Statistika

Matthew Gray Gubler Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, biografija

Matthew Gray Gubler Kratke informacije
Visina6 stopa 1 in
Težina79 kg
Datum rođenja9. ožujka 1980
Horoskopski znakRiba
Boja očijuLjeska

Rođeno ime

Matthew Grey Gubler

Nadimak

Štrudla Goolar, The Gube, MGG

Matthew Gray Gubler na CBS, CW, Showtime Summer TCA Party u kolovozu 2016

Znak sunca

Riba

Rođeno mjesto

Las Vegas, Nevada, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Za srednjoškolsko obrazovanje, Matthew je otišao u Akademija za međunarodne studije, vizualne i scenske umjetnosti u Las Vegasu odakle je diplomirao na smjeru glume.

Zatim je upisan u Sveučilište New York Umjetnička škola Tisch. 2002. diplomirao je na smjeru filmske režije.

Okupacija

Glumac, redatelj, modni model, glasovni glumac, umjetnik

Obitelj

 • Otac - John Gubler (odvjetnik)
 • Majka - Marilyn Gubler (politička savjetnica i rančer)
 • Braća i sestre - Gray Gubler (mlađi brat) (model i glumac), Laura Dahl (starija sestra) (modna dizajnerica)
 • Drugi - Vivian Gray Gubler (djed po ocu), Loreta Isabel Newton (baka po ocu), Maxwell S. Kelch (djed po majci) (suosnivač prve radio stanice u Las Vegasu, KENO), Laura Belle Gang (baka po majci) (Co- osnivač prve radio stanice u Las Vegasu, KENO)

Menadžer

Matthewa Gublera zastupa ID za odnose s javnošću.

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 1 in ili 185 cm

Težina

79 kg ili 174 lbs

Djevojka / supružnik

Matthew Gray Gubler je hodao -

 1. Eve Wind - Izvještava se da je Matthew kratko izlazio s pjevačicom Eve Wind. Procjenjuje se da su godinu dana izlazili prije 2004. godine.
 2. Charlotte Kemp Muhl (2004.-2005.) - Gubler je počeo izlaziti s manekenkom Charlotte Kemp Muhl 2004. godine. Prvi put su se javno pojavili datumom u otmjenom restoranu u Hollywoodu. Njihova je veza izazvala popriličnu pomutnju jer je Charlotte imala samo 16 godina kad su počeli izlaziti. U trenutku kad su prekinuli, imala je 17 godina.
 3. Kat Dennings (2007.) - Čini se da Matthew ima nešto za mlade djevojke jer je Kat imala 20 godina kad su počele izlaziti. I sam je imao 26. Počeli su izlaziti u siječnju 2007. Prekinuli su u kolovozu, ali ostali su u dobrim odnosima i čak su glumili u njima Prigradska gotika u 2014. godini.
 4. Marisa Morris (2008.-2010.) - Gubler se 2008. povezao s portugalskom glumicom Marisom Morris. Izlazili su manje od dvije godine prije nego što su 2010. odlučili krenuti zasebnim putem.
 5. Victoria Asher (2010.) - Matthew je imao kratku vezu s glazbenicom Victorijom Asher, ključnom pjevačicom Zvjezdani brod Cobra 2010. Njihova je veza bila prilično kratkog vijeka i raspala se za nekoliko mjeseci.
 6. Ali Michael (2010.-2013.) - Matthewova fascinacija mladim ženama nastavila se s modelom Ali Michael, koja je imala 20 godina kad su počeli izlaziti u drugoj polovici 2010. U usporedbi s tim, Matthew je imao 33 godine. Njihova veza postala je javno poznata u kolovozu 2010. nakon što su slikani na spoju u kafiću Urth u Los Angelesu. Međutim, glasine o tome da su par kružile su od srpnja, jer su ih primijetili kako tweetaju naprijed-natrag.
 7. Rachel Bourlier (2011.) - Gubler se navodno povezao s francuskom novinarkom Rachel Bourlier u ljeto 2011. Sastali su se na 51. televizijskom festivalu u Monte Carlu u lipnju, kojem je prisustvovao zbog promocije svoje emisije i prihvaćanja nagrade. Uočeni su 15. lipnja na poznatim znamenitostima poput muzeja Rodin i de l’Hotel-de-Ville, a čak su imali i piknik na otoku Saint-Louis.
 8. Taylor Swift(2013.) - Matthewu je RUMORNO bilo da se s pop zvijezdom Taylor Swift vidio 2013. godine nakon što je uočen u njezinoj kuhinji uoči 4. srpnja. Osim toga, njihovi snapchat postovi istog dana imali su mnogo sličnosti. Međutim, njihova veza nije mogla procvjetati u nešto ozbiljno zbog njihovih radnih obaveza i proturječnog rasporeda.
Matthew Gray Gubler na javnoj funkciji 2007. godine

