Filmske zvijezde

Swathi Reddy Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Swathi Reddy brze informacije
Visina5 ft 3¾ in
Težina54 kg
Datum rođenja19. travnja 1987
Horoskopski znakBik
SuprugVikas Vasu

Swathi Reddy indijsko-ruska je glumica, televizijska voditeljica, pjevačica reprodukcije i glasovna glumica koja je istaknuta svojim važnim prikazom Thulasija u tamilskom filmuSubramaniapuram (2008.). Unatoč tome, Swathi se također pojavio u brojnim drugim filmovima za tamilski, teluški i malajalamski jezik Ashta Chamma (2008), Srednja škola Golconda (2011), Poraali (2011), Amen (2013), Mosayile Kuthira Meenukal (2014), Vadacurry (2014), Dvostruka cijev (2015) i London Babulu (2017.). S druge strane, Swathi je poznata kao "Swathi boje" koja joj je dana nakon boravka u TV emisiji Boje.

Osim glume, ona je također nadarena pjevačica za reprodukciju koja je posudila svoje vokale za objavljivanje raznih pjesama, uključujućiNevjerojatno za filmKatha Scenarij Darshakatvam Appalaraju (2011), Trg B kvadrata za100% ljubav (2011) iYo Yo Yo Memu Antha za filmSwamy Ra Ra (2013.). Lijepa estetska glumica također je uspjela prikupiti veliku bazu obožavatelja s više od 4 milijuna sljedbenika na Facebooku.

Rođeno ime

Svetlana Reddy

Nadimak

Boje Swathi

Swathi Reddy kako se vidi na selfiju snimljenom u srpnju 2019

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Vladivostok, Primorski kraj, Ruska SFSR, SSSR

Rezidencija

Indija

Nacionalnost

Ruski, indijski

Obrazovanje

Swathi je studirao na Srednja škola SFS u Visakhapatnamu prije preseljenja u Hyderabad, gdje je završila daljnji studij biotehnologije Koledž svete Marije, Yousufguda.

U prošlosti, Swathi se također upisao za Zajednički ulazni inženjerski poljoprivredni i medicinski test.

Okupacija

Glumica, televizijska voditeljica, pjevačica, glazbeni glumac

Obitelj

 • Otac - Siva Rama Krišna (časnik indijske vojske, podmorničar)
 • Majka - Nagendramma
 • Braća i sestre - Siddharth Reddy (mlađi brat)

Žanr

Soundtrack

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 3¾ in ili 162 cm

Težina

54 kg ili 119 lbs

Dečko / supružnik

Swathi Reddy je hodao -

 1. Maheš Babu - U prošlosti se govorilo da su Swathi i glumac Mahesh Babu izlazili jedni s drugima. Međutim, pretpostavke se nisu rasplamsale ni do čega.
 2. Srinivas Reddy (2016.) - Swetha i njezina majka našle su se u centru pažnje dok su se borile u policijskoj postaji na Banjara Hillsu. Prema Swetinoj majci, hodala je sa oženjenim muškarcem po imenu Srinivas Reddy i s njim je napustila kuću. Međutim, Swetha je za medije rekla da nije imala takvu vezu ni s kim imenom Srinivas Reddy.
 3. Vikas Vasu (2018.-danas) - Swathi i malajalski pilot Vikas Vasu upoznali su se preko poznanika i to je bila ljubav na prvi pogled za Vikasa. Međutim, Swathiju u startu nije bilo isto jer ga je držala na sigurnoj udaljenosti. Ipak, dugoročno, Vikasova ljubav na kraju je prevladala i par se vjenčao jedni s drugima 30. kolovoza 2018. Vjenčanje se održalo uz hinduističke običaje, a lijepa mladenka za svoju je posebnu priliku nosila svilenu saree Kanchipuram.
Swathi Reddy kako se vidi na slici sa njenim suprugom Vikasom Vasuom u kolovozu 2018. godine

Rasa / etnička pripadnost

Azijska (indijska)

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Guste obrve
 • Isturene oči
 • Tanka gornja usna
 • Kad se nasmiješi, vidljiv je neusklađeni zub.

Potvrde robne marke

Swathi se pojavio u reklamama za razne marke, uključujućiCadbury‘S mliječno mlijeko.

