Pjevač

Lil Tracy Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Lil Tracy Kratke informacije
Visina5 ft 10 in
Težina70 kg
Datum rođenja3. listopada 1995
Horoskopski znakVaga
Boja očijuTamno smeđa

Lil Tracy američki je reper, pjevač i tekstopisac koji je poznat po tome što je popularna figura "SoundCloud rap" i underground rap scene, kao i po tome što je surađivao s pokojnim reperom Lil Peepom. Surađivali su na nekoliko projekata poput Bijelo vino, Cobain, Bijela majica, i Strašne stvari dok Strašne stvari dosegla broj # 79 naBillboard Hot 100 grafikon. Lil Tracy započeo je svoju glazbenu bavljenje kad je imao 15 godina i preselio se u Los Angeles u Kaliforniji s 18 godina. Također je objavio brojne mixtapes i EP-ove koji uključuju Vampir koji troši novac, GrešnikHollywood High (s Macknedom), Odletjeti (s Lil Raven), Dvorci (s Lil Peep),Besplatna Tracy kampanja, Nebeska vješticaŽivot popstaraŠuma AsakuKad anđeli zaplaču (smrt ima krila), 757 Noćne more iz Virginije Hood (Nepoznata priča)Mjesečevi kamenčićiXOXOTracyjeva Manga, iTracy World. Štoviše, Lil Tracy također je prikupio veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 150 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od milijun sljedbenika na Instagramu.

Rođeno ime

Jazz Ishmael Butler

Nadimak

Lil Tracy, Tracy, Yung Bruh, Souljahwitch

Lil Tracy kako je viđena dok je snimala selfie 2019. godine

Znak sunca

Vaga

Rođeno mjesto

Virginia Beach, Virginia, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Lil Tracy pohađala je srednjoškolsko obrazovanje naSrednja škola Garfield koja se nalazi u okrugu javnih škola u Seattlu u Seattlu, država Washington, Sjedinjene Države.

Okupacija

Reper, pjevač, tekstopisac

Obitelj

 • Otac - Ishmael Butler (reper, producent, autor pjesama, član imenovanih glazbenih skupina Digable Planets iPalače Shabazz)
 • Majka - Cheryl Elizabeth Gamble zvana Coko (pjevačica, tekstopisac, televizijska ličnost, članica glazbenog trija pod nazivomSestre s glasovima (SWV))
 • Braća i sestre - Nepoznato
 • Drugi - Lady "Clyde" Tibba Gamble (baka po majci) (pjevačica gospela), Mike "Big Mike" Clemons (bivši očuh) (producent i golubar Gospel za Izrael i nova pasmina), Jaylon Clemons (mlađi polubrat po majci)

Menadžer

Lil Tracy upravlja Nick Blanco.

Žanr

Hip hop, Emo Rap, SoundCloud Rap

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

70 kg ili 154,5 lbs

Lil Tracy kako se vidi na slici s reperom Asianom Da Bratom u lipnju 2019

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Obično nosi kapu
 • Višestruke tetovaže po cijelom tijelu
 • Nosi naočale

Potvrde robne marke

Lil Tracy je ili podržao ili promovirao razne brendove putem društvenih mreža koje uključuju takveVruća temaJA SAM GIA, i Comme des Garcons.

Lil Tracy kako je viđena dok drži ružu na fotografiji snimljenoj u siječnju 2019

Najpoznatiji po

 • Surađujući sa svojim prijateljem i pokojnim glazbenikom Lil Peepom, koji je umro zbog predoziranja drogom. Surađivali su na nekoliko projekata koji su uključivali pjesmu Strašne stvari koji je rangiran na broju 79 naBillboard Hot 100 grafikon.
 • Njegova kombinacija naslovljenaŽivot popstara koja je objavljena 2017. godine, a sastojala se od pjesama kao što suŽivot popstaraKraljica maturalne večeri, Pijani PunxRadio Killa, i Hennessy
 • OslobađanjeTracyjeva Manga u 2017. koja je uključivala nekoliko pjesama poputNe uklapajte se, Dođi opetNarančasta piletinaČekaj HollupMoja B * tch, iPoput Glocka (ft. poznati Dex)

Kao pjevačica

Lil Tracy objavio je niz singlova, mikseta i EP-a poputVampir koji troši novac, GrešnikHollywood High (s Macknedom), Odletjeti (s Lil Raven), Dvorci (s Lil Peep),Besplatna Tracy kampanjaNebeska vješticaŽivot popstaraŠuma AsakuKad anđeli zaplaču (smrt ima krila)757 Noćne more iz Virginije Hood (Nepoznata priča)Mjesečevi kamenčićiXOXOTracyjeva Manga, iTracy World.

Lil Tracy viđen dok pokazuje svoje bogatstvo u selfiju snimljenom u svibnju 2019

Činjenice Lil Tracy

 1. Djetinjstvo je proveo u Virginia Beachu u državi Virginia i opisao je proces odrastanja rekavši "bilo je sranje, ali volim".
 2. Njegovi su se roditelji odlučili razići kad je bio prilično mlad, a djetinjstvo je proveo između domova oca i majke.
 3. Odrastajući, Lil Tracy znao je slušati emo glazbu kao i južnjačke hip-hop umjetnike koji su ga također nadahnjivali za stvaranje glazbe.
 4. Glazbenim se bavljenjem počeo s 15 godina.
 5. U dobi od 17 godina ostao je bez domova.
 6. Lil Tracy preselio se u Los Angeles u Kaliforniji iz Virginije kad je imao 18 godina kako bi se više usredotočio na svoju glazbenu karijeru. O svojoj odluci nije obavijestio roditelje i preselio se dok je još bio beskućnik.
 7. U početku je počeo repati pod imenom "Yung Bruh".
 8. Također je bio dio Thraxxhouse kolektiv i izdao nekoliko mikseta.
 9. Kasnije, Lil Tracy, zajedno s nekim drugim članovima Thraxxhouse kolektiv, odlučio je stvoriti novu skupinu, kolektiv Gothboiclique.
 10. Bilo je to kroz kolektiv Gothboiclique da ga je upoznao pokojni reper, pjevač, tekstopisac i model Lil Peep. Ubrzo nakon toga, dvojac je počeo raditi na pjesmi s naslovom Bijela majica s Peepove miks-trake pod naslovom Plačljivica. Ubrzo je privukao pažnju kroz hip-hop underground.
 11. U kolovozu 2017. Lil Tracy također je predstavljena u singlu Lil Peep pod naslovom Strašne stvari s njegovog debitantskog studijskog albuma, Dođi kad budeš trijezan, Pt. 1. Pjesma je rangirana na 79. mjestuBillboard Hot 100 i album ostaje jedini album Lila Peepa koji je objavljen za njegova života.
 12. Lil Tracy napustio je kolektiv Thraxxhouse sredinom 2016. godine i stoga je promijenio ime iz Yung Bruh u Lil Tracy jer je već postojao umjetnik koji se zvao istoimenim imenom Yung Bruh.
 13. U početku je počeo objavljivati ​​svoju glazbu na mreži i preko SoundClouda stekao je broj obožavatelja.
 14. Djed Lil Tracy po ocu služio je kao profesor povijesti na Sveučilištu Virginia.
 15. Pratite Lil Tracy na Instagramu, Spotifyu, iTunesu, SoundCloudu i Twitteru.

Istaknuta slika Lil Tracy / Instagram