjenih Država. Uspjela je doći do polufinalne faze.
  3. Svoj prvi video na YouTubeu objavila je u prosincu 2015. godine i prije nego što je odlučila nastaviti cjelodnevnu karijeru na društvenim mrežama, radila je kao konobarica u Jimmy John's, američki franšizirani lanac sendviča brze hrane.
  4. U rujnu 2016. pokrenula je blagu polemiku kad je objavila video o svom vrućem iskustvu kada ju je oteo njezin otac šizofrenik. Pojavile su se mnoge sumnje u vjerodostojnost priče, ali Natalia je uspjela uvjeriti neugodnike dijeleći nekoliko dokaza i odgovarajući na sve nedoumice i upite u sljedećih 10 dana. Video je ubrzo postao najgledaniji sadržaj na njezinom kanalu.
  5. Slikanjem se bavi iz hobija. Također se drži veganske prehrane.
  6. U veljači 2020. putem podvale je poslala posebnu poruku svojim sljedbenicima i pretplatnicima. Na Instagramu je objavila set fotografija u kojima se predstavlja kao da ljetuje na Baliju. No, kasnije je u videozapisu na YouTubeu otkrila da je sve slike snimila u lokalu IKEA pohraniti. Njezina je poruka bila da ljudi ne bi trebali sve na društvenim mrežama uzimati kao krajnju istinu.

Istaknuta slika Natalije Taylor / Instagram