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

S očeve strane porijeklom je iz Manxa, švicarsko-njemačkog, irskog, engleskog i škotskog porijekla, dok s majčine strane ima škotsko, englesko, njemačko i nizozemsko podrijetlo.

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Ljeska

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

Njegova neuredna frizura

Matthew Gray Gubler na premijeri A24-a

Potvrde robne marke

Budući da je bio uspješan model, obavio je rad na odobrenju brojnih modnih marki poput American Eagle, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Sisley i Louis Vuitton.

Najpoznatiji po

Prikazujući ulogu dr. Spencera Reida u TV emisiji kriminalistički triler, Zločinački umovi.

Prvi film

2004. Gubler je debitirao na filmu u dramskom filmu, Život u vodi sa Steveom Zissouomza svoju ulogu kaoPripravnik # 1.

Prva TV emisija

2005. godine pojavio se u TV emisiji u ulozi dr. Spencera Reida u kriminalističkoj drami CBS-a, Zločinački umovi.

Matthew Gray Gubler Omiljene stvari

 • TV emisija - Carnivàle (2003.-2005.), The Cosby Show (1984.-1992.)
 • Direktor- Wes Anderson
 • Knjiga - Pustolovine Sherlocka Holmesa, The Butter Battle Book
 • glazba, muzika - Vjetar u drveću
 • Film - Mary Poppins (1964.)
 • Valentinovo Popis za reprodukciju - Šetnja u snu (Po Santo i Johnny), Dramamine (Po Skromni miš), vi me pošaljite (Po Sam Cooke), J’y Suis Jamais Alle (Po Yan Tiersen), Savršeni dan (Po Lou Reed)

Izvor - IMDb, Najlon, Facebook

Matthew Gray Gubler na TCA Summer Press Tour partyju u srpnju 2014

Matthew Gray Gubler Činjenice

 1. Morao je koristiti štap u jednoj od epizoda 5. sezone Zločinački umovi jer je iščašio koljeno dok je plesao. U scenariju je zataškano pokazujući da je njegov lik pogođen u koljeno. Zbog toga je morao na tri operacije.
 2. Prije nego što je postao glumac, isticao se kao model. Smješten je na 46. mjesto na listi „Top 50 muških modela“ na models.com.
 3. Otkriven je dok je studirao na filmskoj školi Sveučilišta New York. Nakon toga se prijavio u DNA Model Management.
 4. Tijekom odrastanja redovito su ga maltretirali, što ga je tjeralo da se približi onome što jest i postane čvrst pojedinac.
 5. U studenom 2014. postao je zaređeni ministar kako bi mogao obaviti ceremoniju vjenčanja svog bivšeg Zločinački umovi suigračica Paget Brewster i vjenčanje Stevea Damstre.
 6. Ne voli da ga zovu Matt jer su to ime nasilnici koristili dok je odrastao.
 7. U slobodno vrijeme voli slikati. Svoje slikarske radove, koji uključuju akvarel, gvaš, ulje i pastel, počeo je objavljivati ​​na svojoj web stranici 2005. godine.
 8. U rujnu 2005. u Galeriji likovnih umjetnosti u Ostravi u Češkoj održana je izložba slika s njegovih 12 djela u akvarelu. Sva su njegova djela prodana.
 9. Uvijek se suzdržava od nošenja odgovarajućih čarapa jer vjeruje da odgovarajuće čarape donose peh. Ovo je praznovjerje naslijedio od svoje bake.
 10. U listopadu 2011. godine, njegova originalna slika u akvarelu, Mushface je na aukciji za eBay prodana za 10.100 dolara. Sav prihod od dražbe doniran je Smith Center for Performing Arts u Las Vegasu.