Statistika

Visina, težina, dob, dečko, obitelj, biografija Whitney Waya

Whitney Way Thore Kratke informacije
Visina5 ft 4 in
Težina120 kg
Datum rođenja14. travnja 1984
Horoskopski znakOvan
DečkoBuddy Bell

Whitney Way Thore američka je aktivistica, plesačica, zvijezda društvenih mreža i TV osoba koja je odrasla u Greensborou, Sjeverna Karolina, Sjedinjene Države. Proslavila se nakon vlastite TV emisije pod nazivomMoj veliki debeli bajni život, premijerno je izvedena na TLC 13. siječnja 2015. U glavnoj ulozi je Whitney Way Thore i njezina obitelj, a temelji se na njezinom putu mršavljenja. Radijska emisija nazvana Jared i Katie u jutro na 107,5 KZL također joj je pomogla da stekne popularnost. Također je bila dio raznih drugih emisija koje uključuju Steve Harvey, Lorraine, Dom i obitelj, Pogled, Danas, Emisija dr. Oz, Pristupite Hollywood Liveu, Idi krivudavo, Zabava večeras, Bolje je s Brianom, Uključeno svjetlo AfterBuzz TV-a, Hollywood Today Live, i Megyn Kelly danas. Njezina web stranica, Nema srama za tijelo, također je okupio žene različitih oblika i veličina i pružio im platformu da nauče voljeti svoje tijelo u svim veličinama. Whitney Way Thore također je akumulirala veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama neprestanim promicanjem prihvaćanja tijela kao i tjelesne pozitivnosti te je prikupila više od 800 tisuća sljedbenika na Instagramu, više od 250 tisuća sljedbenika na Facebooku i više od 150 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Whitney Way Thore

Nadimak

Whitney

Whitney Way Thore viđena dok je snimala selfie u Greensborou u Sjevernoj Karolini u prosincu 2018.

Znak sunca

Ovan

Rođeno mjesto

Greensboro, Sjeverna Karolina, Sjedinjene Države

Rezidencija

Greensboro, Sjeverna Karolina, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Whitney Way Thore studirala je naPage Srednja škola koji se nalazi u Greensborou u Sjevernoj Karolini i diplomirao je 2002. godine. Zatim je pohađala Apalačko državno sveučilište nalazi se u Booneu u Sjevernoj Karolini, a diplomirao je u Theatreu.

Prije toga, 2000. godine, prihvaćena je i naGuvernerova škola Sjeverne Karoline odMeredith College pohađati Program ljetnog obogaćivanja kazališta.

Okupacija

Aktivistica, plesačica, zvijezda društvenih medija, TV ličnost

Obitelj

 • Otac -Glenn Thore
 • Majko -Barbara “Babs” Thore
 • Braća i sestre -Hunter Thore (mlađi brat) (glumac, filmaš)

Menadžer

Whitney Way Thore upravlja Michael iz Marilyn’s Agency, Model and Talent Management, Greensboro, Sjeverna Karolina, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Veliki

Visina

5 ft 4 in ili 162,5 cm

Težina

120 kg ili 264,5 lbs

Dečko / supružnik

Whitney Way Thore izlazila je -

 1. Avi Lang (2016.-2017.) - Whitney Way Thore bila je u vezi s Avi Lang. Dvojac je počeo hodati u rujnu 2016. i bio je zajedno oko 6 mjeseci. Međutim, Whitney je kasnije saznala da je vara, a nemiri u vezi započeli su oko 2017. godine dok je snimala sezonu 4 svoje reality televizijske serije, Moj veliki debeli bajni život. Whitney Way Thore kasnije je otkrio da je varao svoju tadašnju zaručnicu s Whitney, pa su se Whitney i Avi Lang napokon razišli u ožujku 2017. Iako su bili zajedno u vezi, Avi Lang se uvijek nije htjela pojaviti s njom ni na kamere ili na društvenim mrežama, ali Whitney je pomislila da je to možda zato što je ona javna osoba, dok je, s druge strane, on više bio privatna osoba. Međutim, takav nije bio slučaj i to je bio samo Aviin način da je prevari.
 2. Buddy Bell - Buddy Bell i Whitney Way Thore u vezi su i on se često pojavljuje i na njenom feedu na Instagramu. Oni su prijatelji prilično dugo prije nego što su napokon počeli izlaziti. Štoviše, također se nagađa da su i oni živjeli zajedno prije nego što je otišao na odvikavanje. Izgleda da su Whitney i Buddy Bell sretni što su se pronašli, što je vidljivo iz njihovih slika.
Whitney Way Thore viđena dok je snimala selfie s Buddyem Bellom u Charlotteu u Sjevernoj Karolini u veljači 2019.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Kestenjasta (prirodna)

Boja očiju

Zelena

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Probušeni nos
 • Tetovaže na leđima

Potvrde robne marke

Whitney Way Thore je ili podržala ili promovirala nekoliko marki kao što su Snoga AtletikaiNoBS Autor Snoga.

