Statistika

Corinna Kopf Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Corinna Kopf Kratke informacije
Visina5 ft 5 in
Težina52 kg
Datum rođenja1. prosinca 1995
Horoskopski znakStrijelac
DečkoTurner Tenney

Corinna Kopf je zvijezda Instagrama poznata po svojoj popularnosti na Instagramu i raznim drugim platformama društvenih mreža. Ima istoimeni YouTube kanal s više od milijun pretplatnika. Ima više od milijun sljedbenika na Instagramu i više od 500 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Corinna Kopf

Nadimak

Pouty Girl

Corinna Kopf na Instagram selfiju viđenom u siječnju 2018

Znak sunca

Strijelac

Rođeno mjesto

Palatine, Illinois, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Instagram zvijezda

Menadžer

Corinna Kopf samostalno se bavi svojim reprezentativnim radom.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 5 in ili 165 cm

Težina

52 kg ili 114,5 lbs

Corinna Kopf u selfiju kakav je viđen u studenom 2017. godine

Dečko / supružnik

Corinna Kopf je izlazila -

 1. Jack Dail (2017.) - U rujnu je izviješteno da Corinna izlazi s kolegom iz društvene mreže, Jackom Dailom. Polazište tih glasina bila je koketna aktivnost na društvenim mrežama, u koju su se oboje odavali već neko vrijeme. Kako se učestalost ovih glasina povećavala, bili su na meti internetskih trolova, koji su bili izmiješani navodnim Corinninim navodno desnim političkim stavovima. Jacka su okrugli i nepravedno kritizirali zbog izlaska s nekim tko je navodno glasao za Donalda Trumpa. Jack je izašao zamahujući u znak podrške Corinni i kritizirao ljude zbog prebrzog suđenja i tvrdio da su njezini politički stavovi nevažni. Nakon incidenta rjeđe su ih viđali na društvenim mrežama.
 2. Brennen Taylor (2017.) - Krajem ljeta 2017. govorilo se da se Corinna zabavlja s YouTube senzacijom, Brennen. Zajedno su se pojavili u brojnim YouTube video zapisima i priuštili si neko koketiranje na Twitteru. Ovim glasinama dodatno je pomogao YouTube video, koji je objavljen u rujnu 2017. godine, a u videu je nagovijestio trudnoću. Video je bio zafrkancija, ali na trenutak je njihove obožavatelje otopio.
 3. U svom videu na YouTubeu koji je objavila u listopadu 2017. godine otkrila je da ju je prevario jedini pravi dečko. I, zbog tog incidenta, imala je problem u zabavljanju i bilo joj je teško pronaći pravog dečka zbog problema s povjerenjem.
 4. Nick Bean - Corinna je u prošlosti također izlazila s glazbenikom Nickom Beanom. Nick Corinnu naziva ne samo bivšom djevojkom, već i najboljom prijateljicom.
 5. Toddy Smith (2017. - 2018.) - YouTuber Toddy Smith i Corinna počeli su hodati 2017. Toddy je svoju vezu s Corinnom objavio javnosti videom podijeljenim na njegovom YouTube kanalu u veljači 2018. Nagađanja da su zajedno vrtjeli su se već duže vrijeme. Međutim, čini se da su se razdvojili jer već neko vrijeme na svojim službenim računima na društvenim mrežama nije objavljivala njihovu sliku ili video.
 6. Logan Paul (2019.) - U siječnju 2019. pričalo se da se zabavlja s YouTuberom Loganom Paulom. Zajedno su viđeni tijekom košarkaške utakmice u siječnju, obojica su nosili žute skakače. Ali, započelo je u prosincu 2018. kad je bio na podcastu, Impaulzivan kad je rekao da ga Corinna ne voli, ali s druge strane, volio ju je.
 7. Turner Tenney (2019-danas) - Twitch streamer Turner Tenney ili Tfue počeo je izlaziti s Corinnom 2019.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Ona ima njemačko porijeklo.

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

Često ima tendenciju da kosu boji u ‘plavušu’.

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Biseksualan

Prepoznatljive značajke

 • Istaknuti nos
 • Plave oči

Potvrde robne marke

Corinna Kopf koristila je svoje značajne društvene medije kako bi povezala brojne proizvode i marke. Vodiči za YouTube poslužili su joj kao najprikladniji alat za promociju proizvoda.

Corinna Kopf u selfiju u travnju 2018

Najpoznatiji po

 • Popularnost njezinog službenog YouTube kanala na kojem ima više od milijun pretplatnika.
 • Njezina snažna prisutnost na drugim platformama društvenih medija. Na Instagramu ima više od milijun sljedbenika.

Corinna Kopf Najdraže stvari

 • YouTuber- Shane Dawson
 • Veganski obrok- Acai zdjelice

Izvor - YouTube, YouTube

Corinna Kopf kakva je viđena u siječnju 2018

Činjenice Corinne Kopf

 1. U jednom od svojih videozapisa na YouTubeu otkrila je da mrzi pijenje alkohola.
 2. Corinna je svoj prvi poticaj na društvenim mrežama dobila pojavom u vlogima Davida Dobrika. Davida je upoznala preko zajedničkog prijatelja dok je živjela u Chicagu.
 3. Stvorila je svoj službeni YouTube kanal u lipnju 2016. godine i od tada je na svojim kanalima zaradila više od 50 milijuna pregleda.
 4. Corinna je članica YouTube kolektiva, Odred Vlog, koja među ostale članove ubraja Alexa Ernsta, Toddyja Smitha, Lizu Koshy, Durte Dom i Davida Dobrika.
 5. Prije nego što je pronašla slavu kao zvijezda društvenih mreža, radila je u Hooteri na kratko vrijeme.
 6. Otprilike godinu dana radila je kao dadilja u Malibuu prije nego što je zaključila da to nije prava stvar za nju.
 7. Corinna je na svom Instagram računu počela objavljivati ​​u kolovozu 2012. U to je vrijeme još uvijek studirala u srednjoj školi.
 8. Na američkim predsjedničkim izborima 2016. godine navodno je glasala za Donalda Trumpa zbog čega je često prate na društvenim mrežama.
 9. Posjetite njezinu službenu web stranicu @ poutygirl.org.
 10. Pratite je na Twitteru, Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

Istaknuta slika Corinne Kopf / Instagram