Filmske zvijezde

Visina posjetitelja Nana, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Kratke informacije o posjetitelju Nana
Visina5 ft 7 in
Težina58 kg
Datum rođenja26. srpnja 1957
Horoskopski znakLeo
SuprugMatthew Rimmer

Nana Visitor je glumica koja je karijeru započela 1976. Snimala je mnogo filmova i TV serija, ali njezina najupečatljivija uloga bila je u Zvjezdane staze: Duboki svemir devetkao Kira Nerys od 1993. do 1999. Njezin lik iz Zvjezdanih staza također je bio uključen u videoigre Zvjezdanih staza objavljene 1996. i 2000. Također je napravila 12 epizoda uObiteljski čovjek od 2009. do 2014. godine.

Rođeno ime

Nana Tucker

Nadimak

Nana (izgovara se Nuh-naa)

Nana Visitor na WonderConu za 2018. godinu

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

New York City, New York, Sjedinjene Države

Rezidencija

 • Los Angeles, Kalifornija
 • Manhattan, New York City

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Nana je studirala u naprednoj djevojačkoj školi u New Yorku Škola slavuja-Bamforda i diplomirao 1975. godine.

Primili su je na sveučilište Princeton zbog fakultetskog obrazovanja, ali neposredno prije upisa rezervirala je posao kao dio refrena emisije.

Uslijedilo je još poslova na Broadwayu i nakon što je nekoliko puta odgodila upis na Princeton, Nana nikada nije uzimala slobodno s posla da bi studirala na fakultetskoj diplomi.

Okupacija

Bivša plesačica, glumica

Obitelj

 • Otac - Robert Tucker (Broadway koreograf)
 • Majka - Nanette zvana Nennette Charisse (učiteljica baleta)
 • Braća i sestre - Ian Tucker (Stariji brat) (Broadway Glumac), Zan Charisse zvani Zan Guest (6 godina starija sestra) (Broadway Glumac), Paris Theodore (15 godina stariji polubrat, Nennettin sin) (Izumitelj špijunskog oružja)
 • Drugi
  • Joanna Tucker (Nećakinja, Ianova kći) (učiteljica)
  • Jaspre Guest (Nećakinja, Zanova kći) (osnivačica agencije za odnose s javnošću i brendiranje)
  • Remingtonski gost (nećak, Zanov sin) (vlasnik tvrtke Crystal & Clothing)
  • Cyd Charisse (bivša teta) (Poznata nekadašnja plesačica i glumica)
  • Nico Charisse (ujak, Nanettein brat) (učitelj plesa / hollywoodski trener)
  • Calliope Charisse (baka po majci)

