Pjevač

Sianney Garcia Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Sianney Garcia Kratke informacije
Visina5 ft 2 in
Težina52 kg
Datum rođenja25. travnja 2001
Horoskopski znakBik
DečkoMeir Flacko

Sianney Garcia američka je pjevačica, reperica, TV osoba, tekstopisac i zvijezda društvenih mreža najpoznatija kao polovica pop, rap / hip-hop dvojca, Blizanci SiAngie sa sestrom blizankom Angelise Garcia. Na poticaj svog starijeg brata, Dannyja Garcije, poznatog boksača i pozitivnog odgovora na njihov prvi glazbeni nastup na jednoj od zaruka brata, njih su dvojica stvorili YouTube kanal 5. prosinca 2011. Iako su pokrivali broj poznatih pjesama Drakea i Emeli Sande, Sianney i Angelise istaknut je svojim debitantskim singlom, Poslije škole, objavljen u srpnju 2013., koji je ponovno objavljen 2014. Zbog velikog interesa za ono što mogu učiniti, 2014. godine, ona i njezina sestra također su objavile pjesmu nazvanu Leptirići i Ne mogu čekati Božić kao i njihov debitantski EP, Moje sve 2014. album se sastojao od skladbi Djevojka, Djeca u podrumu, Dugi put kući, Ne razumijem, Jedan poljubac, Do vrha, i Nikad mi ne slomi srce.

Nakon pjesama nazvanih Cali Swag i Večeras u suradnji s Jalen Hoang, objavljena 2015. godine, Blizanci SiAngie također su se počeli razgranavati kroz novi sadržaj za svoj YouTube kanal. Među njima su bili i izazovi poput ruleta od jaja, smoothieja, blizance telepatije i povezivanja s njihovom bazom obožavatelja kroz video zapise o vremenu i pitanjima. Iako su 2016. objavili samo 1 singl s naslovom Šteta ft. Malu Trevejo, 2017. godina bila je plodnija i puštanje singlova Želite me natrag, Cardi, i Divljak. Najprometnija godina SiAngie Twins došla je 2018. i objavljen je njihov drugi EP, Nevine divljake kao i staza kao što je Uprskati ft. DreamDoll. Sianney i njezina sestra također su objavile pjesme poput Luda ljubav, Zauvijek, i Gledaj me kako idem s Mikyem Woodzom u 2019.

Rođeno ime

Sianney Nicole García

Nadimak

Cici, Young CC, Brzi blizanac

Sianney Garcia u objavi na Instagramu kakva je viđena u studenom 2018

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Philadelphia, Pennsylvania, Sjedinjene Države

Rezidencija

Philadelphia, Pennsylvania, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Sianney i njezina sestra su prisustvovale Katolička škola svete Veronike u Philadelphiji, Pennsylvania, Sjedinjene Države. Nakon što su diplomirali, bile su i ona i Angelise školovan u kući kako bi se mogli usredotočiti na svoju glazbenu karijeru.

Okupacija

Zvijezda društvenih medija, pjevač, reper, tekstopisac, TV ličnost

Obitelj

 • Otac - Angel García
 • Majka - Maritza García
 • Braća i sestre - Angelise García (identična sestra blizanka) (pjevačica), Danny “The Swift” Óscar García (stariji brat) (profesionalni boksač, linearni prvak u poluteškoj kategoriji, WBC prvak u poluteškoj kategoriji), Erik García (brat)

Menadžer

Sianney Garcia predstavlja glazbeni otisak svog starijeg brata, DSG Music Group (Talent Agent, Manager) u Sjedinjenim Državama.