Whitney Way Thore viđena dok je trčala na ulici u siječnju 2019

Najpoznatiji po

 • Glumeći u njezinoj vlastitoj TV seriji,Moj veliki debeli bajni život, koji je premijerno prikazan na TLC 13. siječnja 2015. godine, a vrti se oko života zvijezde i njenog puta za mršavljenje
 • Prikupivši veliku bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 800 tisuća sljedbenika na Instagramu, više od 250 tisuća sljedbenika na Facebooku i više od 150 tisuća sljedbenika na Twitteru

Prva web emisija

Whitney Way Thore svoj se prvi nastup u web emisiji predstavila kao sama u epizodi talk-show serije,Idi krivudavo, u ožujku 2014.

Prva TV emisija

Whitney Way Thore svoj je prvi nastup u TV emisiji predstavila kao sebe u epizodi emisije, Danas, u siječnju 2015.

Osobni trener

Whitney Way Thore redovito vježba, a također obožava svoje fanove objavljujući svoje videozapise o vježbanju na Instagramu. Trenira sa svojim trenerom Ryanom Andreasom, koji joj je izradio fitnes režim koji traje samo 24 minute.

Whitney vježba u teretani i radi razne vježbe koje su usredotočene na razne dijelove tijela. Jedan od njezinih treninga, koji je objavila na svom Instagramu, uključuje -

 • 2 zamaha u kettlebellu
 • 2 slam lopte
 • 15 užadi za skakanje
 • 4 zamaha u kettlebellu
 • 4 slam lopte
 • 15 užadi za skakanje
 • 6 zamaha u kettlebellu
 • 6 slam lopti
 • 15 užadi za skakanje

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Danas samo malo PR-a sa @ dragonqueen11! 155 kilograma za 6 ponavljanja. I prije nego što dođu neizbježni komentari o tome kako mi ovo uništava leđa, a ja to ne bih smio raditi ... imao sam problema s donjim dijelom leđa PRIJE nego što sam počeo dizati. Nikad nisam imao problema s leđima otkako sam počeo dizati - podizanje je ojačalo moja leđa, cijelo tijelo i um. Svi želite da debeli ljudi vježbaju, ali također žele diktirati kako to radimo i uvijek nam žele reći da to radimo pogrešno? #MyBigFatFabLife #NeBodyShame

Post koji je podijelila Whitney Way Thore⚡️ (@whitneywaythore) 19. travnja 2019. u 9:35 PDT

Whitney Way Thore omiljene stvari

 • Košulja - Onu od koje je dobilaFat Girl Flow

Izvor - Instagram

Whitney Way Thore (desno) viđena dok je pozirala za sliku s Heather u Girdwoodu na Aljasci u ožujku 2019.

Činjenice o Whitney Wayu s obale

 1. Odgajana je u Greensborou, Sjeverna Karolina, Sjedinjene Države.
 2. Nakon što je diplomirala na fakultetu, zaposlila se u nastavi engleskog jezika i preselila u Južnu Koreju da podučava školarce.
 3. Radila je kao producentica radio emisije Greensboro u Sjevernoj Karolini Jared i Katie u jutro na radijskoj postaji, 107,5 KZL, nakon povratka iz Južne Koreje.
 4. Predstava,Moj veliki debeli bajni život, temelji se na životu Whitney Way Thore, a premijerno je izvedena 13. siječnja 2015. na TLC-u. Glumi je zajedno s obitelji i prikazuje putovanje mršavljenja.
 5. Njezini memoari naslovljeniČinim to s upaljenim svjetlima: i još 10 otkrića na putu prema blaženo bezsramnom životu objavljen je u svibnju 2016. godine.
 6. Whitney Way Thore također se pojavljivala u emisijama poput Steve Harvey, Lorraine, Dom i obitelj, Pogled, Emisija dr. Oz, Pristupite Hollywood Liveu, Zabava večeras, S Brianom je bolje, Uključeno svjetlo AfterBuzz TV-a, Hollywood Today Live, iMegyn Kelly danas.
 7. Također je kreirala vlastitu web stranicu pod nazivom Nema srama za tijelo, kako bi nastavila svoju misiju prihvaćanja tijela i pozitivnosti tijela.
 8. Posjetite njezinu službenu web stranicu @ nobodyshame.com.
 9. Slijedite Whitney Way Thore na Instagramu, Twitteru i Facebooku.

Istaknuta slika Whitney Way Thore / Instagram