Celeb

Rutinski plan i način prehrane Janet Jackson - zdravi celeb

Rutina vježbanja i plan prehrane Janet Jackson

Gotov izgled, nevjerojatan potez, Janet Jackson poznata je američka umjetnica snimanja i glumica. Zbog svoje spektakularne transformacije, fenomenalna zvijezda u posljednje je vrijeme dio medijskih tračeva. Nakon što je skinula masivnih šezdeset kilograma s tijela, Janet je u najboljoj formi svog života.

Budući da je prirodno sladostrastan, težina je uvijek bila borba za elegantnu zvijezdu. U svom je životu prošla bezbrojne transformacije, a održavanje tankog oblika tijela rijetko je za Janet bilo bez stresa. Međutim, najveći izazov pred senzacionalnom zvijezdom nastupio je kad je za ulogu u filmu otišla na 180 kilograma, Tennessee.

A ono što ju je učinilo još jadnijom, film je za koji je dopustila masnoćama da pronađu ogroman prostor u njenom tijelu dobio pjevačicu Mariah Carey. To ju je samo ostavilo osuđenog i žaljenja zbog prekomjerne tjelesne težine. Njena bedra, bokovi i trbuh prevladali su masnoćama. A zbog glomaznosti bila je na rubu da postane žrtvom dijabetesa. Međutim, prije nego što su joj bolesti mogle pokucati na vrata, uklonila je njezin glavni uzrok spaljivanjem svih neželjenih kilograma s tijela.

Rutina i plan prehrane za vježbanje Janet Jackson za 2014. godinu

Plan prehrane Janet Jackson

Nakon što je patila od prekomjerne težine, Janet je bila spremna učiniti sve i svašta kako bi postigla vitkiji oblik tijela. Međutim, programi s gladi i hirima nisu bili s njenog popisa. Dok je provjeravala sklonost emocionalnom hranjenju, Janet se zaklela na dijetalno kontroliranu prehranu. Ona dijeli; do sad joj je emocionalna prehrana bila najveća prepreka na putu ka vitkijem tijelu.

Njezin nutricionist David Allen dala joj jesti razne vrste zdrave i hranjive hrane. Dodijelio joj je plan prehrane u pet manjih obroka dnevno, u kojima je konzumirala zeleno i lisnato povrće, orašaste plodove, sjemenke, nemasne proteine ​​itd. Njena potrošnja kalorija tijekom tog vremena promijenila se s 1150 na 1450 kalorija dnevno. Prema statistikama njezinog tijela, potrošnja kalorija prikladna je za energiju, a da se ne osjeća uskraćenom. Otporna na topljenje viška kilograma, Janet je religiozno predano slijedila restriktivni program prehrane i u roku od četiri mjeseca i tako su rezultati bili očigledni.

Međutim, nakon što je značajno pala, dosegla je plato za mršavljenje i nije uspjela više primijetiti smanjenje svoje težine. Bez panike zbog platoa za mršavljenje, zapanjujući je slijedio prilično razborit pristup i nastavio se pridržavati korisne hrane. Činjenicu je znala otkad je odrastala; prirodno neće biti besprijekorno skidati tvrdoglave masti. Gospođa u kasnim četrdesetima čekala je i ubrzo je, nakon razmaka od dva mjeseca, gubitak kilograma automatski nastavljen.

Rutina vježbanja Janet Jackson

Budući da gubitak kilograma samo pomoću prehrane nije izvediv, Janet je prihvatila treninge. Iako je nadgleda njezin osobni trener, Tony Martinez, lijepa zvijezda trenirala je treninge šest dana u tjednu i devedeset minuta u danu.

Trening snage i kardio treninzi bile su glavne vježbe koje je ona izvodila. Izvodila je razne vježbe s loptom za stabilnost i loptom za otpor kako bi se kondicionirala, kao i povećala broj mišića u svom tijelu. Trening snage ne samo da je isklesao ciljane dijelove tijela, već je ubrzao i metabolizam. A među kardio vježbama, jako je zalagala za trčanje, sportske aktivnosti itd.

Zdrava preporuka zaJanet Jackson Fans

Janet Jackson doista je dala inspirativan primjer pred svim svojim obožavateljima koji se žale da su glomazni i starenje smatraju svojim kamenom spoticanja. Bez obzira u kojoj ste dobi, ako prihvatite korisnu hranu i suzdržite se od hrane koja potiče masnoću, možete donijeti značajno smanjenje svoje težine.

Možete započeti ubacivanjem hrane bogate proteinima u doručak. Hrana bogata proteinima ne samo da katalizira obnavljanje mišića i proces izgradnje mišića, već vas i duže zadržava u zadovoljstvu. Osim toga, oni održavaju vaš metabolizam na djelu i poboljšavaju njegovo funkcioniranje.

Zeleni čaj nevjerojatno je učinkovita hrana koja otapa kilograme iz tijela uklanjanjem toksina. Čaj u krevetu možete zamijeniti zelenim čajem, a blistavu kožu osigurati elegantnijim tijelom. Osim toga, postoje brojni vitki ljudi, ali koji su žrtve nadutosti, izgledaju blijedo i nezdravo. Da biste izliječili nadutost, smanjite konzumaciju soli u prehrani. Budući da i vaše lice i trbuh zadržavaju maksimalnu količinu vode, ostat će tanki u nedostatku soli, dajući vam vitak i osvježavajući izgled.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found