Filmske zvijezde

Sharon Stone Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Rođeno ime

Sharon Yvonne Stone

Nadimak

Sharon

Sharon Stone na Celebrity Fight Night XXIII u Phoenixu 2017. godine

Znak sunca

Riba

Rođeno mjesto

Meadville, Pennsylvania, Sjedinjene Države

Rezidencija

Sharon živi u raskošnoj vili na Beverly Hillsu u Kaliforniji. Vlasnica je otmjene kuće u španjolskom stilu od 1995.

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Sharon Stone otišla je u Osnovni Brookhauser u školama Saegertown. Kasnije je studirala na Srednja škola Saegertown i diplomirala 1975. Sharon je potom upisana na Sveučilište Edinboro.

Međutim, nakon što joj je savjetovano da napusti sveučilište da bi se nastavila baviti manekenstvom, ostavila je studij iza sebe. Na kraju je nastavila studirati i diplomirala na Sveučilištu Edinboro 2016. godine.

Okupacija

Glumica, model i filmska producentica

Obitelj

 • Otac - Joseph William Stone II (tvornički radnik i proizvođač alata i kalupa)
 • Majka - Dorothy Marie Lawson (računovođa)
 • Braća i sestre - Kelly Stone (mlađa sestra), Patrick Stone (mlađi brat), Mike Stone (stariji brat)
 • Drugi - Joseph William Stone (djed po ocu), Lela H. Greenlee (baka po ocu), Clarence Grover Lawson (djed po majci), Freda E. Woods (baka po majci)

Menadžer

Sharon Stone predstavljaju

 • Mozaik (Tvrtka za upravljanje talentima)
 • Plan A (Agencija za talente)

