Statistika

Miniminter Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Miniminter brze informacije
Visina6 ft 1,5 in
Težina76 kg
Datum rođenja7. rujna 1992
Horoskopski znakDjevica
DjevojkaTalia Mar

Miniminter je popularni YouTuber poznat po svom istoimenom YouTube kanalu, na kojem ima više od 7 milijuna pretplatnika. Također ima sekundarni kanal pod nazivom MM7Games, gdje ima više od 3 milijuna pretplatnika. Član je YouTube kolektiva,Ultimate Sidemen. Miniminter ima ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 3 milijuna sljedbenika na Instagramu i više od 2 milijuna sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Simon Edward Minter

Nadimak

Miniminter, MM7Games, Stimpy, Real Nimrod

Miniminter promovira Sidemen Clothing u Instagram objavi kakva je viđena u veljači 2016

Znak sunca

Djevica

Rođeno mjesto

Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Nacionalnost

Engleski

Obrazovanje

Simon Minter otišao je u Škola Berkhamstedi školsko obrazovanje završio u Berkhamstedu 2011. Nakon jednogodišnje pauze upisao se na Sveučilište u Hullu studirati kriminologiju. Međutim, napustio je sveučilište nakon samo 3 mjeseca.

Okupacija

YouTube zvijezda

Obitelj

 • Braća i sestre - Nick Minter (Stariji brat), Johnny Minter (Stariji brat)

Menadžer

Simona Mintera zastupa OP Talent.

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 1,5 in ili 186,5 cm

Težina

76 kg ili 167,5 lbs

Miniminter kakav je viđen u rujnu 2017. godine

Djevojka / supružnik

Simon Minter je hodao -

 1. Ashley Marie (2015.) - U 2015. godini Simon Minter navodno je imao prigodu za jednu noć s YouTuberkom Ashley Marie (aka AshleyMariee). Međutim, Minter je opovrgnuo izvještaje o njihovom navodnom bacanju.
 2. Talia Mar (Od 2018. do danas) - Izvještaji pjevačice iz Mintera i pjevačice YouTubea Talie Mar prvi su se put pojavili početkom 2018. Na kraju je potvrdila njihovu vezu u veljači 2018. Minter ju je također slijedio u potvrđivanju njihove veze.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

Često ima tendenciju da kosu boji u ‘plavušu’.

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Visoka visina
 • Istaknuti nos
 • Kratka kosa

Potvrde robne marke

Simon Minter iskoristio je svoj ogromni doseg na društvenim mrežama kako bi zaključio unosne digitalne preporuke. Putem svojih računa na društvenim mrežama promovirao je niz odjeće i proizvoda povezanih s igrama.

Miniminter (lijevo) i Tobjizzle u selfiju u travnju 2018

Najpoznatiji po

 • Njegova ogromna popularnost na YouTubeu. Na svom glavnom YouTube kanalu ima više od 7 milijuna pretplatnika, a na sekundarnom više od 3 milijuna pretplatnika.
 • Njegova snažna prisutnost na drugim web mjestima društvenih mreža. Na Instagramu ima više od 3 milijuna sljedbenika, kao i više od 2 milijuna sljedbenika na Twitteru.

Miniminter omiljene stvari

 • Nogometna utakmica- Pro Evolution Soccer 5
 • Nogometna momčad- FC Leeds United
 • YouTuber- Nigahiga

Izvor - YouTube, Wikia

Miniminter (lijevo) i Marco Reus u selfiju u kolovozu 2016. godine

Miniminter činjenice

 1. Član je YouTube kolektiva tzv Ultimate Sidemen, koji uključuje neke od najpopularnijih muških YouTubera - KSI, Wroetoshaw, Behzinga, Zerkaa, Vikkstar123 i TBJZL.
 2. Prvo je upoznao svoje Ultimate Sidemen kolega iz grupe KSI, dok su učili u srednjoj školi. Apsolutno su se mrzili, a čak su se i fizički potukli u dobi od 12 ili 13 godina.
 3. Kako nije mogao dobiti dovoljno dobre ocjene na ispitima GCSE, nije mogao upisati željeni fakultet 2011. Stoga je odlučio uzeti godinu dana odmora. Tijekom slobodne godine živio je 2 mjeseca u Gani, gdje je lokalno stanovništvo predavao nogomet. Zatim je ljeti putovao u Sjedinjene Države, gdje je živio u 6 država na istočnoj obali.
 4. KSI ga je nadahnuo za stvaranje vlastitog YouTube kanala. Također, nakon što je napustio sveučilište, kratko je radio na liniji odjeće KSI, Zvijer.
 5. Stvorio je svoj račun na YouTubeu u veljači 2008., ali gotovo četiri godine nije ozbiljno razmišljao o objavljivanju redovitih sadržaja.
 6. U prosincu 2012. prenio je svoj prvi FIFA-in video. Stvorio ga je netom nakon što je napustio sveučilište.
 7. U lipnju 2016. služio je kao kapetan Ultimate Sidemen tim u dobrotvornoj nogometnoj utakmici protiv YouTube All-Starsa.
 8. Pratite ga na Twitteru, Instagramu, YouTubeu (MM7Games) i YouTubeu.

Istaknuta slika Minimintera / Instagram