Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za Joe Jonas - zdravi celeb

Nakon što se Joe Jonas prijavio da glumi u kampanji Guess ’Spring 2017, shvatio je da će morati usvojiti discipliniranu i učinkovitu rutinu vježbanja. Morao je pozirati u donjem rublju, a to bez definiranih trbuha i isklesanog gornjeg dijela tijela ne bi bio ništa drugo do neuspjeh.

Joe Jonas bez majice tijekom snimanja donjeg rublja Guess 2017. godine

Tako je stupio u kontakt s Jayom Glazerom, koji je osnivač Unbreakable Performance Center. Glazer je trenirao vodeće sportaše iz NFL-a i drugih sportova te je surađivao s brojnim poznatim osobama kako bi im pomogao razviti zapanjujuću tjelesnu građu. Joeov brat Nick Jonas također je redovan u teretani Glazer, koja mjesečno naplaćuje 2000 dolara članarine.

Faze vježbanja

Glazer je pripremio snažnu i super intenzivnu rutinu vježbanja kako bi Joeu pomogao da postigne svoje estetske ciljeve. Njegova rutina vježbanja protezala se na 16 tjedana i podijeljena je u 5 faza. Te su se faze odvijale amo-tamo između glomazanja i usitnjavanja njegove tjelesne građe.

Počeli su dodavanjem mišića u njegov lenjiv okvir, a nakon što su stekli zadovoljavajuću količinu mišićne mase, počeli su usitnjavati njegovu tjelesnu građu, nakon čega je uslijedila nova runda glomazanja. Zatim su se ponovno vratili na toniranje njegovih glomaznih mišića. Njegov režim treninga zaokružili su fazom rezanja, koja mu je pomogla da dobije oštre trbušnjake. Tijekom nekih faza režima vježbanja natjeran je da trenira dva puta dnevno.

Joe Jonas isceđen pogled

Trening s utezima

Joe se pouzdao u trening snage u teškoj kategoriji kako bi povećao tjelesnu građu. Vjerojatno je išao na niz ponavljanja kako bi postigao željeni cilj mišićne mase. Najučinkovitiji način dodavanja mišićne mase je uparivanje dnevnog treninga dijelova tijela s malim brojem ponavljanja i velikom težinom. Obavezno opterećujte mišiće kako biste dobili odgovor od središnjeg živčanog sustava, što zauzvrat pokreće razvoj većih i jačih mišićnih vlakana. Također je pametno otpustiti kardio tijekom većeg dijela razdoblja kako biste bili sigurni da tijekom procesa nećete izgubiti mišićnu masu.

Boks

Za fazu usitnjavanja i rezanja, Glazer je puno vjerovao u boks. Vjeruje da se boksački i sparing poslovi učinkovito povećavaju i smanjuju puls, što ga čini dobrom opcijom za rezanje. Boksački treninzi imaju sjajnu kombinaciju intenzivne kardio rutine i treninga metabolizma. Najbolje je što istodobno radite na svojoj snazi.

Boksački sastanci pokazali su se učinkovitima u oblikovanju njegovih ramena i trupa. Također, boksački su treninzi njegovoj tjelesnoj građi dali atletski izgled, što je bilo savršeno za njegovu manekensku kampanju. Glazer ga je trenirao na sličan način, oni treniraju svoje profesionalne sportaše, uključujući UFC borce i NFL zvijezde.

Joe Jonas 2017. Pogodi snimanje

Disciplinirano

Ključ njegovog uspjeha bila je njegova disciplina i dosljednost. Budući da je pop zvijezda, morao je puno putovati i pobrinuo se da svoje treninge ne propusti zbog svojih radnih obaveza. Tijekom njegovih turneja pomagali su mu različiti treneri dok je težio da ostane na stazi.

Jedna od tih trenerica bila je bivša šampionka u boksu. Također ga je obučavao Zelena beretka, što je termin rezerviran za časnika Zapovjedništva 1. specijalnih snaga. Zamoljen je da izvodi različite treninge Zelene beretke.

Fotografisanje Joea Jonasa Guess 2017

Plan prehrane

Jonas je svoj intenzivan i naporan režim vježbanja nadopunio čistom i zdravom prehranom. Pazio je da unosi puno bjelančevina. Također nije u potpunosti izbacio ugljikohidrate i masnoće iz svoje prehrane, ali dobio je uputu da jede u određeno doba dana.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found