TV zvijezde

Pam Oliver Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Pam Oliver Kratke informacije
Visina5 ft 5 in
Težina60 kg
Datum rođenja10. ožujka 1961
Horoskopski znakRiba
SuprugAlvin Whitney

Pam Oliver američka je sportašica i dopisnica, najpoznatija po radu na igrama u Nacionalnoj nogometnoj ligi (NFL) i Nacionalnom košarkaškom savezu (NBA). 2016. Pam je postala dopisnica sportske TV emisije, 60 minuta sporta.

Rođeno ime

Pamela Donielle Oliver

Nadimak

Pam, ozbiljni Tomboy

Pam Oliver tijekom intervjua viđenog u siječnju 2014

Znak sunca

Riba

Rođeno mjesto

Dallas, Teksas, Sjedinjene Države

Rezidencija

Atlanta, Georgia, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Prisustvovala jeOsnovna škola Arlington Park u Dallasu, Texas, Sjedinjene Države. Tada je prisustvovala Pam Gimnazija u Nicevilleu u Nicevilleu, Florida, Sjedinjene Države.

Nakon završetka studija upisala se u Poljoprivredno i mehaničko sveučilište Florida (FAMU) u Tallahasseeju, Florida, Sjedinjene Države. Pam je 1984. stekla diplomu umjetnosti iz televizijskog novinarstva.

Okupacija

Sportscaster, dopisnik

Obitelj

 • Otac - John Oliver (bio je u zrakoplovstvu Sjedinjenih Država)
 • Majka - Mary Oliver (kućanica)
 • Braća i sestre - Ima 2 sestre.

Menadžer

Pam Oliver zastupa N.S. Bienstock (Talent Agent) u New Yorku, New York, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Prosječno

Pam Oliver (lijevo) i Jen Welter kakve su viđene u rujnu 2015

Visina

5 ft 5 in ili 165 cm

Težina

60 kg ili 132 lbs

Dečko / supružnik

Pam Oliver je hodala -

 1. Alvin Whitney (Od 1990. do danas) - 1990. se udala za slobodnog producenta za CNN Sports i Turner Sports, Alvina Whitneya. Pam je potom postala pomajka za troje djece koju je imao iz prethodnog braka Aiyana, Khail i Anissa. Alvin je također u potpunosti podržavao i brinuo se o Paminoj dijagnozi mioma maternice, zbog čega je bila neplodna.

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Afroameričkog je podrijetla.

Boja kose

Tamno smeđa

U prošlosti je kosu također bojala u crno.

Boja očiju

Tamno smeđa

Pam Oliver viđena u studenom 2017

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

Punije usne

Pam Oliver kakva je viđena u rujnu 2016. godine

Pam Oliver činjenice

 1. Kao dijete, zbog tatine okupacije u vojsci, puno se kretala. Pam je živjela u državama poput Floride, Teksasa, Kalifornije, Michigana i Washingtona.
 2. Kao dijete više je voljela gledati sport umjesto dječjih emisija. Njezin je otac puno igrao nogomet tijekom fakulteta i uživali su provoditi vrijeme ispred televizora.
 3. Pam 1. otkrila je svoje sportske sposobnosti za vrijeme dok je živjela u Teksasu. Jednom se pridružila susretu staza u svojoj osnovnoj školi i s lakoćom pobijedila na sve 3 utrke.
 4. Pam je priznala da je uvijek bila "narkomanka u vijestima" i planirala bi svoj dnevni raspored kako bi mogla slobodno gledati vijesti na TV-u.
 5. Kao tinejdžerica Pam je bila izvrsna u atletici, košarci i tenisu.
 6. Pam je započela karijeru u ESPN-u 1993., u Fox Sportsu 1995., a u TNT-u 2005. godine.
 7. Tijekom faksa Pam je bila sveamerikanka u 400 metara i 1 milji štafeti. Od 2005. godine rekord koji je postavila nije srušen i kasnije je unesena u Kuću slavnih svoje škole zbog svojih postignuća.
 8. Nakon fakulteta, Pam je radila kao prodavačica na šalteru kozmetike u robnoj kući.
 9. Mjesečnik, Ebanovina, imenovao ju je "Izvanrednom ženom u novinarstvu" 2004. godine.
 10. Erin Andrews preuzela je ulogu sporedne izvjestiteljice 1. posade NFL-a u srpnju 2014. godine, a premještena je u 2. NFL tim za emitiranje. Njezin je ugovor produljen za sljedećih 5 godina zbog izuzetno pozitivnog odgovora.
 11. Pam je osvojila nagradu Gracie za 2018. za "Talent, zabavu i sport u eteru". Njezin kolega, spiker NFL-a na Foxu i dobar prijatelj, Kevin Burkhardt, nazvali su je "najboljom u svom poslu, pokretačem i ikonom".
 12. Široki prijemnik za Arizonske kardinale, Larry Fitzgerald, prišuljao se iza nje kako bi joj ponudio mirisne soli prije izvještaja koji je trebala napraviti u prosincu 2018. godine, a što je publici bilo smiješno.
 13. Tijekom razgovora nakon utakmice za Kauboji iz Dallasa u rujnu 2019. Pam je vidno skočila unatrag tijekom intervjua s Dakom Prescottom. Ispričao se i rekao da je bio vrlo smrdljiv jer je bio "loš džemper". Njezina baza obožavatelja na društvenim mrežama situaciju je učinila smiješnom te je u šali napravila "meme" i kratke video kompilacije.
 14. Pam je 2019. godine osvojila nagradu za životno djelo koju dodjeljuju žene u sportu iz Atlante.
 15. Pam je u rujnu 2019. proslavila 25. sezonu s NFL-om. Također je bila na 3. mjestu Fox Sports'Popis najdugovječnijih ličnosti u eteru, nakon Terryja Bradshawa i Howiea Longa.
 16. Aktivnosti kojima se jako ljubi uključuju čitanje i dizajn interijera.
 17. Veliki je ljubitelj pasa i udomila je mnoge pse u skloništu. Pam obično uzima životinje koje su bolesne i kojima je potrebna posebna skrb, poput psa zvanog Bells koji je bio dijabetičar.

Istaknuta slika Keitha Allisona / Flickr / CC BY-SA 2.0