Žanr

R & B / Soul, Pop, Hip-Hop / Rap, Latino

Instrumenti

Vokal

Oznake

 • Glazba brze atrakcije
 • Ljudski resursi
 • DSG Music Group / Empire

Izgraditi

Pohotan

Visina

5 ft 2 in ili 157,5 cm

Težina

52 kg ili 114,5 lbs

Dečko / supružnik

Sianney Garcia izlazila je -

 1. Meir Flacko (2018.-danas) - Njezina veza s kolegom reperom Meirom Flackom može se pratiti do lipnja 2018. putem društvenih mreža. Poznat je i pod nadimkom Jabba Tha Goat i prepoznatljiv po hip-hop / rap singlovima, F.O.E, Grind Away, i Označi (Just Do It), svi objavljeni 2019.
Sianney Garcia i Meir Flacko viđene u travnju 2019

Rasa / etnička pripadnost

Hispansko

Porijeklom je Portorika.

Boja kose

Crno

U prošlosti je kosu također bojala u 'Tamno smeđu', 'Plavušu', 'Vatreno crvenu', 'Ružičastu' i 'Blijedoljubičastu'.

Boja očiju

Tamno smeđa

Prepoznatljive značajke

Lijep osmijeh

Potvrde robne marke

Sianney Garcia podržala je marke kao što su -

 • PrettyLittleThing
 • IconSwim
 • Dakle Pravi Gsuwoo
 • FashionNova
 • UMAK OD UMAKA
 • Allure Estetika
 • StephxDesigns
 • HejSilkySkin
 • YMI traperice
 • UGLJEN N TERRINSKI VINTAGE

Sianney i njezina sestra također su se pojavile u TV reklami za brend pod imenom Forman Mills u prošlosti.

Religija

Katolicizam

Sianney Garcia kakva je viđena u listopadu 2019

Najpoznatiji po

 • Njezin i sestrin debitantski singlovi, Poslije škole i Leptirići, oba objavljena 2014. godine
 • Objavljivanje dva značajna EP-a, Moje sve (2014) i Nevine divljake (2018)
 • Njezina baza obožavatelja na društvenim mrežama s više od 2 milijuna sljedbenika na njihovom zajedničkom Instagramu i više od 3,5 milijuna obožavatelja na njihovom zajedničkom TikTok računu

Kao pjevačica

Sianney Garcia, kao dio dvojca Blizanci SiAngie sa sestrom blizankom Angelise Garcia objavila je svoj debitantski singl pod naslovom Poslije škole 1. u srpnju 2013., koji je potom ponovno objavljen na svim glavnim platformama 2014. Usko ga je pratio njihov drugi singl s naslovom Leptirići kao i njihova originalna božićna himna s naslovom Ne mogu čekati Božić. 2014. godine Sianney i njezina sestra također su objavile svoj debitantski EP, Moje sve, koja se sastojala od pjesama s naslovom Dugi put kući, Ne razumijem, Jedan poljubac, Do vrha, Djevojka, Djeca u podrumu, i Nikad mi ne slomi srce.

U 2015. godini objavljena je njihova pjesma pod nazivom Cali Swag kao i da su istaknuti umjetnici na pjesmi nazvanoj Večeras Jalena Hoanga, dok su 2016. objavili samo pjesmu nazvanu Šteta, također s Malu Trevejo. U 2017. godini, ona i njezina sestra Angelise objavile su 3 nove pjesme, Divljak, Cardi, i Želite me natrag, u pripremi za predstojeći EP. Blizanci SiAngie objavili svoj drugi EP, Nevine divljake 8. lipnja 2018., koja se sastojala od 6 staza - Sazón, Want Me Back (Remix), Pokaži mi, Simpatija, Vas, i Tražim te.

Također su surađivali s umjetnikom imenom DreamDoll na pjesmi pod naslovom Uprskati u listopadu 2018. U 2019. Sianney i njezina sestra blizanka također su objavile pjesme kao što su Zauvijek, Luda ljubav, i Gledaj me kako idem, u kojem glumi reper Miky Woodz.

Prva TV emisija

Sianney Garcia svoj je prvi nastup u TV emisiji pojavila kao 'Sebe' u epizodi pod naslovom Naš Super Musical.ly Sweet 16 reality-TV serije Moja super slatka 16 u srpnju 2017. godine.