Swathi Reddy kako se vidi na slici snimljenoj u lipnju 2015

Religija

hinduizam

Najpoznatiji po

 • Bivajući glumljen kao Thulasi u Subramaniapuram (2008), Lavanya u Ashta Chamma (2008), Anjali u Srednja škola Golconda (2011), Bharathi u Poraali (2011), Shoshanna u Amen (2013), Isa u Mosayile Kuthira Meenukal (2014), Naveena u Vadacurry (2014), Laila / Babushka u Dvostruka cijev (2015) i Suryakantham u London Babulu (2017)
 • Nominiranje i primanje raznih nagrada, uključujući nagradu Filmfare, Nandi i Vijay
 • Posuđujući njen vokal za izdavanje raznih soundtrack pjesama poput Nevjerojatno za filmKatha Scenarij Darshakatvam Appalaraju (2011), Trg B kvadrata za100% ljubav (2011) iYo Yo Yo Memu Antha za filmSwamy Ra Ra (2013)
 • Poznata pod nazivom "Colours Swathi" nakon što je gostovala u emisiji Boje

Kao pjevačica

Swathi je svojim glasovima doprinijela izdanju različitih glazbenih zapisa, uključujućiNevjerojatno zaKatha Scenarij Darshakatvam Appalaraju (2011), Trg B kvadrata za100% ljubav (2011) iYo Yo Yo Memu Antha zaSwamy Ra Ra (2013).

Prvi film

Swathi je debitirala u teluškom kazališnom filmu kao Lakshmi Opasnost 2005. Također, u glavnoj ulozi bili su glumac Allari Naresh, Sairam Shankar, Abhishek, Swathi i Shireen.

Prvi put u tamilskom kazališnom filmu pojavila se kao Thulasi uSubramaniapuram 2008. zajedno s glumcem Jaijem i Ganja Karuppuom.

Swathi je debitirala u kazalištu u malajalamskom filmu kao Shoshanna uAmen u 2013. Radila je zajedno s glumcima poput Fahadha Faasila, Indrajitha Sukumarana, Kalabhavan Mani, Natasha Sahgal i Rachane Narayanankutty.

Kao glumica glasa, Swathi je u kazalištu debitirala kao sinhronizacijski glas glumice Ileane D’Cruz za svoj film, Jalsa u 2008. godini.

Prva TV emisija

Svoj prvi nastup u TV emisiji imala je kao "Voditeljica" u emisiji pod nazivom Boje.

Swathi Reddy kako se vidi na slici snimljenoj u studenom 2017. godine

Swathi Reddy činjenice

 1. Njeno rođeno ime je "Svetlana". Međutim, promijenila ga je u Swathi po povratku u Indiju.
 2. Početne godine provela je u Vladivostoku, SSSR, jer joj se otac, indijski mornarički časnik, u vrijeme njezinog rođenja školovao za podmornicu u Sovjetskom Savezu. Kasnije su se ona i njezina obitelj preselili u Visakhapatnam.
 3. Swathi je svoje rane godine djelomično proveo u Mumbaiju, a zatim ostatak djetinjstva u Istočnom pomorskom zapovjedništvu, koje se nalazi u Vishakhapatnamu.
 4. Premjestila se u Hyderabad dok je studirala u klasi 11, a po završetku studija Swathi je diplomirao biotehnologiju.
 5. U prošlosti je sudjelovala na "Inženjerskom zajedničkom poljoprivrednom i medicinskom ispitu", ali počela je istraživati ​​liniju zabave. U dobi od 17 godina počela je voditi televizijsku emisiju pod naslovom Boje. Nakon toga, mlada glumica prebačena je u početni termin i ugostila je ukupno 150 epizoda.
 6. Jedva je završila prvu godinu fakulteta, kada je debitirala u kazališnom filmu kao Lakshmi u teluškom trileru redatelja Krishne Vamsija Opasnost 2005. godine.
 7. Swathi nije samo pjevač i glumac, već je svoj glas posudila i kao glasovna glumica u filmu Jalsa (2008) kao i u an HIV / AIDS animirani softver za neprofitnu organizaciju tzv Podučavajte AIDS-u.
 8. U veljači 2016. Swathi i njezina majka Nagendramma ušli su u prepirku u policijskoj postaji Banjara Hills. Prema izvorima, Swathi je namamljen da se odseli od kuće s oženjenim muškarcem po imenu Srinivas Reddy. Kasnije su policijski službenici morali intervenirati kako bi situaciju kontrolirali. Kasnije je glumica počela plakati i rekla medijima da sa Srinivasom nije bila u nikakvoj vezi i otišla je zbog financijskih pitanja i ni pod čijim utjecajem.
 9. Slijedite Swathija na Facebooku i YouTubeu.

Istaknuta slika Swathi Reddy / Facebook