Menadžer

Stone Manners Salners Agency

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

58 kg ili 128 lbs

Dečko / supružnik

 1. Nicholas Miscusizvani Nick (1985–1994) - Nana je upoznala Nicka 1985. godine tijekom radionice plesa u tapkanju koju je vodio njezin otac. Bio je omiljeni učenik njezina oca, a postao je i Nanina bliska prijateljica. Samo mjesec dana nakon što su se sprijateljili s Nickom, par se preselio u Los Angeles zajedno sa samo 500 dolara u novčaniku kako bi se odmorio kao glumac. Nana se osjećala loše u Los Angelesu i nakon što je rezervirala nekoliko manjih glumačkih poslova, bila je spremna vratiti se u New York, ali neposredno prije odlaska uspjela je rezervirati ulogu Kira Nerys. Glumica je godinama izbjegavala da se uda za svog dečka misleći da će rađanje djece biti kraj njezine karijere i neovisnosti. Međutim, Nicholas je uvjerio Nanu da se vjenča u prosincu 1989. Otprilike nešto više od dvije godine nakon vjenčanja, par je dobio sina po imenu Buster (rođen u travnju 1992.) na kojeg je otac prvotno pazio u početnim godinama jer je Nana dugo provodila sati na setovima. Buster je bivši marinac i služio je američku vojsku od 2010. do 2015. Morao je otići u prijevremenu mirovinu iz američke vojske jer mu je dijagnosticirana Crohnova bolest nakon čega je postao trener nutricionista. Nakon razvoda Nanin bivši suprug postao je redatelj uz glumu.
 2. Alexander Siddig zvani Siddig El Fadil zvani Sid (1995. - 2001.) - sudanski britanski glumac, Alexander je nećak veteranskog glumca Malcolma McDowella. Svjetsku slavu stekao je igrajući Doran Martell u Igra prijestolja (2015–2016) i Ra’s Al Ghul u Gotham od sezone 4 u 2017. Alexander je prvi put upoznao Nanu dok je pucao u pilota Zvjezdane staze: Duboki svemir devet 1992. i odmah joj postala bliska prijateljica. Kada je Nanin brak s Nicholasom Miscusijem pukao, Alexander je suosjećao s obojicom i ponudio Nicholasu prostor u njegovom domu na nekoliko dana kako bi pomogao u neočekivanom prelasku u samski status. U to vrijeme Siddig je otkazao i zaruke s glumicom. Nani se njegov bivši zaručnik jako svidio i čak je pokušao okupiti par. Kad se to nije dogodilo, počela je razmišljati o drugim ženama s kojima bi mogla postaviti Siddig. Nije sama pomišljala hodati s glumcem jer je on bio 8 godina mlađi od nje. U rujnu 1995. Siddig je upoznao Nanu i priznao da joj se sviđa, ali glumici je ideja da se zabavlja s njim bila prilično apsurdna. Međutim, predomislila se do Božića 1995. Par je počeo izlaziti što je dovelo do neplanirane trudnoće. Zajedno su dobili sina koji se zvao Django El Tahir El Siddig (rođen u rujnu 1996.). Ime je dobio po jazz glazbeniku Djangu Reinhardtu. Nanina trudnoća bila je zapisana u radnji Zvjezdane staze TV emisija od 4. do 5. sezone. Nana i Sid vjenčali su se u lipnju 1997., a razveli su se nakon 4 godine braka 2001. iz neobjavljenih razloga.
 3. Matthew Rimmer (2003. – danas) - Nana je upoznala Matthewa kad je bila uloga u Broadway mjuziklu Chicago. Njezin treći budući suprug bio je direktor tvrtke. Zaručili su se početkom 2002. godine i vjenčali se u travnju 2003. Matthew je neko vrijeme nastavio raditi kao generalni direktor kazališne produkcije u New Yorku, a kasnije je postao glavni operativni direktor Široka pozornica kazalište u Santa Monici u Los Angelesu. Ne treba ga miješati s glumcem, književnikom Matthewom Rimmerom iz Teksasa. Nanin suprug porijeklom je s Floride.
Nana posjetiteljica na Fan Expo Canada u Torontu 2012. godine

Rasa / etnička pripadnost

bijele rase

Ima oca Engleza i majku Grkinju (rođena je u Grčkoj, a odrasla u Parizu u Francuskoj. Nakon Drugog svjetskog rata preselila se u Sjedinjene Države sa svojom braćom i sestrama)

Boja kose

Tamno smeđa (sada, postala potpuno siva)

Povremeno voli bojiti kosu, ali više je voli sivu.

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Oštre crte lica (Oštar nos i brada)
 • Vitka građa
 • Obično održava kratke frizure

Najpoznatiji po

 • Igrajući lik Bojnik / pukovnik Kira Nerys u TV emisiji iz 1990-ih Zvjezdane staze: Duboki svemir devet (DS9) (1993. – 1999.)
 • Također dao glas istom liku u sljedećim video igrama:
  • Zvjezdane staze: Duboki svemir devet - vjesnik (1996)
  • Zvjezdane staze: Deep Space Nine - The Fallen (2000)
Nana posjetiteljica tijekom STICCon XVIII u Bellariji u Italiji 30. svibnja 2004

Prvi film

Mala uloga neimenovanog lika u horor filmu Stražar (1977) u kojoj je zaslužna za Nanu Tucker.