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 8½ in ili 174 cm

Težina

58 kg ili 128 lbs

Dečko / supružnik

Sharon Stone je izlazila

 1. Hart Bochner (1988.) - Sharon Stone izlazila je s glumcem Hartom Bochnerom 1988. Navodi se da su se zbližili snimajući za TV seriju, Rat i sjećanje. Međutim, stvari se među njima nisu dobro završile, jer ju je u nekoliko navrata nazivao 'antikristom'.
 2. Michael Greenburg (1984-1990) - Stone je prvi put upoznala svog prvog supruga Michaela Greenburga, koji je producent, 1984. godine dok je radila na TV filmu, Rat u Vegasu. Ona je bila glavna ženska u filmu, a on je producirao projekt. Iste su se godine vjenčali. Međutim, odlučili su se razdvojiti nakon tri godine. Njihov razvod na kraju je finaliziran 1990.
 3. Jon Peters - Govorilo se da je Stone ranih devedesetih izlazio s filmskim producentom Jonom Petersom. Zajedno su viđeni na premijeri u nekoliko njegovih filmova.
 4. Dwight Yoakam (1992.) - Stone se prvi put susreo s country pjevačem Dwightom Yoakamom na fotografiranju satova Ebel. Započeli su svoju kratkotrajnu vezu koja je trajala oko šest tjedana. Čak su ih zajedno slikali na crvenom tepihu dodjele Oscara te godine. Međutim, nakon njihova prekida, bila je vrlo oštra u komentarima o Yoakamu. U jednom od takvih komentara tvrdila je da je sendvič s prljavštinom bolji od Dwighta Yoakama. Kasnije je zastenjala da je u tisku još uvijek morala vidjeti slike tako nevažnog odnosa.
 5. Paul Verhoeven (1992) - Stone je navodno imao aferu s redateljem Paulom Verhoevenom 1992. godine. Verhoeven je režirao Stonea u Osnovni instinkt a njihova romansa procvjetala je na scenama filma. U svojim je intervjuima otkrila da je do kultne scene prelaska nogu u filmu došlo zahvaljujući njegovom inzistiranju. U početku joj nije rekao svoje namjere i tražio je da ukloni donje rublje jer njegova bijela boja nije dobro izgledala na kameri. Obećao joj je da u filmu neće biti prikazano ništa. Dakle, zaprepastila se kad je u premijeri filma vidjela svoje privatne dijelove. Bila je šokirana, ušla u kabinu i ošamarila ga.
 6. Michael Douglas (1992.) - 1992. godine također je bila povezana s njom Osnovni instinkt suigrač Michael Douglas.
 7. Chris Peters - Izvješteno je da se Sharon zabavljala s izvršnim glazbenikom Chrisom Petersom u ranim godinama devedesetih. Čak ga je uzela za svoj sastanak s 50. dodjelom Zlatnih globusa u siječnju 1993. U tabloidima se često raspravljalo o njihovoj vezi zbog njihove razlike u godinama jer je Chris bio 11 godina mlađi od njega. Također, njihov je prekid bio u vijestima jer se tvrdilo da ga je ona napustila s jedva javnim komentarom.
 8. Johnathon Schaech - Dok se pojavljivao na Andyju Cohenu Onda sada, glumac i pisac Johnathon Schaech tvrdio je da je u prošlosti imao problema sa Sharon Stone.
 9. George Howe Englund, ml - Stone se često povezivao s hollywoodskim šefom Georgeom Howeom Englundom mlađim. Čak se tvrdi da je on bio njezin treći suprug. Međutim, Stone je opovrgnuo takve tvrdnje i inzistirao je da ona Georgea ni ne poznaje.
 10. David Duchovny (1993) - The Osnovni instinkt Pričalo se da je zvijezda imala ljeti s glumcem Davidom Duchovnyjem u ljeto 1993.
 11. Bill MacDonald (1993. - 1994.) - Potkraj 1993. Sharonina se druga afera čvrsto našla na naslovnicama tabloida. Prijavljeno je da je filmski producent Bill MacDonald, koji je bio producent njenog filma, Sliverje ostavio svoju suprugu Naomi Baka da živi s Stoneom. U zanimljivom toku događaja, Baka je započeo vezu s scenaristom filma Joeom Eszterhasom, što je dovelo do kraja njegovog 24-godišnjeg braka. Bill i Sharon su se čak i zaručili. Nakon njihovog prekida 1994. godine, Sharon je zaručnički prsten vratila putem FedExove isporuke.
 12. Bob Wagner (1994.-1995.) - Stone je 1994. godine počeo izlaziti s Bobom Wagnerom. Zbližili su se dok su snimali za film, Brzi i mrtvi. Bob je bio vezan za prvog pomoćnika direktora projekta. Njihova veza trajala je oko godinu dana. No, za to kratko vrijeme uspjeli su se i zaručiti.
 13. John F. Kennedy, Jr. (1995.) - Sharon je imala aferu s odvjetnikom i novinarom Johnom F. Kennedyjem mlađim, koji je ujedno bio sin predsjednika Johna F. Kennedyja, u ljeto 1995. Upoznali su se dok su ljetovali u Martha's Vineyardu.
 14. Bill Clinton - Izvješteno je da je Sharon Stone u nekoliko navrata imala aferu s bivšim predsjednikom Sjedinjenih Država Billom Clintonom. Prve glasine o aferi pojavile su se 1992. godine. Potom su se ponovno povezale u posljednjim mjesecima 1995. U fascinantnoj priči tvrdi se da je Hillary Clinton, kad je shvatila da će Stone biti glavni gost na prigodnoj večeri u Clintonu, prijavila. pomoć predsjedničkog pomoćnika kako bi se osiguralo da neka druga žena bude određena da sjedi s Billom. Međutim, Clinton je na događaju uspio dovesti Stonea do sebe.
 15. Eric Clapton (1996.) - 1996. godine Sharon Stone povezivana je s engleskim pjevačem Ericom Claptonom. Čak su primijećeni kako odlaze automobilom nakon sastanka u londonskom restoranu visokog profila.
 16. Jack Nicholson (1996)
 17. Dweezil Zappa (1996.) - U ljeto 1996. Stone je izlazio s rock gitaristom. Svoju su vezu objavili u svibnju nakon dolaska u Nemoguća misija Los Angeles premijera u paru. Međutim, njihova je veza trajala samo nekoliko mjeseci.
 18. Russell Crowe – Brzi i mrtviglumci Sharon i Russell Crowe izlazili su neko vrijeme nakon zajedničkog rada u filmu.
 19. Phil Bronstein (1998. - 2004.) - Sharon se udala za Phila Bronsteina, izvršnog urednika časopisa Ispitivač iz San Francisca, na Valentinovo 1998. 2000. godine odlučili su posvojiti sinčića Roana Josepha Bronsteina. 2003. godine Bronstein je podnio zahtjev za razvod navodeći nepomirljive razlike. Razvod je na kraju odobren 2004. Ubrzo nakon razvoda privremeno je izgubila skrbništvo nad njihovim sinom Roanom. Sudac je presudio da će Roan živjeti s ocem, a Stone je dobio pravo posjeta.
 20. Adrien Brody (2003.) - 2003. godine glumci Adrien Brody i Sharon Stone viđeni su zajedno nakon što je Sharonin tadašnji suprug Phil Bronstein podnio zahtjev za razvod.
 21. Craig Ferguson (2005.) - 2005. Craig Ferguson je pitao Sharon dok se pojavljivala u njegovom talk showu, Late Late Show. Izašli su na jedan sastanak za večeru i bilo je dovoljno neugodno što su odlučili da ne idu dalje.
 22. Christian Slater (2006.) - U drugoj polovici 2006. godine Sharon je povezana s glumcem Christianom Slaterom. Zbližili su se dok su snimali za film, Bobby. Mnogo su ih puta uočavali i otprilike prije nego što su napokon potvrdili da doista izlaze. Također su otkrili da su planirali zajedno proslaviti Božić.
 23. Rick Fox (2006.-2007.) - Sharon je u nekoliko navrata povezana s bivšim profesionalnim košarkašem i glumcem Rickom Foxom u 2006. i 2007. Prvi put su povezani u listopadu 2006. godine, jer se tvrdilo da su primijećeni kako se vade na hollywoodskoj žarišnoj točki Noćni klub Hyde.
 24. Jared Leto (2006.) - Izvješteno je da se Stone povezao s glumcem Jaredom Letom u rujnu 2006. Izvješteno je da su primijećeni kako koketiraju s olujom u losanđeleskom klubu Area.
 25. Larry Austin (2007.) - U ljeto 2007. prijavljeno je da se zabavlja s Larryjem Austinom. Njihova veza postala je tema vijesti nakon što su primijećeni kako se ugodno osjećaju tijekom odmora u tropskom ljetovalištu. Paparazzi su također bili žestoko kritizirani jer su Stoneove slike u toplesu snimljene bez njezina dopuštenja.
 26. Shareef Malnik (2007.) - Potkraj 2007. godine govorilo se da će Sharon izaći s glumcem Shareefom Malnikom. Nekoliko su ih puta uočeni zajedno, uključujući 13. godišnji InterContinental Make-A-Wish Ball u studenom u Miamiju.
 27. Martin Mica (2012-2014) - Stone je počeo izlaziti s argentinskim modelom Martinom Micom 2012. Oni su se prvi put upoznali na zabavi Vogue Brazil u Sao Paolu iste godine. Američki i argentinski tabloidi široko su raspravljali o njihovoj vezi jer je 27-godišnja Mica bila gotovo tri desetljeća mlađa od Stonea. Početkom 2017. godine prijavljeno je da je puklo. Međutim, nekoliko dana kasnije, stavili su ove glasine na počinak izašavši na Beverly Hills na izlet s PDA-om. Na kraju su prekinuli vezu u veljači 2014. Tvrdilo se da je bila previše zauzeta. Osim toga, nisu imali nikakav zajednički interes.
 28. Antonio Banderas (2014.) - Ubrzo nakon završetka braka s Melanie Griffith, pričalo se da se Antonio Banderas povezao sa Sharon Stone. Izviješteno je čak da su išli na putovanje kako bi obilježili početak svoje veze.
 29. David DeLuise (2014.-2015.) - Nakon što su u prosincu 2014. uočeni na spoju u restoranu Hugo’s u zapadnom Hollywoodu, Stone je povezan s glumcem Davidom DeLuiseom. Dok su izlazili iz restorana, zamišljeni su kako se maze i ljube na parkiralištu. U siječnju 2015. ponovno su primijećeni kako izlaze na spoj. Primijećeni su kako se drže za ruke dok su napuštali restoran Mr. Chow na Beverly Hillsu. Međutim, izvještaji o njihovoj vezi prestali su u roku od nekoliko tjedana.

