Celeb

Rutinski plan prehrane za trening Jessice Biel - zdravi celeb

Jessica Biel ili ponekad nadimak Jesse ima suludu rutinu vježbanja. Što se tiče treninga, ona zna kako ostati u formi. Bavila se borilačkim vještinama za svoj film Totalni opoziv.Ali, to nije dio njezine redovite vježbe. Voli raditi na stražnjici i podvrgava se nizu vježbi kako bi ostala u formi i izbjegla dosadu. Nastavite čitati njezin uobičajeni raspored vježbanja.

Rutina vježbanja Jessice Biel

Rutina vježbanja Jessice BielUzima pomoć osobnog trenera Jasona Walsha. Uglavnom je u bijegu i snima razne filmove i TV emisije. Stoga ona uglavnom radi vježbe za koje nije potrebna nikakva oprema da bi je mogla izvoditi, bez obzira na to gdje se nalazi. Obožava izlaziti na otvorenom i raditi razne vježbe. Kaže da su joj roditelji bili nevjerojatan par, od kojeg je preuzela ove navike. Opisuje ih kao "Hipije" koji su nekada radili na raftingu kroz Grand Canyon. Njezin popis vježbi je sljedeći -

 • Trčanje -Trčanje je izvrsna kardiovaskularna vježba koja gradi vaše cjelokupne tjelesne mišiće. Djeluje na gležnjeve (kada podignete nogu prema gore), povećava stabilnost kukova, poboljšava mišiće bedara i ramena, stabilnost kralježnice. Dakle, bez obzira gdje se Biel nalazi, može se prepustiti trčanju ili brzom trčanju i poboljšati izdržljivost.
 • Kružni trening snage - Kružni trening cilja na izgradnju snage i mišićne izdržljivosti. Prema tome, Biel bi trebao proći niz vježbi kako bi dovršio jedan krug. To je opet dobro za izgradnju cjelokupne stabilnosti tijela i može / ne mora zahtijevati opremu, ovisno o vježbi. Njeni napeti mišići rezultat su samo kružnog treninga. Sada je stekla naviku izlaska van i vježbanja uživajući u ambijentu. Da bi se razvio gornji dio tijela, treba izvesti uspone u čučnju, padove klupe, ekstenzije leđa, povlačenja, dodavanje prsima s medicinskom kuglom, podizanje klupe, nagnuti pritisak. Za donji dio tijela mogu se izvoditi skokovi u čučnju, uspravni koraci, čučanj u klupi, vožnja shuttleom.

Jason je podijelio ogledni kružni trening, koji inače radi sa svojim klijentima. Preporučuje maksimalnu minutu odmora između krugova (za početnike). Smanjite vrijeme između različitih setova, kako se vaša razina izdržljivosti povećava. Uobičajeni krug trajao bi od 25 do 30 minuta (Ovisi o vašoj kondiciji i koliko se odmarate između setova).

Prvo zagrijte gotovo 10 minuta. Zagrijavanje se može obaviti na eliptičnom trenažeru, ili na traci za trčanje, ili usporenom trčanju itd. Zatim, napravite ova 3 kruga.

Krug 1 -3 ponavljanjaVježba Jessice Biel Medicine Ball

 1. Skočni čučnjevi - Držite po 30 sa svake strane
 2. Bočne daske - 15 ponavljanja
 3. Sklekovi - 10 ponavljanja
Krug 2 -3 ponavljanja
 1. Čučanj za pritisak (potrebne su bučice ili medicinska lopta) - 15 ponavljanja
 2. Izvlačenja - 10 ponavljanja
 3. Sagnuti redovi (potrebna je bučica) - 15 ponavljanja
Krug 3 -3 ponavljanja
 1. Bočni iskorak - 10 ponavljanja na svakoj nozi
 2. Pojačajte - 10 na svakoj nozi
 3. Uspravi uspravnih nogu - 15 ponavljanja
 • Sportski - Sportovi poput odbojke na pijesku, nogometa neki su od sjajnih načina za učenje sporta i razvoj vaše cjelokupne osobnosti. Jessica se s prijateljima voli baviti bilo kojim sportom. Održava njezin um zdravim i osvježavajućim.
 • Pliometrija -Jessicin trener, Walsh, svoj trening opisuje kao naporan i izazovan. Pliometrija nije jednostavna i najizazovnija je. Vježbe poput skočnih čučnjeva i iskakanja uključuju skok, brzinu i snagu. U pliometriji, mišići vrše maksimalnu silu u najkraćem mogućem vremenu. To radi već nekoliko mjeseci i razina kondicije Jessice Biel govori o tome.
 • Joga - Joga je dobra za fizičke, mentalne i duhovne discipline. Jogi se prepušta najmanje dva puta tjedno. Ona kaže -

"Joga je za mene konstanta jer mi održava mišiće dugima i fleksibilnima."

Psa vodi i na planinarenje. Na taj način ona svoj trening čini ugodnijim i oslobađa dosade. Uz to, na taj način, ona također čini svoje ljubimce da ostanu u formi. Bila je fit igrač od svojih ranih dana. Do 6. godine bavila se gimnastikom kao profesionalac.

Plan prehrane Jessice Biel

Jedan element zdravog tijela je vježbanje, a drugi zdrava prehrana. Rekla je Elle -

“Za mene je dovoljno spavanja, pijenja puno vode, zdrave prehrane i klonjenja alkohola. To je tako dosadno, znam, ali raditi te stvari stvarno pomaže. "

Jede puno povrća i proteina žitarica. Ljubitelj je i fermentiranog povrća i probiotika, koje smatra izvrsnim za svoju kožu i probavu. To je ono što je privuklo Justina Timberlakea, zbog čega je hodao s ovom nadarenom glumicom. Zaručili su se i planiraju se uskoro vjenčati. Ova nevjerojatna beba također pije zeleni čaj, a povrće poput cikle i tikvica uključuje u kolače i ražnjiće.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found