Pjevač

Reper E-40 Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Rođeno ime

Earl Trill Stevens

Nadimak

E-40, Charlie Hustle, E-Feezy, gospodine Flamboyant

Reper E-40

Znak sunca

Škorpion

Rođeno mjesto

Vallejo, Kalifornija, Sjedinjene Države

Rezidencija

Živi u raskošnoj bijeloj vili u Danvilleu, sjeverna Kalifornija, SAD.

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

E-40 je otišao do Viša gimnazija dr. James J. Hogan u svom rodnom gradu i diplomirao 1985. godine.

Kasnije je upisan u Državno sveučilište Grabling u Louisiani.

Međutim, napustio je fakultet kako bi nastavio svoju rap karijeru.

Okupacija

Reper

Obitelj

 • Otac - Earl Stevens stariji
 • Majka - Njegova se majka razvela od oca dok je on studirao u gradskoj školi.
 • Braća i sestre - Mugzi (Mlađi brat) (reper), D-Shot (brat) (reper i član rap grupe, The Click), Suga-T (sestra) (reper, producent, tekstopisac, glumica i član rap grupe, Klik)
 • Drugi - B-Legit (Rođak) (reper i član grupe The Click), Charles Thurman (ujak) (reper)

Menadžer

E-40 predstavlja Echo Hattix iz tvrtke Echoing Soundz.

Žanr

Hip hop

Instrumenti

Vokal

Oznake

Teško na tlu, bolesno, EMI.

Prethodno je potpisan s Jive Records, BME Recordings i Warner Bros Records.

Izgraditi

Veliki

Visina

6 ft 1 in ili 185 cm

Težina

115 kg ili 253,5 lbs

Djevojka / supružnik

E-40 datira -

 1. Tracy - E-40 počeo je izlaziti sa suprugom Tracy dok su studirali u srednjoj školi. Nakon izlaska oko 6 godina, vjenčali su se u lipnju 1991. u raskošnoj ceremoniji vjenčanja. E-40 i Tracy roditelji su dva dječaka. Stariji je reper pod imenom Droop-E. Njegov mlađi brat također je slijedio oca i brata i prihvatio je "Issue" kao svoje ime za izvedbu. Također je producent ploča.

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Afroamerikanac je.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Voli nositi debele zlatne lance
 • Bucmasto lice
 • Nosi naočale

Mjerenja

Njegove specifikacije tijela mogu biti -

 • Prsa - 46 in ili 117 cm
 • Ruke / biceps - 16 in ili 41 cm
 • Struk - 44 in ili 112 cm

Potvrde robne marke

E-40 je obavio posao odobrenja za Otkucaji Drea. Pojavio se u njihovoj TV reklami zajedno s Draymondom Greenom. Također, dio njegovog zvučnog zapisa “Recite mi kada da idem ” je korišten u reklami.

Također služi kao glasnogovornik Landy konjak.

Najpoznatiji po

 • Kao jedan od najplodnijih repera s više od 25 studijskih albuma u svoje ime.
 • Popularnost njegovog singla “Tell Me When to Go“, koji je RIAA certificirao kao zlato.

Prvi album

U studenom 1993. E-40 objavio je svoj debitantski studijski album Savezni do blagog uspjeha.

Prvi film

U veljači 1999. debitirao je na filmu u ulozi suca u komediji, Prekidi.

Prva TV emisija

2001. godine E-40 se prvi put pojavio u TV emisiji Uvijek i zauvijek epizoda humoristične serije, Show Jamieja Foxxa.