Bilješka - 2005. godine Sharon Stone usvojila je svog drugog sina, Lairda Vonnea. Trećeg sina Quinna Kelly Stonea posvojila je 2006. godine.

Jimmy Walker i Sharon Stone na Celebrity Fight Night XXIII

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Ima njemačko, englesko, irsko i škotsko podrijetlo.

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

No, tijekom cijenjene karijere najpoznatija je po plavo obojenim bravama.

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Dubok sparan glas
 • Plave oči
 • Kratka frizura

Potvrde robne marke

Sharon Stone pojavila se u TV reklamama za sljedeće -

 • Seagrams 7 Zlatni hladnjak za vino
 • Fordovi modeli
 • Freixenet (španjolski)
 • El Corte Inglés (španjolski)
 • AOL
 • Američka udruga za moždani udar
 • William Lawson
 • Banca 121 (Banca Del Salento)
 • Pirelli
 • Dierre
 • Vernal (japanska kozmetička marka)
 • Dior Capture Totale
 • Zaklada za srce i moždani udar iz Kanade
 • Charlie miris
 • Alain Afflelou
 • Sprite

Također je predstavljena u tiskanim oglasima za sljedeće -

 • Jedan osnovni - Dior
 • Badgley Mischka
 • Dior Capture Totale
 • Salvini (španjolski i talijanski)
 • El Corte Inglés (španjolski)
 • Međunarodni proizvodi za njegu kose OGGI

Religija

Sharon Stone identificira se kao budistica.

