Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za Colton Haynes - zdravi celeb

Srcohlepni glumac, blagoslovljen uglastim jagodicama i ubojitim osmijehom, Colton Haynes neizbježno ima vrhunski izgled s poderanim tijelom. Prikupivši veliku popularnost ulogom u Tinejdžerski vuk, Colton Haynes spreman je iskoristiti veće prilike. Često se razmećući svojim tijelom u košuljama i gotovo golim izbojcima, Haynes posebno brine o svom tijelu.

Rutina vježbanja Coltona Haynesa

Haynes oblikuje svoje tijelo treninzima i osjeća se vrlo zadovoljan nakon što prođe kroz iscrpljujuće sesije treninga. Njegov osobni trener David Buerstavlja ga na intenzivne treninge pet dana u tjednu. Mlada zvijezda jednostavno je zaljubljena u jogu i vježba je vrlo često.

Tvrdi da je joga vrlo učinkovita u sagorijevanju kalorija. Međutim, kada mu je cilj izgraditi mišiće i postići mišićavo tijelo, prelazi na kardio treninge i treninge otpora.

Trening Coltona Haynesa

Vježbe za predenje za toniranje

Vježbe predenja koje je izveo Haynes jedan su od najmoćnijih načina za brzo sagorijevanje kalorija. To je unutarnja aktivnost i ne zahtijeva puno dogovora.

Biciklizam kod kuće je izvrsna ideja. Potreban vam je samo sobni bicikl i možete ga koristiti prema vlastitoj želji. Samo pripazite da nosite odgovarajuću odjeću za vježbanje i tenisice. Osim toga, nastojte stvoriti prijateljski ambijent svirajući rock glazbu. Glazba ima imperativnu ulogu jer vas srce otkucava usklađenost s glazbom očarava.

Ako ne želite kupiti sobni bicikl, možete poći u spinning studio i tamo vježbati biciklizam. Nakon zagrijavanja tijela, nastavite voziti bicikl, osim ako se potpuno ne iscrpite. Postoje različite razine predenja; razinu možete odabrati na temelju razine vaše izdržljivosti. Uobičajeni način rada najsigurniji je i prikladan je za početnike. Jednom kada je vaša izdržljivost izgrađena, možete se prebaciti na napredne razine. Predenje ili vožnja biciklom oblikuje vaše mišiće i topi brojne kilograme iz tijela. Možete se vrtjeti dva puta tjedno kako biste svom tijelu podarili zdrave promjene.

Colton HaynesPlan prehrane

Haynes dijeli svoju slabost zbog toga što nema kontrolu nad hranom. Voli hranu i ne želi učiniti svoje tijelo lišenom svoje omiljene hrane. Jede bezbroj smeća i prerađene hrane. Ali dobar dio je što nadoknađuje višak potrošenih kalorija vježbajući dodatno vrijeme u teretani.

Zvijezda u usponu savršeno je u redu s nekim dodatnim treninzima, ali kompromis s ukusom sasvim mu je neprihvatljiv. Njegov osobni trener osigurava da tijelo Haynesa može zadovoljiti kriterije deficita kalorija. Uz to, on također pazi na hranu koju jede Haynes i potiče ga da jede zdravu hranu bogatu proteinima.

Zdrava preporuka za navijače Coltona Haynesa

Ako ste jedan od obožavatelja Haynesa i želite pridobiti biceps i triceps poput njega, prijeđite na dizanje utega. Zgodni komad ih puno radi. Ali uz to, nemojte zanemariti svoju prehranu kao što to čini Oslić.

Prehrana je jednako odgovorna za postizanje željenog oblika tijela. Stoga, uz redovite vježbe, jedite obilnu hranu bogatu proteinima. Prava hrana ojačat će vaše tijelo i učiniti vas zdravima i elastičnima.

Priznanje slike - slavno
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found