E-40 Najdraže stvari

 • Bitne pjesme - Gospodin Flamboyant (1990.), Carlos Rossi (1992.), Donesite žutu traku (1993.), Vježbajte dobro izgledajući (1993.), Kapetan Spremi motiku (1994.), Bočno (1995.), Da Bumble (1995.), Sprinkle Ja (1995), Dusted 'N' Disgusted (1995), 1 Luv (1995) i drugi
 • NBA momčad - Golden State Warriors

Izvor - Kompleks, Fader

E-40 Činjenice

 1. Tijekom studija na Državnom sveučilištu Gramming sudjelovao je u natjecanju talenata koje ga je uvjerilo da nastavi svoju rap karijeru.
 2. Čak i prije nego što ga je prijavila velika izdavačka kuća, izgradio je svoje malo carstvo na području zaljeva samostalnom prodajom svojih mikseta.
 3. Do trenutka kada je upisan na Državno sveučilište Grabling, želio je pobjeći iz svog susjedstva (poznatog kao Hillside i zloglasnog po zločinu), jer se brinuo da bi mogao završiti u zatvoru ili ubiti nekoga.
 4. Dok je bio u srednjoj školi, svirao je bubnjeve u školskom orkestru. Njegov rođak B-Legit (Brandt Jones) također je bio u bendu.
 5. Dok su studirali, on i B-Legit osnovali su grupu pod nazivom The Intellectual Drifters i pripremili pjesmu za proljetni talent show. Pjesma je bila priznanje pozitivnom utjecaju Grambly Statea na živote mladih crnaca.
 6. Pjesma mu je pomogla da pobijedi na natjecanju i proslavila je njega i Brandta u kampusu jer su ih često zaustavljali zbog autograma, što ih je navelo da se vrate u Vallejo i užeju njegovog brata (D-Shot) i sestru (Suga T) da formiraju rap grupu , izvorno poznat kao MVP (kasnije preimenovan u Klik).
 7. U svojim ranim danima, Klik članovi i njihova obitelj običavali su potpuno zaobići distributere glazbe tražeći pomoć alkoholnih pića i brijačnica kako bi prodali svoje ploče u zamjenu za proviziju.
 8. E-40 i njegov Klik članovi grupe osnovali su vlastitu izdavačku kuću Sick Wid It da bi prodali svoju glazbu, pa čak i angažirao svog ujaka Charlesa Thurmana da stvori logotip za etiketu, koja je prikazivala nacerenu svinju gozbu s novcem napunjenim u koritu.
 9. Potpisao je svoj prvi ugovor s izdavačkom kućom s Jive Records. Pregovarački sastanak trajao je 8 sati. Tada izvršni direktor Jive-a, Barry Weiss, tvrdi da se nikada u profesionalnoj karijeri nije suočio s tako teškim i pametnim pregovorima.
 10. U prošlosti je otvorio franšizu Fatburger u mjestu Pleasant Hill u Kaliforniji u partnerstvu s bivšim igračem NFL-a Chesterom McGlocktonom. Franšiza je kasnije ugašena.
 11. U suradnji s Warner Booksom objavio je E-40’s Book of Sleng, u kojem je objasnio i definirao uobičajene hip hop sleng i druge žargone koji se često koriste u rap industriji.
 12. U centru San Josea jednom je otvorio svoj noćni klub pod nazivom Ambasador Lounge. Od tada je zatvoreno.
 13. U studenom 2007. sklopio je ugovor o franšizi s tvrtkom Wingstop Restaurants, Inc. i namjeravao je otvoriti novi restoran u trgovačkom centru Southampton u Beniciji u Kaliforniji.
 14. 2007. godine lansirao je svoju novu liniju energetskih pića pod oznakom 40 Water.
 15. Okušao se i u vinskoj industriji te ima tri vinska asortimana, uključujući Moscato, crvenu mješavinu poznatu kao Funkcija, i alkoholno utvrđeno vino pod imenom Mangoscato.
 16. U prosincu 2014. najavio je puštanje svog ekskluzivnog koktel napitka unaprijed poznatog kao Sluricane Hurricane. Ime koktela nadahnuto je hitom njegove grupe iz 1995. godine Uragan.
 17. U prosincu 2015. objavio je svoj asortiman piva pod oznakom E-40. Pivo je dostupno u limenkama, kao i u staklenim bocama.

Istaknuta slika putem Gamerscore Blog / Flickr / CC BY-SA 2.0