Filmske zvijezde

Sarah Wayne Callies Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, biografija

Sarah Wayne Callies Brze informacije
Visina5 ft 8½ in
Težina57 kg
Datum rođenja1. lipnja 1977
Horoskopski znakBlizanci
SuprugJosh Winterhalt

Sarah Wayne Callies zainteresirala se za glumu dok je studirala u školi i usavršila svoje početne vještine pojavljujući se u školskim predstavama. Kasnije je usavršila svoje vještine na Nacionalnom kazališnom konzervatoriju u Denveru. Po završetku studija na konzervatoriju preselila se u New York i odmah započela glumačku karijeru. Sarah je dobila glavnu ulogu u kratkotrajnom showu Svjetske banke,Tarzan,a također su gostovali u popularnomZakon i red: Posebna jedinica za žrtve. Tijekom godina stekla je slavu pojavljujući se u glavnim ulogama u popularnim emisijama poputHodajući mrtvaciiBijeg iz zatvora.

Rođeno ime

Sarah Wayne Callies

Nadimak

Sarah

Sarah Wayne Callies kakva je viđena u rujnu 2018

Znak sunca

Blizanci

Rođeno mjesto

La Grange, Illinois, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Sarah Wayne Callies otišla je u nezavisnuŠkola Punahou. Nakon završene srednje škole upisala se uKoledž Dartmouth u Hannoveru, New Hampshire.

Kasnije je počela studirati naKonzervatorij nacionalnog kazalištai diplomirao 2002. godine magistrom likovnih umjetnosti.

Okupacija

Glumica

Obitelj

 • Otac -David E. Callies (profesor prava na Sveučilištu Hawaii, Manoa)
 • Majko -Valerie Wayne (profesorica engleskog jezika na Sveučilištu Hawaii, Manoa)
 • Ostalo -Gustav E. Callies (djed po ocu), Ann Dolores Blazek (baka po ocu), Robert Wayne (djed po majci), Eleanor Dale (baka po majci)

Menadžer

Sarah Wayne Callies zastupa -

 • Više / Medavoy Management (Tvrtka za upravljanje talentima)
 • ICM partneri (Talent i književna agencija)

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 8½ in ili 174 cm

Težina

57 kg ili 125,5 lbs

Dečko / supružnik

Sarah Wayne Callies izlazila je -

 1. Josh Winterhalt (Od 2002. do danas) - U srpnju 2002. Sarah se udala za Josha Winterhalta u romantičnoj i intimnoj ceremoniji vjenčanja. Prvi put su se upoznali dok su studirali na koledžu Dartmouth, a ubrzo su počeli i hodati. U siječnju 2007. otkriveno je da je rodila njihovu kćer Kealu Wayne Winterhalt. U kolovozu 2013. odlučili su posvojiti sina Oakesa Waynea Winterhalta.
Sarah Wayne Callies (desno) s Danay Garcia u listopadu 2018

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

S očeve strane je češkog i njemačkog podrijetla. Dok je na majčinoj strani, ona ima njemačko i aškenaško židovsko porijeklo.

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

Visoke jagodične kosti

Potvrde robne marke

Sarah Wayne Callies pojavila se u TV reklami za Loreal protiv bora krema.

Sarah Wayne Callies na selfiju u listopadu 2018

Najpoznatiji po

 • Igrajući ulogu Lori Grimes u horor triler TV seriji, Hodajući mrtvaci
 • Glumeći ulogu Sara Tancredi u dramskoj TV seriji,Bijeg iz zatvora
 • Pojavivši se u popularnim TV emisijama poputZakon i red: Posebna jedinica za žrtve, Kuća, iDugi put kući

Prvi film

2006. debitirala je u kazališnom filmu u važnoj ulozi u dramskom filmu,Celestinsko proročanstvo, koja se temeljila na popularnom romanu Jamesa Redfielda. Iako je roman postigao izuzetan uspjeh jer je prodan u više od 23 milijuna primjeraka, film se pokazao komercijalnom katastrofom.

Prva TV emisija

2003. Sarah Wayne Callies prvi se put pojavila u TV emisiji u epizodi humoristično-dramske serije, Queens Supreme.

Osobni trener

Sarah se oslanja na svoju svakodnevnu joga rutinu kako bi se održala u vrhunskoj formi. Ona više voli jogu u Hatha stilu, jer je jednostavna i može se raditi gotovo svugdje. Ako je zauzeta svojim poslom, mora doći 30 minuta ranije kako bi odradila joga-trening u prikolici. Također voli kretati na otvorenom kada ima malo vremena na rukama, a posebno voli sa svojim psom krenuti u šetnju šumom u blizini svoje kuće.

Kada je riječ o njezinoj prehrani, Sarah se brine da jede lokalno proizvedenu hranu. Ima naviku posjećivati ​​lokalnu poljoprivrednu tržnicu u ranim poslijepodnevnim satima. Također, više voli jesti sezonske proizvode. Za svoj dnevni doručak jede jaja koja polažu Rhode Island Reds koja drži u svom kokošinjcu. Jutarnja jaja obično prelije salsom ili umakom od soje.

Sarah Wayne poziva omiljene stvari

 • Filmovi – Pustolovine Priscile, kraljice pustinje (1994), Gabbeh (1997), Čokolada (2000), Proljeće, ljeto, jesen, zima ... i proljeće (2003), Raspoložen za ljubav (2001)
 • Žarišna mjesta u Los Angelesu - Knjižnica i vrtovi Huntington, Jolly Foot, Muzej umjetnosti okruga Los Angeles, kazališna družina Antaeus, salon Windows u hotelu Four Seasons Los Angeles na Beverly Hillsu, plaži Zuma, kupci uzoraka
 • Restorani u Los Angelesu - Obroci Genet
Izvor - Rotten Tomatoes, LA Mag
Sarah Wayne Callies na selfiju u rujnu 2018. godine

Sarah Wayne Callies Činjenice

 1. 2003. godine odlučila se preseliti u New York u potrazi za boljim glumačkim prilikama i nedugo nakon preseljenja uspjela je dobiti ulogu Kate O’Malley u emisiji CBS, Queens Supreme.
 2. Dok je odrastala, aktivno je sudjelovala u školskim predstavama.
 3. Njezin lik ubijen je na kraju 2. sezoneBijeg iz zatvorazbog sporova oko ugovora. Međutim, rukovoditelji showa morali su se prikloniti javnoj potražnji i vraćena je u 4. sezoni.
 4. Njezin popularni lik Lori Grimes otpisan je iz scenarija u 3. sezoniHodajući mrtvaci.Zapravo je uvjerila autore emisija da joj ubiju lik jer se isto dogodilo u verziji stripa.
 5. The Maksima časopis uvrstio ju je u svojNajpopularnije žene jesenske TV 2008 popis.
 6. Dobila je priliku igrati glavnu ulogu 2003. godine nakon što je dobila ulogu Jane Porter u WB seriji,Tarzan.
 7. Velika je pobornica raznih dobrotvornih organizacija i zaklada uključenih u podršku imigrantima i izbjeglicama. Njezin vlastiti djed bio je izbjeglica iz Mađarske.
 8. Pratite Sarah Wayne Callies na Facebooku i Instagramu.

Istaknuta slika Sarah Wayne Callies / Instagram