Celeb

Rutinski i dijetni plan za vježbanje Davida Beckhama - zdrava proslava

David Beckham

David Beckham poznati je engleski nogometaš. Poznat je po izvrsnim igračkim vještinama i dobrom izgledu. David je rođen 2. svibnja 1975. u Engleskoj. Ubrzo se proslavio kao nogometaš. Godine 2004. bio je najplaćeniji nogometaš na cijelom svijetu, što se tiče reklamnih ponuda i plaće. Igrao je za mnoge svjetski poznate momčadi i klubove poput Milana, Manchester Uniteda itd. U SAD-u je igrao za Los Angeles Galaxy.

David Beckham stas

David Beckham sjajan je sportaš. Ova mu kvaliteta pomaže da igra odličan nogomet. Ima vitko tijelo koje je također vrlo mišićavo. Njegova je visina 6 ft, a težina 163 lbs, tj. Oko 74 kg. David je stekao većinu mišića i izdržljivosti dok je naporno radio na nogometnom terenu. Uz visok stupanj nogometnog treninga, Beckham također redovito vježba. Pogledajmo trening i prehranu zvjezdanog nogometaša kako bismo vidjeli kako održava rastrgano i mišićavo tijelo i tako dobro se snalazi na terenu.

Rutina vježbanja Davida Beckhama

Beckham provodi razne vrste vježbi na otvorenom i u zatvorenom kako bi ostao u formi i stekao izdržljivost. David se više usredotočuje na složene pokrete i vježbe. Razne vježbe koje izvodi su kardiovaskularne vježbe, vježbe s utezima, trbušne vježbe u trbuhu, treninzi agilnosti itd. Za nogometaša je neophodno imati žilave zglobove i kosti kako bi se dobro pokazao i izbjegao ozljede mišića. Posebne vježbe za trening pomažu mu da poveća brzinu i brzinu na terenu. Oni su poznati kao pliometrija. David ne izvodi vježbe s teškim utezima jer mogu učiniti njegovo tijelo glomaznim.

Tijelo za vježbanje Davida Beckhama

David više voli izvoditi treninge i vježbe za cijelo tijelo, a ne izolacijske vježbe koje se fokusiraju na jedan dio tijela. Treninzi visokog intenziteta koje on provodi usredotočeni su na povećanje i maksimiziranje broja otkucaja srca.

Jedan kardiovaskularni trening Davida Beckhama sastoji se od trčanja od 5 minuta s 85 posto maksimalne brzine otkucaja srca. Nakon odmora od 4 minute, trka se nastavlja tako da se dobiju tri takva seta. Intenzitet ovih treninga mijenja David tako da trening ne postane jednoličan. Primjerice, može trčati 15 minuta s 95 posto maksimalne brzine otkucaja srca, a zatim se odmarati 1 minutu kako bi izveo još dva takva seta. Također izvodi okretište od 60 jardi koje se sastoje od sprinta na 60 jardi, okretanja natrag i ponovnog sprinta natrag do početne točke. Razdoblje odmora za ovaj trening je 1 minuta i Beckham s lakoćom odrađuje 8 do 10 takvih serija.

Prehrana i prehrana

Da bi održao vitku i tanku tjelesnu građu, David unosi manje količine masnih prehrambenih proizvoda. Voli ribu i piletinu. Sadržaj proteina u njegovoj prehrani uglavnom dolazi od piletine. Što se tiče vitamina i minerala, David ide vegetarijanski. Jede puno zelenog lisnatog povrća kako bi iz svoje prehrane dobio odgovarajuću količinu grubih i krmivih sastojaka i osnovnih hranjivih sastojaka poput vitamina i minerala.

Ostali prehrambeni proizvodi koje David preferira u prehrani su složeni ugljikohidrati. Davidu daju energiju, a istovremeno smanjuju sadržaj masti u prehrani. Neki od ovih složenih ugljikohidrata uključuju kupus, špinat, soju i cvjetaču. David u svoju prehranu ne uključuje prehrambene proizvode s visokim glikemijskim ugljikohidratima. Stoga izbjegava hraniti se kukuruznim pahuljicama, bijelom rižom i bijelim kruhom.

David izbjegava prehrambene proizvode koji dodaju loš kolesterol i sadržaj masti u njegovu prehranu jer mogu pokvariti njegovu vitku i mišićavu tjelesnu građu te mu dati dodatnu količinu i težinu. Uključuje zdravije masne prehrambene proizvode poput jogurta, maslinovog ulja itd. Koji mu pomažu povećati performanse, a istovremeno održava težinu. Tijekom dana jede i puno orašastih plodova. Jedna zanimljiva činjenica o načinu prehrane jest da David jede zdrave grickalice u redovitim intervalima, umjesto da jede tri teška obroka dnevno.

Omiljena hrana Davida Beckhama

Raspored treninga Davida Beckhama

David tijekom doručka voli omlet od sira i rajčice. Više voli riblji prst u vrijeme ručka dok za vrijeme večere voli tjesteninu Bolognese.

Kao što možemo vidjeti da David Beckham poduzima puno vježbi visokog intenziteta i dopunjava svoju hranu svim bitnim hranjivim tvarima. To pomaže Davidu da poveća izdržljivost, poboljša performanse na terenu i održi vitku i mišićavu tjelesnu građu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found