Celeb

Dijeta metoda P.I.N.K - Ekskluzivni plan mršavljenja za žene - Zdravi Celeb

P.I.N.K dijeta

Razvijen od Cynthia Pasquella, klinički nutricionist Dijeta metoda P.I.N.K. nevjerojatan je program mršavljenja napravljen posebno za žene. P.I.N.K označava snagu, intenzitet, prehranu i kardio. Žene svih dobnih skupina mogu pratiti program bilo kad u životu.

Što je dijeta metode P.I.N.K?

Dijeta metodom P.I.N.K metoda je prehrane s malo kalorija i masti. Pažljivo osmišljen plan nije isključio nijednu hranjivu ili zdravu hranu iz rasporeda prehrane. U režimu prehrane pronaći ćete široku lepezu ukusnih namirnica.

Cynthia tvrdi, budući da smo svi zaslužni za različita tijela i metabolizam, jedan jedinstveni raspored prehrane ne mogu svi univerzalno koristiti.

To je razlog zbog kojeg se program svakodnevno prilagođava prehrani i rasporedu treninga za one koji se pridržavaju prehrane. U režimu prehrane preporučuje se trideset recepata koji će vam plan učiniti privlačnijim i ukusnijim.

Koliko je podržavajuća dijeta metoda P.I.N.K?

Što se tiče lakoće pridržavanja programa, vrlo se lako toga pridržavati jer ćete u planu dobiti odgovarajuće savjetovanje. Ako dijete na dijeti imaju bilo kakvu sumnju u vezi s programom, o tome se mogu slobodno savjetovati s nutricionističkim planom.

Uz to, ljudi s prekomjernom tjelesnom težinom općenito njeguju vrlo pesimističan stav. Misle da su jedine glomazne, a osim njih, sve ostale žene na planetu su vitke i dotjerane.

Prijateljske zajednice u planu podržavat će vas jer ćete dobiti aktivnu platformu za susret i interakciju s nekoliko drugih žena koje plove vašim brodom. Dobit ćete sjajnu emocionalnu i moralnu podršku koja će vas energizirati da se krećete zajedno s programom bez ikakve sumnje.

Četiri faze dijetetske metode P.I.N.K.

Dijeta P.I.N.K metode uključuje četiri faze, ajmo brzo pogledati.

Prva faza - resetiranje P.I.N.K.

Nakon ukupnog trajanja od tri do četrnaest dana, prva faza režima prehrane sklona je detoksikaciji vašeg tijela. Faza detoksikacije vrlo je presudna za vaše tijelo jer uklanja sve štetne toksine iz vašeg tijela i pritiska resetira vaš tjelesni mehanizam. Osim što povećavate tjelesnu težinu, toksini od vašeg tijela čine i bezbrojne bolesti. Uklanjanje toksina iz vašeg tijela zapalit će vaš metabolizam.

Prva faza koja je najo restriktivnija i najniže kalorijska faza topit će težinu vrlo brzim tempom. U ovoj fazi morate biti na izuzetno niskim kalorijama, tj. 1025 kalorija. Međutim, olakšavajući dio je taj što ova faza ima vrlo kratko trajanje.

Druga faza - primarna P.I.N.K.

U ovoj fazi program će u vašu hranu unijeti hranu koja potiče energiju. Ova hrana će vam napajati tijelo i energizirat će vas da se zakunete intenzivnim treninzima. U ovoj fazi smijete unijeti do 1600 kalorija. Budući da će ženskim tijelima vjerojatno nedostajati kalcija i vitamina D, raspored prehrane uvest će ove dvije vitalne hranjive tvari u vašu prehranu i tako ojačati vaše tijelo.

Treća faza - komad od sedam dana

Treća faza programa izbacit će sve preostale neželjene kilograme iz vašeg tijela. U ovoj fazi bit ćete na usitnjenoj juhi, a hranu bogatu ugljikohidratima i masnoću morat ćete zamijeniti juhom od povrća.

Ekskluzivna juha dijetalnog režima također će vas spasiti od zaravni mršavljenja katalizirajući proces sagorijevanja masti u vašem tijelu. Umjesto vježbanja napornih treninga, u ovoj ćete fazi vježbati petnaestominutne treninge.

Četvrta faza - očuvanje P.I.N.K.

Četvrta faza programa održat će vaš izgubljeni kilogram zauvijek. Ova faza će usavršiti vaše prehrambene navike. U ovoj fazi možete unijeti 1400 do 1800 kalorija.

Treninzi u dijeti metoda P.I.N.K.

U programu ćete naći treninge koji se u potpunosti sinkroniziraju s prehranom. Osim što ćete dobiti tri DVD-a puna različitih stilova vježbanja i fitnes aktivnosti, dobit ćete i jedan dodatni DVD koji će vas educirati o raznim nevjerojatnim joga položajima, treninzima za donji dio tijela i trbušnjake.

Kardio treninzi isklesat će vaše tijelo, izgraditi izdržljivost i poboljšati izdržljivost. Zapanjit ćete se kad vidite brze rezultate snažnih i brzih vježbi. Program će neizbježno podići vaše samopouzdanje.

Ako zbog specifičnih zdravstvenih problema ili drugih problema ne pronađete odgovarajuće treninge za sebe; o svom slučaju možete slobodno razgovarati s kondicijskim stručnjacima i osobnim trenerima koji su vam non-stop na raspolaganju za pomoć.

Hrana u dijeti metoda P.I.N.K.

Dijeta metodom P.I.N.K načinila je popis visoko preporučene hrane. Preporuča vam se hrana bogata proteinima, organska i neprerađena. Budući da hrana s visokim vlaknima, poput voća i povrća, zaokuplja vaš metabolizam, oni bi trebali biti neodvojivi dio vašeg života.

Ne biste trebali jesti rafiniranu hranu, kofein, alkohol itd. Dok idete u skladu s planom. Program također protjeruje rafinirani šećer i sve druge vrste šećera, osim stevije.

Prednosti dijetetske metode P.I.N.K.

Dijeta po P.I.N.K metodi ženama je nalik na neočekivani slučaj; pogledajmo neke od blagodati plana.

  • Dijetalni raspored izgradit će vaše zdrave prehrambene navike. Voljet ćete u svoju prehranu uvrstiti korisnu hranu i hranjive sastojke.
  • Motivacija navedena u programu održat će vas u dobrom duhu i promijenit će vam perspektivu prema životu.
  • Žene s bilo kojim zdravstvenim stanjem mogu se pridružiti programu i iskoristiti prekrasne blagodati koje pruža.
  • Budući da je plan posebno za žene, pružit će im veliko olakšanje od nebrojenih rodno specifičnih problema.

Uzorak plana obroka

Pogledajmo jedan od primjera planova obroka.

Doručak

U doručak možete dobiti smoothie P.I.N.K od jagoda, proteina sirutke u prahu te voća i povrća.

Ručak

U svom ručku možete dobiti salatu od piletine s roštilja, miješanu salatu od povrća itd.

Večera

U svojoj večeri možete popiti rižu koja sadrži obilno zeleno i lisnato povrće.

Deserti

U desertima možete puding od avokada s čokoladom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found