Celeb

Rutinski i dijetni plan Baracka Obame - zdravi celeb

Najdinamičnija i karizmatična ličnost, 44. američki predsjednik Barack Obama ima atletsko i rastrgano tijelo. Ovaj moćan i spektakularan čovjek ima prirodno miran i staložen izgled koji drži milijune magnetskih riječi i govora kako bi nadahnuo ljude.

Barack Obama, koji je discipliniran u svom svakodnevnom životu redovito vježba treninge. Nije samo predsjednik taj koji vježba svakodnevno, čak su i njegova supruga Michelle Obama i njegove dvije kćeri, Sasha i Malia, podjednako svjesni svog zdravlja. Vrlo pažljiv u vezi sa svojim zdravljem, muškarac jede zdravu hranu i obavlja sve vrste treninga kako bi ga održao u formi.

Bez sumnje, poznata ličnost daje primjer i širi snažnu poruku među svim sredovječnim ljudima kroz svoj kondicijski posvećen rutinski život.

Tijelo Baracka Obame

Kada osoba na tako visokom rangu, koja zahtjeva puno vremena, pažnje i akcije, može dobiti vremena za svoje treninge, zašto ne bi bilo koja druga osoba njegovih godina mogla dobiti vremena za treninge? Niti jedna druga osoba ne bi trebala biti toliko zauzeta kao predsjednik.

Trening alternativnog otpora

Matthew Ransom, poznati britanski osobni trener, ima sve riječi zahvalnosti za Obamino utegnuto tijelo. Dok dijeli tajne iza Obaminog fit tijela, Matthew kaže da alternativni trening otpora koje je uzeo Obama doveo ga je u ovaj savršeni oblik.

Ako vaše srce radi između 65 i 75 posto otkucaja srca, i vi možete koristiti trening otpora za postizanje maksimalne kondicije. Međutim, ako vaš puls prijeđe ovu granicu, i dalje ćete moći održavati kondiciju, ali vaše tijelo neće sagorijevati masnoće.

Barack Obama Pogledi na treninge

Obama dijeli, on uglavnom nalazi mlade ljude koji ih žele održati u formi, ali kad napune četrdeset godina, njihova strast ili umire ili postaje rijetka da ih se vidi.

Nakon prelaska 40. godine, čovjekovo tijelo oslabljuje i postaje osjetljivije da postane žrtvom raznih bolesti kao što su bolesti srca, artritis, rak i moždani udar. Treninzi su jedini način da se održi pravilno funkcioniranje vaših unutarnjih organa i Obama vrlo dobro shvaća tu činjenicu.

Dijeli svoj problem niskog krvnog tlaka i vjeruje da mu je presudno vježbati treninge kako bi se klonio više bolesti. Najdinamičniji i najmoćniji čovjek osjeća da ako ih ljudi iznad 40 godina pokušaju izvući iz svojih zona udobnosti započinjući treninge; zapanjit će se kad vide rezultate jer se zaista osjećate predivno kad se vidite u dobroj formi.

Barack Obama Fitness režim

U svojoj autobiografiji Snovi moga oca, Obama dijeli da je vježbanje dio svog života učinio u dobi od 22 godine, a to je bilo vrijeme kada je rekao strogo NE i drogama i alkoholu. U početku je počeo trčati s tri kilometra i od tada to prati.

Prirodno vitki Barack Obama ustaje rano ujutro i pogađa teretanu u 7:30 ujutro. Predsjednik šest dana u tjednu pogađa teretanu i ne propušta niti jedan dan vježbanja. Često izmjenjuje svoje treninge. Primjerice, ako jedan dan vježba kardio treninge, sljedeći će dan igrati košarku. Njegove promjene također se razlikuju ovisno o treninzima za gornji i donji dio tijela.

Barack Obama igra košarku

Za kardio vježbe trči na trakama za trčanje ili eliptično 15 minuta. Njegova rutina vježbanja ima dva dana rezervirana za kardio vježbe i četiri dana za trening s utezima. Obama ima pristup teretani i košarkaškom terenu u samoj Bijeloj kući.

Čovjekov pretrpani raspored ne dopušta mu da povuče više od 45 minuta za treninge u jednom danu. Iako Obama želi, bio bi prezadovoljan da je imao 90 minuta za treninge. Obama smatra da su treninzi najbolji način da unesete sklad između tijela i uma.

Plan prehrane Baracka Obame

Obama razumije odnos uravnotežene prehrane i treninga. Održava udaljenost od smeća i nezdrave hrane. Njegova se prehrana sastoji od hrane bogate vlaknima, poput svježeg povrća i voća, kalcija, proteina, piletine i folne kiseline.

Dijeta bogata proteinima izvrsno djeluje u sprezi s treninzima i čini program mršavljenja još učinkovitijim isparavanjem više kalorija. Vitamin C pomaže u održavanju dobrog zdravlja zglobova, a kalcij osigurava gustoću kostiju.

Jednostavno zaljubljen u brokulu, Obama voli imati organske čajeve od bobica, proteinske pločice i sirove orašaste plodove u svojim grickalicama nakon treninga. Unatoč tome što je zabranio gotovo sve vrste nezdrave hrane, Obama ne može odoljeti svojoj ljubavi prema karamel čokoladi. Također povremeno puši cigarete s bumbusom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found