Pjevač

K. Flay Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

K.Flay brze informacije
Visina5 ft 6 in
Težina54 kg
Datum rođenja30. lipnja 1985
Horoskopski znakRak
DjevojkaMiya Folick

K.Flay je američki kantautor, reper i glazbenik koji je prikupio tonu nagrada i doprinosa kao neovisni umjetnik u glazbenoj industriji.

Rođeno ime

Kristine Meredith Flaherty

Nadimak

K.Flay

K.Flay kako je viđeno u studenom 2019

Znak sunca

Rak

Rođeno mjesto

Wilmette, Illinois, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Prisustvovala je u bliziniNova srednja škola Trier. 2003. godine upisala se na Sveučilište Stanford gdje je pohađala dvopredmetni studij psihologije i sociologije.

Okupacija

Pjevač, tekstopisac, reper, glazbenik

Menadžer

Ona se sama upravlja.

Žanrovi

Hip hop, alternativni hip hop, indie, pop rock

Instrumenti

Vokal, bubnjevi, gitara, bas gitara, sintetizator, tipkovnica

Oznake

 • Bummer Piknik
 • Interscope Records
 • Noćna ulica
 • RCA zapisi

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 6 in ili 167,5 cm

Težina

54 kg ili 119 lbs

Djevojka / supružnik

K.Flay je datirao -

 1. Miya Folick (Od 2018. do danas) - K.Flay i kolega glazbenica Miya Folick počeli su izlaziti 2018. godine.
K.Flay kako je viđeno u listopadu 2019

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Američkog je porijekla.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Zelena

K.Flay kako je viđeno u travnju 2019

Seksualna orijentacija

Lezbijka

Prepoznatljive značajke

 • Tanke obrve
 • Pune usne
K.Flay kako je viđeno u rujnu 2019

K.Flay činjenice

 1. Kad joj je bilo samo 7 godina, roditelji su se razveli, a majka se ubrzo nakon razdvajanja ponovno udala dovodeći je u proširenu pastorku.
 2. Još u djetinjstvu opisala se kao tomboya koji je preferirao široku odjeću, a pritom je zanemarivao bilo što "djevojačko".
 3. U dobi od 13 godina preminuo je njezin otac koji je volio sve glazbene žanrove. Nakon očeve smrti, K.Flay mu je posvetila mnoge svoje pjesme.
 4. K.Flay priznala je da su mnogi ljudi koje je upoznala na Sveučilištu Standford utjecali na njezin glazbeni stil.
 5. Glazbenu karijeru započela je 2003. Tada je vjerovala da je većina hip-hop hitova puštanih na radiju "pojednostavljena, mizoginijska i formulativna".
 6. Prva pjesma koju je napisala naslovljena je Blingity Blang Blang, koju je opisala kao "niskobudžetnu rap parodiju koja je sadržavala previše previše bezobrazluka". Nakon što je napisala i izvela pjesmu, tada je shvatila koliko uživa u pisanju i snimanju glazbe. Odatle je nastavila eksperimentirati s glazbom pišući pjesme, izvodeći ih i snimajući na svom računalu.
 7. 2005. godine K.Flay je objavila svoj prvi mixtape pod nazivom Kraljica predgrađa Rap, koju je proizvela samo koristeći svoj laptop.
 8. Svoj je istoimeni EP objavila 2010. godine.
 9. 2011. godine izdala je mixtape Prestao sam se brinuti ’96, što je kasnije nazvala prekretnicom svoje karijere.
 10. Potpisala je s RCA zapisi 2012. nakon čega je objavila 2 EP-a - Oči zatvorene 2012. s pjesmama koje je producirao Liam Howlett iz britanskog benda Čudo i Što ako jest 2013. godine napustila je izdavačku kuću 2013. godine, a razlog je navela njihove razlike u mišljenjima. Po izlasku ostavila je više od 60 pjesama koje je napisala još u društvu.
 11. Izdanje njenog albuma, Život kao pas najavljen je krajem travnja 2014. Album koji se vinuo na br. 14 na ljestvici Billboard Rap Albums i br. 2 na ljestvici albuma Billboard Heatseekers Albums, službeno je objavljena neovisno 10. lipnja 2014. Nakon izdanja, puno je putovala, što je uključivalo zajedničke turneje s AWOLNATION, Third Eye Blind i Dashboard Confessional. U 2014. i 2015. godini K.Flay je također posjetio Njemačku, Francusku i mnoge druge europske zemlje.
 12. 9. kolovoza 2016. objavila je da je potpisala Records Night Street, odjel Interscope Recordsa. Deset dana kasnije, njezin EP Slomi me je pušten.
 13. Kao svoje glazbene utjecaje navela je Lauryn Hill, M.I.A., Missy Elliott, Metric, Cat Power, Liz Phair, Garbage, Royal Blood, Tame Impala, Shlohmo, OutKast i Jeremih.
 14. 12. srpnja 2019. njen 3. studijski album Rješenja je pušten.

Istaknuta slika K.Flay / Instagram