Ali ona tvrdi da je budizam način života i još uvijek vjeruje u boga. Također je kratko vrijeme eksperimentirala s Sajentološkom crkvom.

Preobratila se u budizam nakon što ju je Richard Gere predstavio Dalaj Lami.

Sharon Stone na premijeri Kad čovjek padne u šumi 2007. godine

Najpoznatiji po

 • Njezin električni i sparan nastup u erotskom trileru, Osnovni instinkt, koji ju je uspostavio kao trajni s * x simbol.
 • Pojavivši se u glavnim ženskim ulogama u popularnim i uspješnim filmovima poput Casino i Muza.
 • Nastupajući u popularnim TV emisijama poput Rat i sjećanje, Will & Grace, i Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve.

Prvi film

1980. debitirala je u kazališnom filmu u manjoj ulozi u komično-dramskom filmu, Sjećanja na zvjezdani prah, koji je napisao i režirao Woody Allen, koji se također glumio u glavnoj ulozi u filmu.

Prva TV emisija

Sharon Stone se 1982. godine prvi put pojavila u TV emisiji Mala magija epizoda NBC-ovog sitcoma, Srebrne žlice.

Osobni trener

Nakon što je pogodila 40-e, Sharon Stone odlučila se više usredotočiti na svoj kondicijski režim i disciplinirani plan prehrane kako bi osigurala da će izgledati sjajno čak i u naprednoj dobi. Svoju mladenačku figuru pripisuje ukupnom istezanju tijela koje redovito izvodi u 24-satnoj fitnes teretani. Također se oslanja na trening snage kako bi tonizirala svoje tijelo.

Jogu voli zbog njezine sposobnosti da joj izduži mišiće i pleše za zabavni kardio koji pruža. Također voli ići na satove pilatesa i Barrea. Sharon se trudi da vježba 45 minuta do 1 sat, otprilike 3 do 4 dana svaki tjedan.

Promjene u planu prehrane uključuju fokusiranje na dijetu s malo ugljikohidrata. Potpuno se odrekla žestokog alkohola i umjesto toga podgrijava čajeve za čišćenje i detoksikaciju. Također je smanjila potrošnju mliječnih proizvoda. Međutim, odlučila je da neće ukloniti bilo koju hranjivu skupinu iz svoje prehrane. Još uvijek uživa u odresku, ribiju, portirnici i traci u New Yorku. Ali ona pazi da sve jede umjereno.

Sharon Stone Najdraže stvari

 • Proizvodi za kosu - Tancho stick, suhi šampon od Bumble and Bumble, plavi puder za kosu od Bumble and Bumble, šamponi i regeneratori John Frieda i PureOlogy
 • Boja za ruževe - Crvena
 • Proizvodi za lice - Dior Capture Totale proizvodi
 • Osnove šminkanja - Diorova olovka za obrve
 • Dior proizvodi - Sjajila za usne i DiorShow maskara
 • Miris - Aveda Energizirajuće ulje
 • Kriv užitak- Tamna čokolada
Izvor - Style Craze, Harper’s Bazaar
Sharon Stone na festivalu američke kinematografije iz Deauvillea

