Celeb

Redovite i dijetne tajne treninga Lise Rinna - zdrava proslava

Izloženo tijelo Lise Rinne

Lisa Rinna ima nevjerojatno tijelo, iako je majka dvije mlade djevojke, Delilah (17) i Amelia (14). Radila je u mnogim TV emisijama i filmovima pa ih ovdje ne možemo sve nabrojati. Ona sada osvaja naša srca uvijek popularnom emisijom Prave domaćice s Beverly Hillsa (2010.-danas). Glumica je podijelila sve svoje tajne treninga i prehrane koje joj pomažu da ima tijelo u bikinijima čak i nakon što je prešla 52-godišnju granicu. I iznenađujuće, tajne vježbanja i prehrane koje je otkrila prilično je jednostavno slijediti. Svatko to može učiniti ako ima dovoljno samokontrole i discipline da ih se drži.

Priznavanje gena

Kako je izvijestio Huffington Post, bivša glumica sapunice zna da njezini geni imaju glavnu ulogu u izgledu, kakav ona ima. Naporno radi kako bi osigurala da izgled koji su joj poklonili sretni geni ne pokvari nedostatak njege. Prema vlastitom priznanju, uvijek je bila usredotočena na održavanje forme radeći sve što je njezino tijelo zahtijevalo.

Lisa Rinna trening

Treninzi su bitni

Bivši Dani našeg života (1965.-do danas) zvijezda je uvijek bila sklona nekom obliku vježbanja. Ranije je voljela natjecateljski tenis, zatim je voljela SoulCycle, a sada ju je razbila Joga. Vježbanje je važan dio njezinog života, jednako je važno kao i pranje zuba.

Rutina vježbanja

Rutina vježbanja brinete se uvijek mijenjala. Tvrdi da je isprobala svaku rutinu vježbanja poznatu čovječanstvu. I upravo je sada odlučila biti posvećena vježbanju joge. To stvarno djeluje i na njezin tip tijela. Prekrasna žena također voli vježbati šest puta tjedno kako bi bila zdrava i uravnotežena. (Šest dana? Mislimo da je to nevjerojatno)

Harry Hamlin, Lisa Rinna i njihove 2 kćeri na svjetskoj premijeri filma

Motivacije za vježbanje

Govoreći o motivacijama za vježbanje, TV voditeljica priznaje da joj se zbog treninga čini bolje. Također se puno kreće i angažira se u jednoj ili drugoj stvari jer joj je to bolje. Kad se osjeća lijepo, svi postaju simpatični i prema njoj i život joj teče glatko ... Woh ... moramo reći da je to jedinstven način da se osjeća motivirano.

Tajne prehrane

Supruga Harryja Hamlina već 18 godina vjeruje u ispunjavanje svog tijela svim dobrim stvarima. Ako pojede bilo što loše (pretpostavljamo da misli na nezdrave predmete poput pizza, pljeskavica itd.), Osjeća se užasno. Stoga su njezini razlozi za jesti dobre stvari uglavnom sebični jer se ne voli osjećati loše iznutra.

Lisa Rinna izlazi iz teretane

Osjećam se dobro izgledati dobro

Mjesto Melrose (1992-1999) glumica je također priznala da kad se osjeća dobro, i na kraju izgleda dobro. I, potpuno se slažemo nakon što smo vidjeli njezino nevjerojatno tijelo s kojim se uvijek voli razmetati.

Bez dijete, molim

U iskrenom razgovoru s Peopleom, TV osoba ranije je izjavila da riječ "dijeta" nema u njezinu rječniku. Smatra da bi, ako bi započela dijetu, na kraju pojela samo 10 puta više. Stoga je za nju umjereno prehranjevanje puno bolje od držanja bilo koje dijete.

Lisa Rinna pokazujući svoju bikini figuru

Prljavi vegan

Bivši domaćin Razgovor sapunom (2002-2006) sebe naziva prljavom vegankinjom jer se uglavnom drži biljnog plana prehrane. Ali kad žudi za mesom, ima ga bez puno razmišljanja.

Slušajte svoje tijelo

Mali savjet koji dijeli seksi dama je da svaka osoba treba slušati svoje tijelo. Godinama je bila vlastita dijetetičarka, ali i vježbačica, jer je naučila što njezino tijelo želi i obvezala se da nikada neće ignorirati potrebe svog tijela.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found