TV zvijezde

JoAnna Garcia Visina, težina, obitelj, supružnik, obrazovanje, biografija

JoAnna Garcia Kratke informacije
Visina5 ft 5 in
Težina55 kg
Datum rođenja10. kolovoza 1979
Horoskopski znakLeo
SuprugNick Swisher

JoAnna Garcia američka je glumica koja je najpoznatija po portretiranju likova kao što je Sam u TV seriji o horor antologiji Bojiš li se mraka? (1994–96), Cheyenne Hart-Montgomery u popularnom sitcomu Reba (2001–2007), Nada u sitcomu Dobrodošli kod kapetana (2008), Megan Smith u humoristično-dramskoj TV seriji Privilegiran (2008.-2009.), Mia Putney u sitcomu Bolje s tobom (2010-2011), Betty Grissom u dramskoj TV seriji Klub žena astronauta (2015) i Amy u fantastičnoj komično-dramskoj TV seriji Kevin (vjerojatno) Spašava svijet (2017-2018).

Rođeno ime

JoAnna Garcia

Nadimak

JoAnna

JoAnna Garcia kako je viđena u Instagram postu u svibnju 2020

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Tampa, okrug Hillsborough, Florida, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

JoAnna je prisustvovala Katolička gimnazija u Tampi, dijecezanska, katolička institucija u svom rodnom gradu Tampi. Nakon mature, nakratko je pohađala Državno sveučilište Florida ali je napustila tečaj na pola puta i preselila se u Los Angeles kako bi nastavila glumačku karijeru.

Okupacija

Glumica

JoAnna Garcia kako je viđena u Instagram postu u lipnju 2020

Obitelj

 • Otac - Jay Garcia (ginekolog)
 • Majka - Loraine Garcia (bivša učiteljica u osnovnoj školi)
 • Braća i sestre - Michael Garcia (brat)
 • Drugi - Mark Swisher (šogor), Steve Swisher (tast) (bivši profesionalni igrač bejzbola), Lillian Marie Malizia (svekrva)

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 5 in ili 165 cm

Težina

55 kg ili 121 lbs

Dečko / supružnik

JoAnna je hodala -

 1. Trag Ayale (2006. - 2009.) - JoAnna je počela izlaziti s modnim dizajnerom i poduzetnikom Traceom Ayalom u srpnju 2006. godine, a par se zaručio u lipnju 2008. Razdvojili su se nekoliko mjeseci kasnije, međutim, u veljači 2009. godine.
 2. Robert Buckley (2009.) - Kratko je naletjela s glumcem i modelom Robertom Buckleyem dok su snimali za TV seriju Privilegiran, početkom 2009. Oni su se, međutim, razišli u roku od mjesec dana od njihove spajanja.
 3. Nick Swisher (Od 2009. do danas) - JoAnna je u kolovozu počela hodati sa profesionalnim bejzbolašem Nickom Swisherom, a par se zaručio u svibnju 2010. Vjenčali su se 11. prosinca 2010, na ceremoniji Breakers Hotel & odmaralište u Palm Beachu na Floridi. Njezine suigračice i prijatelji iz sitcoma Reba, Jamie-Lynn Sigler, Melissa Peterman i Reba McEntire bile su djeveruše na vjenčanju, dok je na ceremoniji služio još jedan glumac iz emisije, Christopher Rich. JoAnna i Nick imaju dvije kćeri zajedno pod imenom Sailor Stevie Swisher (r. 21. svibnja 2013.) i Emerson Jay Swisher (r. 28. lipnja 2016.).
JoAnna Garcia i Nick Swisher, kako se vidjelo u listopadu 2020

Rasa / etnička pripadnost

Hispansko

Ona je španjolskog porijekla s majčine strane, a kubanskog podrijetla s očeve strane.

Boja kose

Auburn

Boja očiju

Zelena

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Sitni okvir
 • Duga do ramena, ravna kosa
 • Šarmantan osmijeh
 • Blistavo lice

Religija

Rimokatoličanstvo

Potvrde robne marke

Bila je predstavljena u TV reklami za K-Mart (2004).

JoAnna Garcia kako je viđena u Instagram postu u srpnju 2020

Činjenice o JoAnni Garcia

 1. Sklonost ka glumi pokazala je vrlo mlada, a na pozornici je prvi put počela nastupati kad je imala 10 godina. Bila je na audiciji za lokalnu kazališnu predstavu i izabrana je za glavnu ulogu.
 2. Izuzimajući vrijeme iz svog glumačkog rasporeda, često volontira podučavati djecu koja uče engleski kao svoj drugi jezik.
 3. JoAnna je također uključena u druge dobrotvorne i filantropske napore. U velikoj je vezi s njom Obvežite se, organizacija koja podiže svijest o raku vrata maternice.
 4. Ona također radi sa Dosežemo, dobrotvorna organizacija koja organizira prikupljanje sredstava za mlade djevojke širom SAD-a.

Istaknuta slika JoAnne Garcia / Instagram