Celeb

Charlie Hunnam Trening i dijeta za kralja Arthura: Legenda o maču

Charlie Hunnam u fotografiji iz

U filmu,Kralj Arthur: Legenda o maču (2017.), pušten nekoliko dana unazad, Charlie Hunnam igra ulogu nejakog heroja u jahanju konja i skakanju s litice koji treba vratiti prijestolje koje mu pripada od njegovog zlog strica koji je ubio njegovog oca. Kao što se i očekivalo, film uključuje mnoštvo scena borbi i borbe mačevima, pa se glavni glumac morao pripremiti za ulogu napornim radom u teretani i upravljanjem prehranom. Čak se morao boriti da dobije ulogu, ali drago mu je što ju je dobio i planira ostati u filmskoj seriji i u budućnosti. Pročitajte više o naporima koje je uložio da bi u filmu izgledao vruće.

Dobivanje uloge

Talentirani glumac kaže da je morao uvjeriti redatelja Guya Ritchieja da ga preuzme za ulogu. Već su se 3 poznata glumca natjecala za istu ulogu. Kako je Hunnam jako smršavio za TV seriju Sinovi anarhije (2008.-2014.), Bio je vrlo mršav, dok je redatelj želio nekoga tko je fizički impozantniji kako je to zahtijevala uloga. Da bi uvjerio redatelja, čak je rekao da je spreman boriti se s drugim glumcima i dokazati da je dobio ulogu.

Charlie Hunnam u sceni borbe u kralju Arthuru Legenda o maču

Borba

Jedna od najvećih borbi s kojom se suočio dok je mijenjao tijelo za film bila je ta da je Charlie morao spakirati 20 kilograma mišića. Imao je 20 kilograma teže nego što je zapravo trebalo biti njegovo tijelo i bila je stalna borba za održavanje tog tijela zadržavanjem mišićne mase.

Rutina vježbanja

Rutina vježbanja slavne osobe obuhvaćala je puno natezanja i padova. Ustao je u 6 ujutro i započeo treninge. Već je imao spremnu listu pjesama punu hip-hop pjesama kad god je vježbao. Utjecaj tih pjesama bio je da mu se kad god je slušao glazbu kao da udara u teretanu.

Charlie Hunnam ide na trčanje na otvorenom

Tajne prehrane

Charlie misli da mu je održavanje prehrane uvijek najteže jer ne stigne pojesti sve zabavne stvari koje stvarno voli. Kako bi održao dodatne mišiće za film, jeo je ogromne obroke.

Dijeta tijekom putovanja

Kako glumac lješnjakovih očiju puno putuje, podijelio je kako voli pakirati hranu tijekom putovanja. Kad god je na putu, voli popiti sendvič sa salatom od jaja prije početka putovanja. Njegova prehrana također uključuje puno vode, salate i voća. Pokušava ga održavati čistim. Misli da što više pokušavate brinuti o sebi, to bi manje zaostajanje bilo manje.

Mišljenje djevojke

Dečko dizajnera nakita Morgana McNelis kaže da njegovu djevojku nije previše impresionirao njegov dodatni mišić jer se zbog nje osjećala vrlo maleno u usporedbi s njim. Ali to nije bilo nešto što je utjecalo na njihovu dugotrajnu vezu.

Borbe mačevima

Rođeni Newcastle za ulogu je radio mačem. Njegovih je sesija bilo toliko da je bilo potrebno angažirati rukovatelja mačem na snimanju. Mačevi su ga toliko privukli da ih je čak htio povesti sa sobom. Proveo je 14 dana u scenama borbe s mačem, ali srećom nikada nije ozlijeđen tijekom pucanja.

Charlie Hunnam na jelu

Planovi za buducnost

Iako zgodni komad kaže da će mu u budućnosti biti drago poduzeti još čudesnijih i čudnijih projekata, njegov fokus trenutno je na budućim filmovima o King Arthuru, jer je već potpisao ugovor za 3. Učinit će onoliko koliko Guy želi. Obično se bavi projektima koji imaju izravnu dramu ili neke muške uloge u kojima obični ljudi rade izvanredne stvari.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found