Statistika

Fedmyster Visina, težina, dob, obitelj, činjenice, obrazovanje, biografija

Fedmyster kratke informacije
Visina5 stopa 9 inča
Težina73 kg
Datum rođenja7. kolovoza 1995
Horoskopski znakLeo
Boja očijuZelena

Fedmyster je američki Twitch streamer, YouTuber i video editor koji je najpoznatiji po streamingu svojih igračkih iskustava na Twitch platformi gdje je prikupio više od 600 tisuća sljedbenika. Svoj sadržaj uglavnom je gradio oko video igara kao što su liga legendi, Call of Duty: Warzone, i Apex Legende. Prilično je popularan na drugim platformama društvenih mreža, jer je prikupio više od 500 tisuća pretplatnika na YouTubeu, više od 300 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 250 tisuća sljedbenika na Instagramu. Između 2017. i 2020. bio je član OfflineTV, internetska grupa za društvenu zabavu sa sjedištem u Los Angelesu, kreatora sadržaja. Također je bio uključen u upravljačke i proizvodne kapacitete s grupom.

Rođeno ime

Federico Michael Gaytan

Nadimak

Fedmyster, Fed

Fedmyster kako se vidi u Instagram postu u veljači 2020

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Granada Hills, dolina San Fernando, Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Fedmyster je, nakon mature, pohađao Sveučilište Kalifornija, Santa Cruz, javno sveučilište za dodjelu bespovratnih sredstava. Otpao je u posljednjem semestru kako bi nastavio karijeru u video montaži kako bi uzdržavao svoju obitelj nakon očeve smrti.

Okupacija

Twitch Streamer, YouTuber, Video Editor

Fedmyster kako se vidi u Instagram postu u rujnu 2019

Obitelj

  • Braća i sestre - Ima brata.

Menadžer

Zastupa ga Hana Tjia, menadžer i agent, United Talent Agency (UTA), Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 9 in ili 175 cm

Težina

73 kg ili 161 lbs

Fedmyster kako se vidi u Instagram postu u prosincu 2018

Rasa / etnička pripadnost

Hispansko

Podrijetlom je iz Meksika.

Boja kose

Tamno smeđa

Često nastoji bojiti kosu u crveno, plavo, srebrno ili platinu.

Boja očiju

Zelena

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

  • Bočno ošišana, kovrčava kosa
  • Često se sportuje lagana strništa
  • Ljubazan osmijeh
Fedmyster kako se vidi u Instagram postu u kolovozu 2019

Fedmysterove činjenice

  1. Karijeru je započeo kao stalni video montažer za igrače i kreatore sadržaja Christian 'IWDominate' Rivera. Kasnije se pridružio Izvanmrežni TV, kao urednik, u lipnju 2017., a imenovan je na njihov glavni popis u siječnju 2018. godine.
  2. Isti mjesec prešao je s uređivanja videozapisa na streaming sadržaj na platformi Twitch. Kasnije te godine stvorio je Twitch emote pod nazivom Fed7 koja je korištena više od 430 milijuna puta u razmaku od 3 mjeseca i postala je najpopularnija emocija na platformi u to vrijeme.
  3. Njegovo vrijeme na Twitchu ipak nije uvijek bilo krevet od ruža. Platforma ga je nekoliko puta zabranila za manje i veće indiskrecije. U studenom 2017. godine zabranjen mu je jedan dan zbog šaljivog fotografiranja dekoltea na slikama svojih sustanara i kolega Twitch streamerica Pokimane i Lilypichu za minijaturu na YouTubeu.
  4. U svibnju 2018. zabranjen je 3 dana nakon što je tijekom IRL strima pokazao posjetnicu s osobnim podacima. Dva mjeseca kasnije bio je upetljan u malo kontroverzi i zabranjen mu je tjedan dana. Anonimni donator unio je poruku s "N-riječ" dok je Fedmyster bio na pola puta u tok gdje nije puno radio niti komunicirao s publikom. Sustav pretvaranja teksta u govor pročitao je poruku naglas i nije se mogao zaustaviti zbog pogreške u streaming programu. Ostao je u karakteru i nije uspio isključiti zvuk, što je na kraju dovelo do zabrane.

Istaknuta slika: Fedmyster / Instagram