Celeb

Raquel Welch Tajne treninga i prehrane - zdravi celeb

Biti ikona nekoliko desetljeća nije lak podvig. No, čini se da Raquel Welch nema problema biti filmska ikona, ali i poznati seksualni simbol desetljećima. Ljepotica je sada starija od 75 godina, ali njezine godine joj nisu dopustile da izgubi karizmu i čaroliju zapanjujuće osobnosti. Izgleda sjajno, čak i sada ima lijepu figuru i blistavo lice.

Raquel Welch izgleda lijepo u Mercedesovom događaju 2014. godine

Nedavno je okrunjena naslovom Najbolje bikini tijelo svih vremena u istraživanju koje je na Nacionalni dan bikinija, 5. srpnja, proveo Swimwear365 u kojem je sudjelovalo oko 2000 žena. Pobijedila je ostarjele ljepotice poput Marilyn Monroe, Pamele Anderson i Brigitte Bardot koje su osvojile 3., 6. i 7. poziciju.

Niste znatiželjni znati tajne vježbanja, prehrane i ljepote vješte američke glumice? Ako je tako, sve što trebate je nastaviti čitati dalje. Uskoro će se otkriti sve njezine tajne kondicije, prehrane i ljepote.

Rutina vježbanja

The Milijun godina p.n.e.. (1966) glumica voli vježbati svakodnevno baveći se jogom jedan i pol sat. Također voli dizati lagane utege i raditi kardio vježbe. Ona vjeruje da bi svatko trebao imati program vježbanja kojeg se može pridržavati, uz tvrdnju da je tjelesna aktivnost vitalna za sve. Svaki dan radi nešto fizičko da bi ostala u formi.

Vintage poznata joga Raquel Welch

Tajne prehrane

Majka dvoje djece priznala je da se njezine tajne prehrane drže dijete s malo ugljikohidrata i bez glutena. Njezina prehrana uopće ne sadrži sol, kofein ili pšenicu. Njezina prehrana uvijek uključuje svakodnevno uzimanje tri voća i puno vode. Ima i pravilo prema kojem nikad ništa ne jede nakon 6 navečer.

Držeći se dijete

Fantastično putovanje (1966) glumica mrzi biti na dijeti, ali priznaje da je stalno na dijeti. Drži se dijete, jer se zbog nje osjeća bolje iznutra, a pomaže joj i da izgleda sjajno izvana. (Što još možemo očekivati?)

Raquel Welch stara slika najtoplija ikad u bikiniju

Prehrana

Filmska zvijezda voli hranu poput kruha, buritosa, pizze i palačinki kao i svi mi, ali suzdržava se da ih prečesto ima za vlastitu dobrobit.

Neka joj zdravlje i dobrobit budu ciljevi

Welch je dokazao da je izvrsna kombinacija ljepote s mozgom prihvativši da više ne vježba i drži se dijete kako bi navukla bikini. Čini to kako bi zauvijek mogla ostati zdrava. Biti lijepo tijelo nije joj prvi prioritet, zdravlje i dobrobit sada su joj primarni ciljevi. (I mi se slažemo s ovom percepcijom)

Vintage poznata joga Raquel Welch

Tajne ljepote

Tajne ljepote bivše Bond Girl uključuju kreme za lice protiv bora i injekcije botoxa. Otvorena je za plastičnu operaciju, ali dijetu i tjelovježbu smatra najboljim alatima za zadržavanje mladosti.

Ostati sam i sretan

Bezvremenska ikona glamura također je otvorila pitanje zašto je i nakon četiri braka i dalje slobodna. Welch kaže da je slobodna jer je previše postavljena na svoje načine. Sviđa joj se tko je, što radi i želi ostati svoja. Raquel je zadovoljna svojim životom i nije joj potrebno da u svom životu ima muškarca. Također dodaje da nije odbacila ideju o novom braku, ali u šali kaže da vjerojatno nije dobra u tome.

Raquel Welch o Piersu Morganu na njegovom programu Životne priče u studenom 2015

Jesu li ti se svidjele fitness tajne koje je otkrila Raquel? Želite li znati još takvih nevjerojatnih tajni? Ako je tako, slavnu možete pratiti na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found