Celeb

50-centni trening, rutina bodybuildinga i dijeta - zdravi celeb

Poznat s umjetničkim imenom 50 Cent, Curtis James Jackson III je američki glumac, reper i poduzetnik. Boje imena i slave čvrsto su se vezale za zvijezdu izdavanjem njegovih popularnih albuma, naime, Obogati se ili umri pokušavajući‘2003. i Masakr 2005. Njegova glazbena karijera, budući da je bila vrlo korisna, natjerao ga je da osvoji brojne prestižne nagrade kao što su Grammy Award, šest World Music, 13 Billboard Music Awards i bezbroj drugih. A prodaja njegovih 30 milijuna albuma širom svijeta zasigurno svjedoči o popularnosti njegovih albuma.

Umjesto da svoje ideje o fitnessu zadrži samo za sebe, zgodni momak obožava ih dijeliti sa svijetom. U knjizi nazvanoj, Formula 50: 6-tjedni plan ukupne transformacije tijela, 50 Cent ne samo da dijeli tajne mišićave tjelesne građe, već dijeli i prekrasne strategije umirivanja uma. Možete potpuno računati na knjigu, jer su sve tajne fitnesa u potpunosti temeljene na njegovim vlastitim iskustvima. Smatra da biste prije nego što krenete u režim vježbanja trebali pred sebe postaviti unaprijed zadani cilj mršavljenja, a vaš bi kondicijski cilj trebao biti dovoljno moćan da vas nadahne da se zadržavate u režimu vježbanja.

Rutina vježbanja od 50 centi

Spektakularna zvijezda doživjela je široku transformaciju u svojoj težini, a dijeli ga s ulogama u filmovima i željom da u albumima izgleda drsko, nadahnjujući ga da ostane izvanredne tjelesne građe. Čini se da elastični tip vozi svoje tijelo prema njegovim željama. 2011. godine, kada je trebao skinuti 54 kilograma za ulogu u filmu, All Things Fall Apart, bez ikakvog stresa, besprijekorno je spalio kilograme sa svog tijela. Ne komplicirajući stvari, on se zgodno prebacuje s jednog na drugi, a njegovo pronalaženje isklesane tjelesne građe nakon paljenja kilograma u roku od dva mjeseca dokaz je lakoće s kojom rješava svoju težinu.

Plan prehrane od 50 centi

50 Cent doista se kune vrlo zdravim režimom prehrane koji se sastoji od ogromnih izvora nemasnih proteina. Njegovo glomazno mišićavo tijelo zahtijeva da slijedi vrlo hranjivu prehranu dodajući mu obilne dodatke koji pokreću popravak mišića i proces izgradnje mišića. Međutim, s obzirom da je na tržištu dostupan niz dodataka, on osigurava da konzumira samo visokokvalitetne dodatke.

Zajedno s kvalitetom dodataka, on također budno prati vrijeme njihovog konzumiranja. Da bi povećao svoju učinkovitost, također troši suplemente tijekom izvođenja treninga. Tvrdi da ljudi često pretpostavljaju da im otuđeni treninzi mogu dati željeno iščupano tijelo, što je rijetko istina. Ako doista želite učiniti radikalne i korisne promjene za vas, njegujte naviku usklađivanja intenzivnih treninga s korisnom prehranom. Smatra da su prehrane od gladi najgori načini topljenja težine.

Rutina vježbanja od 50 centi

50 Cent jedan je od nakaza koji su spremni na sve kako bi održali tjelesnu građu. Šest puta tjedno pogađa teretanu, a nakon što je započeo trening s petnaest minuta kardio treninga, vježba raznolike treninge. Njegovi su treninzi proporcionalna kombinacija kardio treninga i treninga snage, a dizanje utega koji on vježba uvijek uspijeva na kardio treninzima.

Rap zvijezda dodijelio je svoje treninge u danima koji su trebali tonirati njegove gornje, srednje i donje dijelove tijela. Primjerice, u ponedjeljak i četvrtak izvodi treninge gornjeg dijela tijela, utorak i petak su za leđa i biceps, a srijeda i subota za donji dio tijela.

Kako bi spasio svoje tijelo od pretreniranosti, nedjeljom daje potpuni odmor svom tijelu. Nikada svoje tijelo ne uskraćuje za hranu i podleže kardio treninzima s velikim utjecajem, kada mora vrlo brzo pržiti kilograme. Kardiotrenici koji suzbijaju apetit natjeraju ga da dobije zadovoljavajuće rezultate, a da ga ne prihvati bez dijetalnih programa.

Dijeli, zbog svog pozamašnog okvira tijela, noge moraju podnijeti svu težinu, uslijed čega se čini da su postale jadne. Međutim, voli razmetati se tijelom u izdanjima bez majice i gledati njegove slike objavljene na naslovnici njegovih albuma. Uz teške i intenzivne treninge, 50 Cent također vježba umirujuće treninge poput Joge i Pilatesa kako bi opustio tijelo i um.

Zdrava preporuka za obožavatelje od 50 centi

Ako se pridržavate teškog režima vježbanja, možete značajno smanjiti svoju težinu. Evo jedne preporuke koja će potaknuti proces sagorijevanja masti u vašem tijelu. U rutini možete vježbati kardio treninge poput trčanja, plivanja, trčanja itd. Budući da su izvrsni treninzi, ovi će treninzi izbaciti kilograme iz vašeg tijela.

Ako vam postane navika dijeliti kardio treninge u skupine treninga visokog i niskog intenziteta, možete utrti put do nevjerojatno učinkovitih rezultata. Iako će vas treninzi visokog intenziteta dovesti do razine zatajenja mišića, treninzi niskog intenziteta osigurat će vašem tijelu vrijeme da se oporavi od gubitka. Tijelo s jednakim prirodnim procesom izgradnje mišića kataliziralo je proces sagorijevanja masti. Dakle, prirodno ćete skinuti više kilograma i postići ćete vitko tijelo.