Prva TV emisija

Nana je imala gostujuću ulogu u 3 epizode kao Svetlana Petrovski u Ivan Grozni 1976. godine.

Osobni trener

 • Nana je izuzetno vješta kuharica koja ima temeljito znanje o stvaranju zdravih i restorativnih jela s okusom.
 • Inspirirana španjolskim gastro-znanstvenikom Ferranom Adriàom Acostom, Nana ostaje u formi stvarajući korisna jela koja utažuju glad u samo nekoliko zalogaja.

Omiljene stvari posjetitelja Nane

 • Spremi - H&M

Izvor - ShoesAndStarships.com

Nana Visitor za vrijeme London Film and Comic-Con-a 2007

Činjenice o posjetitelju Nana

 1. Nana Visitor prebacila je svoje prezime u dobi od 16 godina s "Tucker" na "Visitor".
 2. Ples je počela učiti u majčinom studiju sa 7 godina.
 3. Mnogim ljudima je njezino ime vrlo čudno. Njezino ime ima francusko podrijetlo, dok je ‘Visitor’ posudila od imena svog pradjeda. Nani se svidio podsjetnik na privremen život u toj riječi, pa je odlučila da to bude njezino prezime zbog profesionalne zasluge.
 4. Umjesto da je razočara Nanina odluka da ne ide na fakultetsko obrazovanje, njezinoj je obitelji laknulo kad je odlučila napraviti karijeru u showbizu poput sve svoje rodbine.
 5. U intervjuu tijekom ranih 90-ih opisala je cijelu svoju obitelj kao boemsku, umjetničku i divlju.
 6. Priznala je da je u prošlosti bila klaustrofobična.
 7. Njezin menadžer isprva ju je obeshrabrio da prihvati ulogu Kira Nerys preporučujući joj da treba pričekati veće mrežne uloge. Ali, Nana je željela igrati Kira jer je sama bila kompletna i nije identificirana u odnosu na bilo koji drugi muški lik u TV emisiji.
 8. Tijekom snimanja morala je raditi u smjenama od 16 do 28 sati Zvjezdane staze: DS9. Njezin lažni nos trebao je postaviti dva sata prije snimanja i 20 minuta za uklanjanje na kraju dana.
 9. U dobi od 17 godina, Nana je tvrdila da je bijesna feministica koja je morala umanjiti svoju osobnost kako bi bila prihvatljivija u muškoj televizijskoj industriji.
 10. Zvjezdane staze: DS9 je u cijelosti stvoreno od osoblja muških pisaca i Nana se često morala boriti za doprinos na svoju nevolju. Kako su sezone odmicale, glumica se osjećala zadovoljno tvrdeći da se snašla u 75% slučajeva što se tiče oblikovanja vlastitog karaktera.
 11. Nana ne voli zadržati jednu frizuru jako dugo i radije je mijenja svake sezone.
 12. Kanadski astronom amater, rođen u Kini, William Kwong Yu Yeung otkrio je asteroid 2001. godine i imenovao ga 26733 Nanavisitor u čast glumice.
 13. Na kraju snimanja ABC TV serije Požar (2005. - 2008.), Nana je nastavila živjeti u mjestu New Mexico u selu Corrales i nekoliko je godina pokrenula lokalnu / internetsku pekarnicu pod nazivom Un Petit Morceau.
 14. Nana je 4 mjeseca od listopada 2010. do siječnja 2011. surađivala sa svojom sestrom Zan kako bi vodila YouTube kanal za hranu. Zajedno su se sestre nazivale Kuhinjske vještice.
 15. Da biste saznali više o glumici, pratite je na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Istaknuta slika: Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0