Celeb

Prevention 3-2-1 Dijeta - Plan prehrane za poticanje energije - Zdravi Celeb

Prevencijski plan prehrane 321

Jeste li ikada na hranu gledali kao na pojačivač energije? Ako niste, pravo je vrijeme da promijenite pogled na hranu. Hrana je vašem gorivu poput goriva. Da biste održali dobro zdravlje svog tijela i mozga, od vitalne je važnosti da svoje tijelo hranite visokokvalitetnim gorivom.

Voće s puno vlakana, povrće, orašasti plodovi i sjemenke, cjelovite žitarice itd. Spadaju u kategoriju zdrave i hranjive hrane. Sposobni su pružiti odgovarajuću hranu vašem tijelu. Suprotno tome, nezdrava hrana, prerađena hrana, rafinirana hrana itd. Nezdrava su hrana zbog koje vaše tijelo postaje domaćin brojnih bolesti.

Napravio Radost Bauer, registrirani dijetetičar i tvorac dijetetskog programa Joy's Life, Preventivni program prehrane 3-2-1 nevjerojatan je dijetni program koji će vam podići energiju i osloboditi vas žudnje. Možete izgubiti masnih 35 kilograma za šest tjedana, dok idete zajedno s dijetalnim programom.

Što je preventivni plan prehrane 3-2-1?

Preventivni plan prehrane 3-2-1 sastoji se od zdrave hrane. Ova hrana će ubrzati vaš metabolizam, pokrenuti će proces sagorijevanja masti u vašem tijelu i pomoći će vam u brzom postizanju vitkog tijela. Dijetalni plan traje ukupno šest tjedana. Nakon što biste u prvom tjednu skinuli šest kilograma, gubitak kilograma bio bi postupan, jer ćete nakon toga svaki tjedan izgubiti dva kilograma.

Dijetalni program ne naglašava stroga ograničenja niti hranu bez okusa; zapravo smijete umjereno konzumirati svoje omiljene namirnice poput čokolade, kolača itd. Vaš dnevni režim prehrane sastojat će se od tri obroka, dva međuobroka i jedne neobavezne hrane.

Vaša potrošnja kalorija dnevno može varirati od 1200 do 1800 kalorija dnevno. Vaša dob, spol, visina itd. Odredit će koliko kalorija trebate unijeti dnevno kako biste ostali zdravi i vitki. Uz prehranu, postoje i izvrsne strategije koje daje program prehrane koje će vas motivirati i održati u dobrom duhu.

Kontrolirajte žudnju hranom

Žudnja je glavni razlog koji u vama potiče nezdrave prehrambene navike. Kad štrajkuje glad, samo jedete sve što vam se nađe pred očima. Hrana ne samo da vas može energizirati, već može i prekinuti vaše želje. Ako imate naviku uzimati zdravu i uravnoteženu prehranu, također možete zadržati vitkost tijela.

Zdrava hrana ispunit će prehrambene nedostatke u vašem tijelu, što je uglavnom jedan od glavnih uzroka rezbarenja. Uz to, ova će vas hrana održavati u dobrom raspoloženju, što će nadalje kontrolirati emocionalno jedenje.

Hrana bogata vlaknima i proteinima vrlo je učinkovita u suzbijanju vaše želje. Oni vas dulje drže sitima i zadovoljnima i ne dodaju kalorije u vaše tijelo. Ova hrana također poboljšava vaš temperament i oslobađa vas stresa.

Tri faze prevencijskog plana prehrane 3-2-1

Preventivni program prehrane 3-2-1 djelovat će na vaše tijelo u tri faze. Kratko ćemo pogledati ove tri faze.

Prva faza - U prvoj fazi doći će do brzog gubitka kilograma. U ovoj su fazi ograničene sve vrste visoko ugljikohidratnih namirnica, poput bijele tjestenine, kruha, riže, krumpira itd. Ova faza trajat će jedan tjedan.

Druga faza - U ovoj fazi slijedit ćete smjernice o dijetnom rješenju i izgubit ćete kilograme. Vaš će gubitak kilograma u ovoj fazi biti relativno sporiji nego u prvoj fazi. Morate biti u drugoj fazi dok ne postignete željenu težinu.

Treća faza - Treća faza je zadnja faza programa prehrane i ona će vam usaditi zdrave prehrambene navike koje će vas zauvijek držati.

Što će učiniti preventivni plan prehrane 3-2-1?

Preventivni plan prehrane 3-2-1 pružit će vam strukturirani plan obroka. Dakle, ne morate se brinuti oko planiranja obroka. Za razliku od drugih dijetalnih planova koji uglavnom zanemaruju mentalno zdravlje i uvode samo prehrambene promjene, preventivni plan prehrane 3-2-1 donijet će pozitivne promjene u ponašanju koje će vas nadahnuti da ostanete pri dijetnom rješenju.

Prehrambeni proizvodi odabrani dijetalnim programom sadrže manje kalorija i vrlo su zasitni. Osjećat ćete veliko zadovoljstvo čak i uz konzumaciju male porcije hrane. Ljudi koji imaju vrlo zauzet raspored na poslu mogu puno dobiti od programa prehrane, jer ne moraju trošiti puno vremena na plan mršavljenja.

Treninzi u preventivnom planu prehrane 3-2-1

Treninzi su učinkovito postali dijetalnim programom. Dijeteti bi trebali vježbati treninge u omjeru 3-2-1, tj. Kardio vježbe tri minute, trening snage dvije minute i vježbe za trbuh jednu minutu.

Rutinu od šest minuta vježbanja potrebno je ponoviti trideset minuta dnevno. Ove će vježbe pomoći vašem tijelu da brže sagorijeva masnoće. Kad ćete vidjeti kako vam se tijelo smanjuje, doista ćete se osjećati motivirano i kretati se zajedno s dijetalnim programom s više entuzijazma.

Osim njih, joga, pilates, plesni pokreti i kružni trening također su uključeni u program prehrane. Različite vrste treninga tonirat će različite dijelove vašeg tijela i sagorjet će kalorije iz vašeg tijela.

Uzorak plana obroka

Preventivni plan prehrane 3-2-1 praktičan je program prehrane. Plan prehrane inzistira na konzumaciji šest manjih obroka dnevno. Pogledajmo jedan od primjera planova obroka preventivnog prehrambenog programa.

Doručak

U doručak možete unijeti jednu žličicu pšeničnih klica, jednu šalicu kave, pola dinje, pola šalice svježeg sira s niskim udjelom masti itd.

Jutarnja marenda

U jutarnjim zalogajima možete popiti žlicu maslaca od kikirikija, dvije rižine pogače, sendvič s kruhom od cjelovitih žitarica itd.

Ručak

U svoj ručak možete uzeti ledeni čaj bez šećera, pileća prsa, pečenu govedinu, sendvič od puretine Reuben itd.

Popodnevna marenda

U popodnevnim grickalicama možete uzimati jogurt od jagoda s niskim udjelom masti, orašaste plodove, majoneznom masnoćom, avokadom itd.

Večera

Na večeri možete popiti pola šalice divlje ili smeđe riže, ribe itd. Na pari.

Večernji zalogaj

U večernjim zalogajima možete popiti jednu uncu ledenog čaja, tamne čokolade, crnog vina, slatkog voća itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found