Statistika

Alissa Violet Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Rođeno ime

Alissa Violet

Nadimak

Alissa

Alissa Violet na dodjeli glazbenih nagrada Radio Disney u travnju 2016. godine

Znak sunca

Blizanci

Rođeno mjesto

Ohio, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Model, osobnost na društvenim mrežama

Obitelj

 • Braća i sestre - Ima 2 brata.

Menadžer

Alissu Violet zastupa Next Models Los Angeles.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 9 in ili 175 cm

Težina

60 kg ili 132 lbs

Dečko / supružnik

Alissa Violet hodala je -

 1. Neels Visser (2016.) - Kad je Alissa u ljeto 2016. surađivala s modelom Neelsom Visserom na projektima društvenih mreža, pretpostavljalo se da su njih dvije hodale.
 2. Jake Paul (2016.-2017.) - Alissa je počela hodati sa zvijezdom Vine Jakeom Paulom u drugoj polovici 2016. Nekoliko su se puta pojavili u Vines vinovima i zajedno su izgledali prilično ugodno. Iako u startu nisu potvrdili vezu, nisu je ni opovrgnuli. Do kolovoza se preselila u njegovu kuću koju on dijeli s ostalim članovima Tima 10. U veljači 2017. razdvojili su se nakon neurednog i javnog prekida. Sve je počelo tako što ga je Alissa nazvala zmijom i objavila Snapchat video, u kojem je tvrdila da je Jake izbacio njezine stvari i da se prema njoj ponaša kao prema sranju. Uzvratio je tvrdnjom da ga je varala s nekim tko mu je blizak. Potom je objavio unaprijed snimljeni video u kojem tvrdi da ona širi laži o njemu i pokušava mu uništiti karijeru. Pripisao je i zaslugu što ju je proslavio. Kasnije je izbrisao svoj video. Ona je odgovorila navodeći da je spavao s drugim djevojkama ispred nje, a ona je znala i sama plakati da spava. U svojoj je poruci natuknula i moguće zlostavljanje.
 3. Logan Paul (2017.) - U veljači 2017., nakon prekida s Jakeom, govorilo se da se povezala s Jakeovim bratom Loganom.
 4. Tristan Tales (2017.) - Govorilo se da je Alissa izlazila sa kolegom iz Tima 10, Tristanom Talesom 2017. godine, nakon što su zajedno objavili sliku 26. siječnja 2017. Međutim, kasnije je počela hodati s FaZe bankama, što je stalo na kraj glasinama.
 5. Ricky Banks (Od 2017. do danas) - U lipnju 2017. Alissa je počela izlaziti s još jednim YouTuberom Rickyjem ‘FaZe’ Banksom koji je poznat po svojoj igračkoj grupi „Call of Duty“. U rujnu 2017. godine tweetovala je da se zaručila. Ali, to nije potvrdio niti jedan od njih.
Alissa Violet i Jake Paul na slici na društvenim mrežama podijeljenoj 2016. godine

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Plavuša

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Plave brave
 • Tonirana figura

Mjerenja

34-23,5-34 in ili 86-60-86 cm

Veličina haljine

4 (SAD) ili 36 (EU)

Alissa Violet na plaži Miami u siječnju 2017. godine

Veličina cipela

9 (SAD) ili 39,5 (EU)

Potvrde robne marke

Budući da je uspješna ličnost na društvenim mrežama, iskoristila je svoju snažnu prisutnost u vrećama s unosnim iznosima za promociju proizvoda na društvenim mrežama. Te su se promocije mogle dogoditi izravnim odobrenjem ili upotrebom tih proizvoda u videozapisima.

Najpoznatiji po

 • Njezina ogromna popularnost na raznim platformama društvenih mreža, uključujući Instagram gdje ima više od 5 milijuna sljedbenika.
 • Surađujući s brojnim popularnim Vineovim zvijezdama poput Georgea Janka, Logana Paula i Jakea Paula.

Prva TV emisija

2016. godine Alissa je debitirala u TV emisiji u triler serijiIzbrisaniza ulogu Kylie u 4 epizode.

Osobni trener

Alissa Violet osigurava da dosljedno prati svoj trening. Ako je imala naporan dan, ne smeta joj udaranje u teretanu kasno navečer, čak joj je i stiskanje treninga nakon ponoći u redu.

Fokusira se na kardio i lagane vježbe visokog intenziteta za toniziranje tijela. Kako bi osigurala da najbolje izlazi iz treninga, iz prehrane je izrezala kruh i nezdravu hranu. Uz to, osigurava da pije puno vode.

Alissa Violet Najdraže stvari

 • Hrana- Cheeseburger, BBQ krila
 • Boje- Bijela, crna i ružičasta

Izvor - Twitter, Twitter

Alissa Violet u L.A. Hearts + PacSun slavi proljetnu kolekciju kupaćih kostima 2017

Činjenice o Alissi Violet

 1. Bila je dio kolektiva društvenih mreža poznatog kao 10. tim. Ostali članovi kolektiva bili su Alex Lange, Neels Visser, Jake Paul, AJ Mitchell, Tessa Brooks i blizanci Lucas i Marcus Dobre.
 2. Nakon što je počela stjecati popularnost na društvenim mrežama, preselila se u Los Angeles kako bi si pružila veće šanse za postizanje dugotrajnog uspjeha.
 3. Prije nego što je postala zvijezda društvenih mreža, radila je u Panera Breadu, američkom lancu pekara i kafića.
 4. Izdržala je internetsko zlostavljanje nakon neurednog prekida s Jakeom Paulom.