Celeb

Rutinski plan prehrane za vježbanje Trey Songza - zdravi celeb

Trey Songz vruće tijelo

Djevojke nisu mogle preskočiti i momci nisu mogli zavidjeti kad vide pjevača Treya Songza u njegovoj posljednjoj video pjesmi "Na Na". Zaslužan za izvrsnu atletsku tjelesnu građu, Trey izgleda kao da uživa u nevjerojatnim trenucima provedenim u prikazivanju svojih šest trbušnjaka i vitkog tijela. Vitko, a mišićavo tijelo san je svakog momka, ali nemaju svi hrabrosti uložiti napore da takvo tijelo imaju. Zavirite u Trey-jevu rutinu prehrane i vježbanja i znajte kako uspije izgledati zapanjujuće vruće.

Uravnotežena prehrana

Trey navodi da on, koji je prirodno blagoslovljen dobrim genima, ima vrlo zdrav metabolizam. Što se hrane tiče, njegov je metabolizam dovoljno jak da metabolizira gotovo sve vrste teško probavljive hrane, pa nije obvezan držati se samo dobre hrane. Ali, on zasigurno ne voli jesti hrpu smeća i prerađene hrane jer zna da njihov dugoročni utjecaj na tijelo nije prijateljski. Trey najviše voli odrezak i piletinu i jede ih gotovo svaki drugi dan. Uz to, osigurava da u svaki svoj obrok dodaje mali dio zelenog i lisnatog povrća. Trey je samozvani gurman, ali unatoč tome, više voli jesti hranu koja će ga duže moći siti.

Nema mjesta za lijenost

Trey Songz trening

U Treyevoj svakodnevici nema mjesta za lijenost. Navodi da svi osjećamo iskušenje da se odmorimo zbog tjelesnih aktivnosti. I on se osjeća zarobljen takvim osjećajima, ali premlaćujući ih, on čini korak ispred i u slobodno vrijeme počinje dizati utege. I suvišno je reći, kad jednom prevlada početnu prepreku, osjeća se sjajno, jer mu treningi ne samo da oblikuju tijelo, već i oslobađaju stresa iz uma i čine ga osnaženim. Predlaže i svojim obožavateljima da ne dopuste da sjedilački način života vlada nad njima samima. Umjesto toga, postanite ovisni o okretnom načinu života, jer ćete postepeno primijetiti zdrave promjene u vašem tijelu i umu.

Izvor motivacije

Vrsni pjevač svoje obožavatelje i sljedbenike naziva svojim najvećim izvorom inspiracije. Dijeli da ga istinski motivira kad vidi da njegovi obožavatelji vole gledati njegove videozapise. Želi izgledati najbolje što može i dalje gajiti bezuvjetnu naklonost njegovih obožavatelja. Nevjerojatan bazen energije koji tuširaju njegovi fanovi ulaže u izvođenje iscrpljujućih treninga. Također, ideja da se njegova glazba sluša u različitim dijelovima svijeta izuzetno ga nadahnjuje.

Intenzivna rutina vježbanja

Trey Songz vježba prije nastupa

Budući da je bio prirodno vitak, Trey se rijetko brinuo zbog skidanja neželjenih kilograma. Iz istog razloga nikad nije bio ozbiljan u vježbama i njegovi su snažni treninzi bili ograničeni na sklekove. Međutim, budući da dobivanje mišića bez pravilnog vježbanja i prehrane nije moguće, pridržavao se intenzivne rutine vježbanja. Zgodni momak okrenuo se slobodnim utezima kako bi svojim mišicima dao definiciju. Bio je toliko preplavljen rezultatima da je poželeo vježbati treninge napredne razine.

Trey Songz Music Video Workouts

Dok je pripremao svoje tvrdo tijelo za glazbeni video, Trey je postojano izvodio iscrpljujuće treninge. Evo jednog od uzoraka rutine vježbanja i niza vježbi koje je Trey izveo.

Borba s užadima - Za rame, jezgru i donji dio tijela

3 seta, 50 ponavljanja, 30-60 sekundi odmora između setova

Čučnjevi - Za gluteuse i donji dio tijela

4 seta, 12 ponavljanja, 60 sekundi odmora između setova

Stvoritelji ljudi - Za srž

4 seta, 12 ponavljanja, 60 sekundi odmora između setova

Sklekovi - Za ramena, triceps, gornji dio leđa i jezgru

4 serije, 30 ponavljanja

Trey Songz tijelo

Razborita potrošnja dodataka

Suplementi imaju svoju zaslugu u pružanju volumena mišićima, ali ni oni ne mogu i ne smiju ih jesti slijepo. Neki momci koji pokušavaju nabaviti trbušnjake sa šest mišića i mišićavog tijela misle da je njihova potrošnja dovoljna da odgovara njihovom cilju. No, stvarnost je ako vjerojatno ne primijetite bilo kakvu pozitivnu promjenu ako ne kombinirate upotrebu dodataka s dovoljnim vježbanjem i pravilnom prehranom. Zapravo će skupiti višak kalorija, čineći da izgledate glomaznije, što zasigurno nije vaš moto. Neka dizanje utega bude sastavni dio vaše vježbe, jer utezi ne samo da potiču stvaranje mišića, već i pojačavaju snagu i podižu snagu vaših zglobova.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found