Činjenice Sharon Stone

 1. U tinejdžerskim godinama radila je niz raznih poslova, uključujući honorarni rad u McDonald'su.
 2. Dok je odrastala, jednom je tvrdila da će postati sljedeća Marilyn Monroe.
 3. Bila je akademski nadareno dijete i do 5. godine je krenula u drugi razred. Do 15. godine primila je prijem na Sveučilište Edinboro.
 4. Dok je studirala na sveučilištu, nastavila je s osvajanjem titule Miss Crawford County, zbog čega se kvalificirala za izbor ljepote održan za Miss Pennsylvanije.
 5. Na audiciji je bila za ulogu Vicky Vale 1989. klasika Batman. Također je održala audiciju za ulogu Alexa Forresta u Fatalna privlačnost.
 6. Tijekom snimanja za film Casino, bilo joj je prilično teško na setovima jer se borila s problemom koji je nastao zbog stare ozljede. Da stvar bude gora, za casino scenu morala je odjenuti bijelu haljinu s perlicama tešku 45 kilograma.
 7. Francuska vlada počastila ju je 1995. vitezom Reda umjetnosti i slova za njezin ogroman doprinos kinu.
 8. Dok je odrastala, imala je stravičnu nesreću dok je jahala konja dok je naletjela na konop za rublje koji joj je rasporio vrat. Još uvijek ima ožiljak na boku vrata.
 9. 2007. godine počastvovalo ju je njeno državno sveučilište alma mater Edinboro počasnim doktorom iz filozofije u javnoj službi.
 10. Obavila je opsežni aktivizam i dobrotvorne aktivnosti za zaklade povezane s AIDS-om. Za svoje napore dobila je humanitarnu nagradu u Spomen crkvi od zaklade Harvard 2005. godine.
 11. Da se pripremi za svoju ulogu u Brzi i mrtvi, pohađala je poseban trening kod poznatog hollywoodskog trenera oružja, Thell Reeda.
 12. Alergična je na kofein. Također pati od dijabetesa i astme.
 13. Časopis Men’s Health 2011. godine smjestio ju je na 11. mjesto liste „100 najtoplijih žena svih vremena“.
 14. 1995. godine počašćena je svojom zvijezdom na hollywoodskom Šetalištu slavnih u Hollywoodu u Kaliforniji.
 15. Razmatrala se za ulogu Rose u kultnom romantičnom dramskom filmu, Titanski. Također je uzeta u obzir za ulogu Sarah Connor u akcijskom filmu, Terminator.
 16. 1999. magazin Playboy stavio ju je na 24. mjesto na njihovom popisu sa 100 najseksi zvijezda stoljeća.
 17. U siječnju 2005. godine, na afričkom panelu siromaštva održanom na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, bila je kritizirana zbog zahtjeva za obećanjem da će prikupiti milijun dolara za mreže protiv komaraca za Tanzaniju. Čak ni UNICEF nije bio impresioniran pretvaranjem panela u prikupljanje sredstava. Na tom je događaju mogla prikupiti samo 250 000 USD, što je natjeralo UNICEF da plati preostalih 750 000 USD što je dovelo do preusmjeravanja sredstava s drugih važnih projekata. Također, založene mreže protiv komaraca nisu isporučene potrebitima, a neke su se pojavile kao vjenčanice na crnom tržištu.
 18. 2008. godine uputila je široku kritiku zbog izjave u intervjuu vođenom na marginama Canneskog filmskog festivala da je potres u Sečuanu rezultat loše karme koju su Kinezi pretrpjeli zbog svog jadnog tretmana Tibeta i Dalai Lame.
 19. Nakon posljedica uzrokovanih njezinim komentarima, Dior China objavio je ispriku u svoje ime. Međutim, porekla je da se ispričala i inzistirala je da stoji sa svojim primjedbama.
 20. U rujnu 2001. godine morala je biti hospitalizirana zbog subarahnoidnog krvarenja. Dijagnosticirana joj je disekcija kralješničke arterije.
 21. 2015. godine uspjela je uprizoriti još jedan improvizirani prikupljanje sredstava na dodjeli nagrade Pilosio Building Peace u Milanu. Ovaj put uspjela je prikupiti dovoljan iznos za izgradnju 28 škola u Africi.
 22. U ožujku 2006. putovala je s dobitnikom Nobelove nagrade za mir Shimonom Peresom u Izrael kako bi promovirala mir u regiji Bliskog Istoka.
 23. Dok je odrastala, postavljala je kazališne predstave u garaži svoje obitelji za publiku okupljenu oko stola za piknik.
 24. U rujnu 2012. onesvijestila se dok je prisustvovala modnoj reviji u Italiji. Na događaju je patila od jakih bolova u glavi.
 25. Sharon je 1997. objavila svoju biografiju, The Sharon Stone Story, koju je napisao Mike Munn.
 26. Stone je bio jedan od glavnih natjecatelja za sparnu ulogu Poison Ivy u izdanju filma 1997, Batman i Robin.
 27. Bila je spremna za ulogu Stacy Mansdorf u Plavi led. Ali, napustila je da se usredotoči na svoju ulogu u Osnovni instinkt.
 28. Manekensku karijeru započela je u Agenciji za modele Ford. Kasnije se preselila u Europu da bi radila na modeling zadacima, a dok je bila u Europi, odlučila je potpuno napustiti modeling i postati glumica.
 29. 1997. godine magazin Empire uvrstio ju je na popis s "Top 100 filmskih zvijezda svih vremena". 1995. uvrstili su se na popis 100 najseksi zvijezda u povijesti filma.
 30. Pratite je na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Istaknuta slika: Gage Skidmore / Wikimedia / CC BY-SA 3.0