Celeb

Rutinski plan i režim prehrane Christina Ricci - zdravi celeb

5 ft 1 in, lješnjaka, Christina Ricci je američka glumica. Dobivši priznanje kao dijete glumica od Sirene (1990), Obitelj Addams (1991), Ricci nas je zaslijepila svojim izvanrednim nastupom u Suprotni S * x (1998), Stenjanje crne zmije (2006.) itd. Iako sitna glumica posjeduje savršeno vitku i zaobljenu figuru, međutim, kao i svi mi, ni ona nije imuna na vožnju kila na vagi.

Zapanjujuća osoba priznaje da je tijekom odrastanja bila žrtva niskog samopoštovanja i poremećaja prehrane, anoreksije. Ona dijeli, svi mi griješimo, ali najbolje je izvući pouke iz tih pogrešaka. I Ricci je iz svojih pogrešaka naučio neke vrijedne lekcije. Više se ne osjeća zaintrigiranom dijetalnim programima prehrane ili bilo kakvim drugim sranjem. Shvatila je da osim redovnih vježbi i uravnotežene prehrane, ne postoje drugi prečaci koji bi prilagodili i vitko tijelo. Bez opsjednutosti prehranom i treninzima, Ricci vježba lagane treninge i umjerenost u prehrani. A rezultat je pred nama. Brineta bomba dijeli, umjesto da je motivira obveza industrije da skine kilograme, motivirana je da bude u oblikovanoj formi jer se zbog toga osjeća sjajno.

Plan prehrane Christine Ricci

Christina Ricci jedući hranuBez da bude previše oštar i restriktivan prema njoj, omamljujući jede sve umjereno. Tvrdi da je u redu pobijediti vaše žudnje konzumiranjem voljene hrane, osim ako je ne prejedete. Ricci u prehranu unosi puno hrane bogate proteinima i povrća. Budući da je odana uglavnom prehrani s niskim udjelom ugljikohidrata, Ricci u svoju prehranu uključuje samo 30 do 40 g ugljikohidrata i obilne izvore proteina kao što su meso, sir, losos itd. Ona je također uključena i isključena s Fat Flush dijetom. Plan zdrave prehrane naglašava konzumaciju cjelovitih i prirodnih namirnica.

Prehrana joj se mijenja u zavisnosti od uloga. Primjerice, da bi izgledala vitko i savršeno u filmu "Black Snake Mock", pridržavala se kontrole porcija. Međutim, kad su ljudi počeli govoriti o njezinoj stalnoj prehrani, prešla je na slatku hranu. Zbog neugodne prehrane u filmu je izgledala bolesno.

Christina Ricci Rutina vježbanja

Umjesto da se optereti mišlju na treninge, prekrasna glumica vježba kad god dobije slobodno vrijeme. Pilates radi dok gleda televiziju i trčkara kad god želi sagorjeti kalorije. Umjesto da gubi vrijeme na promišljanje beskorisnih stvari, ona ga koristi u izvođenju treninga. Ne samo da joj preusmjeravaju pažnju, već i toniziraju i jačaju tijelo. Oslanja se na jogu kako bi poboljšala svoju fleksibilnost, a iskorake za skidanje viška kilograma.

Christina Ricci nakon treninga.

Osim njih, izvodi razne vježbe u teretani pod nadzorom svog osobnog trenera. Kultivirajući vrlo pragmatičan stav prema treninzima, lijepa glumica smanjila je potrošnju ugljikohidrata i kalorične hrane, kada se ne može baviti vježbanjem. Među kardio vježbama voli trčanje na traci za trčanje. Predavanja su najnoviji treninzi, krenula je ljepotica, da bi održala mišiće u odličnoj formi. Njezin instruktor Pilatesa spretno joj je izradio tri pilates rutine, koje vježba kako bi ojačala svoju srž.

Zdrava preporuka za Christina Ricci Navijači

Evo jedne zdrave preporuke za sve obožavatelje Christina Ricci koji teže da dobiju silfobnu figuru poput nje. Budući da vaša prehrana ima izvanredan utjecaj na vaše zdravlje i težinu, slijedeći zdrav režim prehrane, možete steći kontrolu nad obojicom. Sad se postavlja pitanje, kako razlikovati je li hrana koju konzumirate zdrava ili ne. Pa, evo malog savjeta koji će vas voditi i koji će vam olakšati prosuđivanje svetosti hrane.

Ako svjedočite hrani koja sadrži bezbroj sastojaka, koji su vam nepoznati ili ih ne možete prepoznati, ovo su lucidni signali prekomjerno prerađene hrane. Budući da je prerađena hrana bogata ugljikohidratima, što uzrokuje skok u razini šećera u krvi, najbolje je da ih zabranite. Što je hrana jednostavnija i prirodnija, to će vjerojatno biti gušća hranjiva. Prerada hrane daje im dobar okus, ali istodobno oduzima sve njihove hranjive sastojke.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found