Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za vježbanje Toma Hiddlestona - zdrava proslava

Tom Hiddleston rutina vježbanja

Popularni po ulozi Lokija u filmu Marvel Studios, Thor, Tom Hiddleston je engleski glumac. Pojavivši se u bezbrojnim filmovima poput Osvetnici, Duboko plavo more, Ponoć u Parizu, itd., komad nije neidentificirano lice Hollywooda.

Priznat sjajnim izgledom i isklesanim tijelom, Tom je uspio osvojiti prestižne nagrade poput Empire Award za najboljeg muškog došljaka 2011. godine i MTV Movie Award za najbolju borbu i najboljeg negativca u 2013. Budući da je njegovo poderano tijelo igralo presudnu ulogu u pomaganju glumac pojačavajući ljestvicu slave i slave, Tom izvrsno brine o svom tijelu i usavršava ga vježbama i prehranom.

Plan prehrane Toma Hiddlestona

Dijeta koja je kritična za zdravlje treba jesti s velikim oprezom. Kako bi tonirao i povećao vitke mišiće u svom tijelu, Tom se oslanja na dijetu s prijateljskim odnosima s tijelom. U prehrani konzumira dovoljno prehrambenih proizvoda s bogatim sadržajem nemasnih proteina, kao što su pečena piletina, puretina, krumpir, povrće, smeđa riža itd.

Glumac uglavnom zabranjuje prerađenu i nezdravu hranu koja je neprijatelj zdravog metabolizma. Među pićima se također kloni šećernih i alkoholnih pića. Oba napitka vašem tijelu nanose više štete nego koristi. Međutim, voda je njegov najbolji prijatelj, kojeg pije u ogromnoj količini na dan. Za hidrataciju i čišćenje tijela iznutra vrlo je bitno da pijete značajnu količinu vode na dan.

Igrajući ulogu negativca u filmu Thor, tražio je da dobije vitko i oblikovano tijelo, a glumac je šest mjeseci religiozno slijedio strogi režim prehrane kako bi svoje tijelo oblikovao u skladu s tim. Budući da je trebao udebljati dvadeset kilograma, prehrana mu je bila posebno usmjerena na proširenje broja mišića u tijelu bez stvaranja prostora za masnoće.

Rutina vježbanja Toma Hiddlestona

Zgodni glumac rijetko je trom prema treninzima. U stvari je uvijek spreman istražiti ga do novih razina treninga. Budući da se u akcijskim i borbenim scenama radi o snazi, okretnosti i razini izdržljivosti, njegovi su treninzi savršena kombinacija vježbi poput skakanja, trčanja, uvijanja, letenja itd., Sposobnih dati mu sve kvalitete.

Smatra da se uglavnom ljudi stresnu idejom da udaraju u teretanu kako bi im izbacili kilograme iz tijela. Činjenica je da postupak skidanja kilograma možete učiniti uzbudljivijim i zabavnijim tako što ćete podleći raznim sportskim aktivnostima kao što su penjanje po stijenama, planinarenje, ples ili bilo koje druge uzbudljive aktivnosti kojima tijelo poklanjate vježbama.

Budući da nije nesklon teretani, Tom šest puta tjedno udara u teretanu i temeljito se odmara jedan dan kako bi pokrenuo proces obnavljanja mišića u svom tijelu. Budući da glumac izvodi treninge iz mlađih dana, ne njeguje naivne maštarije koje su za njih važne.

Iako zna koliko je važno izvesti ga iz njegove zone udobnosti, ali to mu rijetko kvari oštroumnost da ostane u formi. Da bi povećao gipkost svog tijela, izvodi razne položaje joge. Dok se priprema za svoju ulogu, u kojoj njegov lik od njega zahtijeva pretjerano mršavo tijelo, zaklinje se trčeći i oduševljeno trči kilometrima.

Zdrava preporuka Tom Hiddleston za obožavatelje

Za učinkovito ispiranje kilograma iz tijela, vježbe koje vježbate u rutini trebaju biti sposobne izazvati vaš metabolizam. Da biste napravili mjesta za to, nastavite vrlo često mijenjati svoje treninge. To neće samo ubrzati vaš metabolizam, već će dodati i nove razine vašim vještinama, poput povećane brzine i izdržljivosti. Uz izgradnju mišića, trebali biste se usredotočiti i na zahtjeve fleksibilnosti vašeg tijela. Kiselo tijelo koje je domaćin nebrojenih bolesti treba se očistiti od kiseline i treba nastojati da postane alkalne prirode.

Budući da se mliječna kiselina neprestano nakuplja u vašem tijelu, čineći vaše tijelo grubim, nefleksibilnim i vrlo osjetljivim na ozljede, trebali biste uključiti pilates i jogu u svoju rutinu vježbanja. Oba treninga pridržavajući se holističkog pristupa nude nevjerojatno divne i korisne rezultate. Osim što će razviti vašu osnovnu snagu, fleksibilnost i izdržljivost, oni će također poboljšati vaše držanje i izgledat će gracioznije. Treninzi praćeni alkalnom prehranom počet će postupak za izvlačenje vašeg tijela ka tome da bude alkalno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found