Osobni trener

Odrastajući, Sianney je pohađala satove gimnastike i nadala se da će se natjecati u mlađim nacionalnostima. Također je trenirala boks poput svog starijeg brata, a također je trčala za stazu u svojoj školi.

Sianney Garcia omiljene stvari

 • Pjevač - Harry Styles
 • Sport - Hokej
 • Glazbeni utjecaji - Rihanna, PNB Rock, Chris Brown, Michael Jackson
 • Boja - Ružičasta
 • Proizvod za šminkanje - Korektor

Izvor - Facebook About, CollegeHipHop.com, YouTube, YouTube

Sianney Garcia u objavi na Instagramu u svibnju 2019

Činjenice o Sianney Garcia

 1. Ona i njezina sestra blizanka počeli su se baviti glazbom u dobi od 5 godina. Tada je njihovom ocu dijagnosticiran rak, ali na kraju je preživio i oporavio se.
 2. Sianney je bila ravna učenica škole.
 3. Iznervirala je sestru neprestanim pitanjem "Je li u redu?" i uvijek čekajući njezin odgovor.
 4. Njezin stariji brat Danny ima plave oči, dok ona i Angelise imaju tamno smeđe oči.
 5. Ne govori španjolski, ali ljudi su joj i dalje govorili da ima naglasak, iako je rođena u Sjedinjenim Državama.
 6. Njezina sestra želi ostrugati boju iz Sianneyine sobe jer je potpuno ružičasta - od zidova, pokrivača, jastuka, čak i do lutki. Također se osjeća kao da želi prisilno promijeniti boju Angeliseine sobe jer je namještena u mješavini ljubičaste, bijele i plave boje.
 7. Nju i njenu sestru gotovo su oteli kad su imali 5 ili 6 godina. Njezin je otac bio na boksačkom meču kako bi gledao njihovog brata Dannyja, a oni su bili u kući s mamom i još jednim bratom Erikom. Iskrali su se i napustili kuću ne govoreći nikome, samo u japankama i kapuljačama. Dok su bili na ulici u njihovom susjedstvu, pored njih se zaustavio automobil i izašla je lijepa žena. Žena ih je na kraju uvukla u svoj automobil za ruke i na znaku 1. stanice, ona i njezina sestra počele su si međusobno davati znakove, pobjegle iz automobila i otrčale kući. Žena se odvezala do njihove kuće progoneći ih i čak im počela kucati na vrata. Njihova mama i brat spavali su i nisu čuli komešanje, pa su u strahu roditeljima o događaju rekli tek kad su imali već 13 godina.
 8. Osim što ju je gotovo otela, najstrašnije čega se sjeća Sianney dogodilo se kad je imala 7 godina. Spustila se u podrum i ugledala spaljenu ženu bez ruku u blizini drvenog stola čija se glava okrenula i izbezumila je.
 9. Sianney bi radije znala kako će umrijeti nego kada će umrijeti, jer bi se mogla pokušati kloniti stvari koja bi joj na kraju prouzročila smrt.
 10. Ona i njezina sestra su telepatičarke, pa čak i telepatski izazov. I ona i Angelise mogle su osjetiti boli jedna druge i također su mogle pogoditi broj na koji je drugi mislio.
 11. U travnju 2016. godine, ona i njene sestre obećale su da će novi singl biti objavljen kada njihov Instagram račun dosegne prekretnicu od 10 tisuća sljedbenika. Singl je naslovljen Šteta a službeno je objavljen 30. prosinca 2016.
 12. Posjetite službenu web stranicu njene grupe @ siangietwins.com.
 13. Pratite je na Instagramu.
 14. Pratite njezinu grupu na Instagramu, Twitteru, TikToku, YouTubeu, Apple Musicu, Spotifyu, SoundCloudu i Last.fm.

Istaknuta slika Sianney Garcia / Instagram